Автор Тема: Як роми з автiвок китайський непотрiб штовхають  (Прочитано 520 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Було це з мiсяць тому - йду собi районом, нi кого не чiпляю...
Аж раптом бiля мене загальмувало BMW чорного кольору з одеськими нумерами...
Спустилося скло, бачу ситу мордяку чи то роми, чи то селюка, який в пiдробному золотi посмiхаеться своiми коронками...
- Брат, можно тебя на пару слов...  - ты прости, деньги кончились, а нам зарплату техникой дали, купи у меня набор инструментов...
Далi я вже не слухав - Цирк-Шапiто добре знайомий - кiтайськiй непотрiб за пiв-цiни... сують будь кому, хто не розумiеться в темi...
Вiдвернувся вiд продавця та йду собi в маркет, а воно iде слiдом та набирае оберти - Давай поторгуемся - я тебе уступлю...
Я розвернувся, пiдiйшов до вiкна - А ну швидко валяй  з мого району, бо зараз пiдiйдуть поганi хлопцi i у тебе не лише iнструментiв, автiвки не буде...
Циган розлютився - Да хто ты такой?..
Я виймаю мобiлу та показую - Старший по району...
Циган дивиться, потiм газуе та тiльки його бачiли...
Але номер авто я записав  - нехай буде для архiву...

https://www.obozrevatel.com/kiyany/crime/96157-v-kiev-iz-moskvyi-prishel-novyij-vid-moshennichestva-opublikovanyi-foto.htm
 >:(

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Хулі тут нового? Це ще в 90ті було. А може і раніше. Найрозповсюдженіший різновид цієх мульки був такий: стоять на краю траси з піднятим капотом ніби зламалися. Зупинишся спитати, чи не потрібна допомога, починають стогнати про немагрошей і пропонують купити персня "золотого" за чверть ціни. Котрого вони любовно з латунного крану напильником випиляли і суконкою заполирували.  :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Хулі тут нового? Це ще в 90ті було. А може і раніше.
Найрозповсюдженіший різновид цієх мульки був такий: стоять на краю траси з піднятим капотом ніби зламалися.
Зупинишся спитати, чи не потрібна допомога, починають стогнати про немагрошей і пропонують купити персня "золотого" за чверть ціни.
Котрого вони любовно з латунного крану напильником випиляли і суконкою заполирували.  :weep:
:smiley24:
Про "золото" з латунi... вже не раз чув та побачiв на власнi очi...
Про iнструмент... лише не так давно знайшов iнфу - як вони не бояться, що iх можуть знайти та спалити...
Мабуть... барони в ментярнi гарний "дах" мають...