0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я вибачаюсь, що текст у 4-х кратному екзкмплярі. Просто, коли я втавляла його, чомусь у вікні нічого не було і я декілька раз натиснула на "Вставить", але текста так і не з*явилось, щоб хоч виправити.І таке вже не в перший раз. Що я не так роблю?
доречі , цікавий варіант для Кримських татар. Північ Криму теж може провести референдум пор зміну адміністративних кордонів , і ввійти до Херсонської області . Росія Крим приєднала , але чи там були ЧІТКО вказані межі ?
Я б вже не відмовилась, щоб і Харків до Дніпропетровщини приєднати.Задрало беззубо-сепаратське керівництво міста.
Цитата: Задармапродавши від Квітня 22, 2014, 04:53:34 16:53Я б вже не відмовилась, щоб і Харків до Дніпропетровщини приєднати.Задрало беззубо-сепаратське керівництво міста. Задарма,а вот меня Аваков просто убивает.Ведь Гепа его самый первый враг по всем позициям и по выборам мэра и по бизнесу .Почему этот чмошник так себя ведет как побитая собака если по идее должен был этому наркому отомстить?Может ему опять свалить в Италию и не путаться по ногами.
Цитата: cdecdc Put від Квітня 22, 2014, 05:00:19 17:00Цитата: Задармапродавши від Квітня 22, 2014, 04:53:34 16:53Я б вже не відмовилась, щоб і Харків до Дніпропетровщини приєднати.Задрало беззубо-сепаратське керівництво міста. Задарма,а вот меня Аваков просто убивает.Ведь Гепа его самый первый враг по всем позициям и по выборам мэра и по бизнесу .Почему этот чмошник так себя ведет как побитая собака если по идее должен был этому наркому отомстить?Может ему опять свалить в Италию и не путаться по ногами.Це ви в мене питаєте?Так я усю БЮТівську кодлу вважаю зрадниками. Вони у злуці з Путлєром.І переконати мене у цьому може лише диво.
Цитата: Знак від Квітня 22, 2014, 04:56:56 16:56доречі , цікавий варіант для Кримських татар. Північ Криму теж може провести референдум пор зміну адміністративних кордонів , і ввійти до Херсонської області . Росія Крим приєднала , але чи там були ЧІТКО вказані межі ?На севере Крыма большинства у крымтатар нет
Цитата: div від Квітня 22, 2014, 05:34:43 17:34Цитата: Знак від Квітня 22, 2014, 04:56:56 16:56доречі , цікавий варіант для Кримських татар. Північ Криму теж може провести референдум пор зміну адміністративних кордонів , і ввійти до Херсонської області . Росія Крим приєднала , але чи там були ЧІТКО вказані межі ?На севере Крыма большинства у крымтатар нетСевер,говорят,украинские районы.Или там украинцы ассимилировались и ими уже и не пахнет?