Автор Тема: Re: Дорогі російськомовні українці . зрозумійте просту істину . (2)  (Прочитано 15679 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours

Смішний ви i навіть трохи кумедний, Shannou, з вашими дитячими обрАзами.
Ось і вся сцуть.

Я просто искренен, и мне неприятны подобные обвинения. Если вы пытаетесь вытянуть на уровень районной команды КВН,
то вынужден огорчить, вам нужно еще тренироваться.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline Знак

• Hero Member
у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших  дідів і прадідів ?

А где он написал, что для него они герои?
Чем вы отличаетесь от руссофаши, если также как они тупо клеите на всех ярлыки?

Нічого дивного не бачите в своїй логіці ? Визнаєте , що сталін і лєнін - злочинці . і в той же час проти перейменувань міст і вулиць? Проти зносу памятників злочинцям ?

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Принудительная украинизация не есть гуд, это может вызывать недовольство и даже отвращение. Люди могут быть патриотами, но при это разговаривать языке котором им удобно и привычно.

А памятники Ленину - да, нужно сносить.

Offline Читач

• Ветеран форума
Принудительная украинизация не есть гуд, это может вызывать недовольство и даже отвращение. Люди могут быть патриотами, но при это разговаривать языке котором им удобно и привычно.

шо воно таке?
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Нічого дивного не бачите в своїй логіці ? Визнаєте , що сталін і лєнін - злочинці . і в той же час проти перейменувань міст і вулиць? Проти зносу памятників злочинцям ?

А кто против то? Автор в худших традициях троллинга, сам зашел, сам сделал за участников ветки выводы, развесил ярлыки и ушел довольный собой.  :smiley23:

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
у вас нема такого відчуття , що для вас герої ті , що винищували ваших  дідів і прадідів ?

Я только за снос памятников совку и переименование соответствующих улиц.
Только вот тему в сторону вы зря увели. Для вас любой русскоговорящий - автоматически фанат сталина/ленина, так?

Offline polemistes

• Hero Member
Троляку - на гілляку!  :smiley14:

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП

Смішний ви i навіть трохи кумедний, Shannou, з вашими дитячими обрАзами.
Ось і вся сцуть.

Я просто искренен, и мне неприятны подобные обвинения. Если вы пытаетесь вытянуть на уровень районной команды КВН,
то вынужден огорчить, вам нужно еще тренироваться.

Ваше звинувачення набагато ганебніше: "на какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?"
Персонаж, який запитує про це напевно проживає в Україні  :smilie2:

Offline Знак

• Hero Member

Я ніде не говорив про ПРИМУСОВУ УКРАЇНІЗАЦІЮ. Я просто закликаю російськомовних українців включити мозок . Трохи подумати .

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Ваше звинувачення набагато ганебніше: "на какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском?"
Персонаж, який запитує про це напевно проживає в Україні  :smilie2:

Если вы не разобрались в сути, то зачем лезть? Автор вторую ветку подряд нагнетает - во всех бедах страны виноваты русскоязычные. Притом обвинения с каждым разом все абсурднее. Вот я и решил опередить события и уточнить, когда начнутся с точки зрения ТС концентрационные лагеря по принудительному изучению и общению на украинском. Если вы не поняли, ну даффайте, кумедничайте дальше, оно конечно ж легче чиста поприкалывацца гыгы.

Offline BOB.K

• Sr. Member

Лєніни-сталєни збереглись тільки в переважно-росмовних регіонах.
Знак хотів акцентувати на цьому (йа так міркую)

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Я ніде не говорив про ПРИМУСОВУ УКРАЇНІЗАЦІЮ. Я просто закликаю російськомовних українців включити мозок . Трохи подумати .

О чем подумать? О том что и так все знают? Что беды не от языка, а от незнания оного и от нищеты? Так я вторую ветку подряд объясняю ТС и иже с ними, что как только держава встанет на ноги экономически, проблема языка начнет отпадать, потому что украинский станет популярным языком внутри страны. Но не, легче конечно же заминусить и даже не попытаться осилить эту простую мысль. Патриоты хули.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Лєніни-сталєни збереглись тільки в переважно-росмовних регіонах.
Знак хотів акцентувати на цьому (йа так міркую)

Ну так пусть идет на донецкий форум или на севасинфо и там нагнетает. Здесь эта информация для кого?

Offline Читач

• Ветеран форума
О чем подумать? О том что и так все знают? Что беды не от языка, а от незнания оного и от нищеты? Так я вторую ветку подряд объясняю ТС и иже с ними, что как только держава встанет на ноги экономически, проблема языка начнет отпадать, потому что украинский станет популярным языком внутри страны. Но не, легче конечно же заминусить и даже не попытаться осилить эту простую мысль. Патриоты хули.

твердження спірне, приклади Канади і Бельгії залежності не підтверджують
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Старый Грек

• Hero Member
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.
А можно получить логическое построение таких выводов?
Разве ТС требует от кого-то, что нужно сносить и переименовывать?
Зачем передергиваете?
Он говорит, что памятники Ленина - это маркер совка и я все больше склоняюсь к тому, что бы с этим согласиться.
А про названия улиц: я как-то посмотрел карту Умани: это же полный facepalm

Offline Знак

• Hero Member
На какой теме мы придем к принудительному изучению и общению на украинском? Вот нравятся мне люди, у которых других проблем в жизни нет, кроме памятников и названий улиц.
А можно получить логическое построение таких выводов?
Разве ТС требует от кого-то, что нужно сносить и переименовывать?
Зачем передергиваете?
Он говорит, что памятники Ленина - это маркер совка и я все больше склоняюсь к тому, что бы с этим согласиться.
А про названия улиц: я как-то посмотрел карту Умани: это же полный facepalm

Ну , справа в тому , що я дійсно за те , щоб ті вулиці перейменувати а памятники знести . Я розумію росіян . які проти того . Але я не розумію російськомовних українців , які теж проти того . От не розумію і все . Уже ж стільки книжок написано . стільки документів опубліковано- а до них всерівно НЕ ДОХОДИТЬ , що то памятники ВОРОГАМ.

Offline otaman

• Hero Member
  • Збирач мінусів
нє, то є правда, треба перейменовувати, просто спробуйте перейменувати, наприклад, Дніпропетровськ на Січеслав.
не зараз, а то півкраїни втратите.

Offline Знак

• Hero Member
До речі , я не проти , щоб десь в Житомирській  області прибили табличку - в цьому домі народився Мойсей Бланк . Чи у Львові - в цьому будинку терорист Кузнєцов застрелив окупанта Бауера . Але памятник Лєніну на головній площі - це не правильно.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
К Николаеву претензии есть? :gigi:
Mocsia delenda est

Offline Vols

• Hero Member

Не треба розписуватись за всіх російськомовних. Не беріть приклад з путлера, тільки навпаки.
Моя російськомовна дружина по патріотизму дасть фори багатьом україномовним. :smilie1:
До речі, останнім часом зі мною і на роботі часто спілкується українською, так що прогрес є. :smilie3:
Треба і знімати істукана і переіменовувати вулиці, але робити це цивілізовано, без зайвого піару, прийняти рішення громадою і - вперед. Створити десь музей тоталітаризму, звести більш менш пристойні екземпляри туди, а чому ні, ідолопоклонники хай моляться і туристам буде цікаво, встановити плату за вхід...
І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.(с)

Offline surgeon

• Hero Member
  • Запоріжжя
Приїхав колись в Запоріжжя такий собі пан Лесь Танюк, мова йшла про побудову моста через Дніпро. Так оцей Танюк, на пресконференції повідомив всьому запорізькому товариству буквально наступне: "А які вам мости, якщо у вас памятник Леніну стоїть (перепрошую, може мова йшла про проспект Леніну)". Так от я, панове, в побуті російськомовна людина, і тоді, і зараз, і назавжди, інакше як хуйлом цього Танюка не назву.
А Леніна знімуть, прийде час, прийде час і нашої рідної мови. 
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 07:28:28 19:28 від surgeon »

Offline Читач

• Ветеран форума
Приїхав колись в Запоріжжя такий собі пан Олесь Танюк, мова йшла про побудову моста через Дніпро. Так оцей Танюк, на пресконференції повідомив всьому запорізькому товариству буквально наступне: "А які вам мости, якщо у вас памятник Леніну стоїть (перепрошую, може мова йшла про проспект Леніну)". Так от я, панове, в побуті російськомовна людина, і тоді, і зараз, і назавжди, інакше як хуйлом цього Танюка не назву.
А Леніна знімуть, прийде час, прийде час і нашої рідної мови.

прийде час і це хуйло вам моста збудує

Offline polemistes

• Hero Member
Трохи російськомовної анлітики для пітримки розмови (хоча  я б цю гілку закрив, як флуд  :smiley14: ):

"Cтратегія агресора
Олександр Кочетков _ Вівторок, 22 квітня 2014, 16:21"

http://www.pravda.com.ua/columns/2014/04/22/7023274/

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

Не треба розписуватись за всіх російськомовних. Не беріть приклад з путлера, тільки навпаки.
Моя російськомовна дружина по патріотизму дасть фори багатьом україномовним. :smilie1:
До речі, останнім часом зі мною і на роботі часто спілкується українською, так що прогрес є. :smilie3:
Треба і знімати істукана і переіменовувати вулиці, але робити це цивілізовано, без зайвого піару, прийняти рішення громадою і - вперед. Створити десь музей тоталітаризму, звести більш менш пристойні екземпляри туди, а чому ні, ідолопоклонники хай моляться і туристам буде цікаво, встановити плату за вхід...

А ТС ничем принципиально и не отличается от рашистов. Проблема есть, но метод ее решения не оригинален. Назначены виновные, спасибо, что пока национал-предателями не называют, а только русскоязычными, предлагается снести памятник Ленину и переименовать улицы - и проблема решена, сепаратисты сдают оружие, нас берут в ЕС, НАТО и ОБХСС, короче в голове вата или другая субстанция.

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Политика государства должна быть такой, чтоб люди сами ощущали потребность в украинском языке. Начинать нужно с качественного обучения в школах, ВУЗах. Я бы обратил внимание например на интернет-СМИ и интернет-магазины, очень много русскоязычных. Поскольку не все интернет-магазины переводят на украинский, значит преобладает русскоязычная клиентура. В банках ПО для работы с клиентами бывает русскоязычным, на это видимо тоже есть причина.

А язык общения на форуме ничего не меняет.

Offline BOB.K

• Sr. Member
Начинать нужно с качественного обучения в школах, ВУЗах.
Я бы обратил внимание например на интернет-СМИ и интернет-магазины, очень много русскоязычных.

Так Shannou і іже кричать шо ніззя примусово вивчати укромову
А шоб непримусово і весело, то мабуть треба уроки мови суміщати з діскатєкай  :super:
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 08:25:12 20:25 від BOB.K »

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Начинать нужно с качественного обучения в школах, ВУЗах.
Я бы обратил внимание например на интернет-СМИ и интернет-магазины, очень много русскоязычных.

А шоб непримусово і весело, то мабуть треба уроки мови суміщати з діскатєкай  :super:

На каком языке написать, чтобы дошло, что я имею ввиду? Я всю жизнь общаюсь на русском, все мое окружение, друзья, работа - все русскоязычные. ТС предлагает нам срочно начать общаться на украинском, чтобы страна одномоментно избавилась от всех проблем. На мой взгляд - это бред. Но мои слова уже как только не исказили, но смысл так и не поняли. Плохо видимо, знать только украинский.

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Для тех, кто принципиально не хочет обучаться на украинском, создавать русские классы. Со временем количество русских классов уменьшать. Но украинский - в любом случае - обязательный предмет.

Offline Знак

• Hero Member

А ТС ничем принципиально и не отличается от рашистов. Проблема есть, но метод ее решения не оригинален. Назначены виновные, спасибо, что пока национал-предателями не называют, а только русскоязычными, предлагается снести памятник Ленину и переименовать улицы - и проблема решена, сепаратисты сдают оружие, нас берут в ЕС, НАТО и ОБХСС, короче в голове вата или другая субстанция.

А шановному опоненту не приходило в голову . що пора В СОБІ щось міняти ? Що шлях . який  пропонують більшість з вас ,  РОСІЙСЬКОМОВНИХ   УКРАЇНЦІВ  нам , Україні  , неправильний ? Що ми , Україна  ,  вже замахались за більшістю вас ,  , РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ  дєрьмо розгрібати ? Що нас уже заєбала ваша , більшості російськомовних українців , ОСОБЛИВА позиція ? Росіян , правдивих росіян , у нас в Україні всього 17 відсотків . ХТО ДАВ ГОЛОСИ ЯНЕКУ ?

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours

А шановному опоненту не приходило в голову . що пора В СОБІ щось міняти ? Що шлях . який  пропонують більшість з вас ,  РОСІЙСЬКОМОВНИХ   УКРАЇНЦІВ  нам , Україні  , неправильний ? Що ми , Україна  ,  вже замахались за більшістю вас ,  , РОСІЙСЬКОМОВНИХ УКРАЇНЦІВ  дєрьмо розгрібати ? Що нас уже заєбала ваша , більшості російськомовних українців , ОСОБЛИВА позиція ? Росіян , правдивих росіян , у нас в Україні всього 17 відсотків . ХТО ДАВ ГОЛОСИ ЯНЕКУ ?

Киев передает тебе привет, разгребатель ты наш. Конкретно давай, я русскоязычный, свободно говорю на украинском, что именно я должен поменять в себе, чтобы ТС жить стало лучше?