0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Про Трампа ж писали, що його батько привчив не визнавати свою провину, от воно й є. А може у кацапів набралися.
Взагалі то це стара зеківська аксіома.
Класична методика вкидання 'альтернативних фактів' кацапами.Захист росіянина Пулатова подав прохання провести повторне розслідування альтернативних сценаріїв:- катастрофа "Боїнга" внаслідок атаки українського військового літака;- ураження ракетною системою протиповітряної оборони через те, що українська сторона використала "Боїнг" як "живий щит"- ураження із ЗРК "Бук", що належав Україні.Адвокати російського військового Пулатова просили про повторний допит кількох експертів, чиї висновки долучили до матеріалів справи, а також десятків свідків, зокрема загадкового іспанського диспетчера Карлоса. Суд у справі МН17: теорії змови чи альтернативні сценарії
Ну ви і повільні бля Про ці "альтернативні факти" весь світ реготав ще кілька років тому...... Трампісти впроваджували оруелівщину прямо в реальному часі..... Зараз все це зовсім не смішно......Люди гинуть ......
Провінція, що поробиш Я взагалі на ту Конвей випадково натрапив, коли виявив, що вона дружина одного з засновників Лінкольн Проджекту
У неї чоловік завзятий антитрампіст..... Вона ж одна з найближчих подруг трампа..... Кажуть саме вона перша зрозуміла як згуртувати мовчазну більшість
А вони що, не іпуцця ?
Таки провінція.....
Нє, ну я розумію, що всілякі збочення бувають.Але завзятий антитрампіст з фанатичною трампісткою ?
Думаю є причини чому жінки фанатіють........ А може і навпаки......