Автор Тема: Дешо цікаве про Пороха від Т.Чорновол  (Прочитано 2697 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline DFMB

• Ветеран форума
Дешо цікаве про Пороха від Т.Чорновол
« : Квітня 22, 2014, 10:16:59 22:16 »
Почну з такого факту: нещодавно, при штурмі сепаратистами Горлівки, зокрема під час захоплення міського МВС засвітився пан на ім'я Ігор Безлер. Він був командиром загону сепаратистів.

Ця людина відома, як багаторічний керівник охорони такого собі молодого політика Артура Герасімова.

Нині Артур Герасімов очолює Донецькій виборчий штаб... Петра Порошенка. Також Артур Герасімов відомий, як людина Сергія Шахова, який керує виборами Порошенка в Луганській області.
Про цих людей багато негативної інформації в інтернеті. Про Шахова, написано, як вихідця з криміналу, контрабандиста валюти, та "пральника" коштів. Автор не буде цитувати статті, бо інтернет останнім часом перетворився в звалище дезінформації. Однак, щодо цих осіб я ипю власне джерело інформації, яке говорить, що Шахов та Герасімов "сімейні" кадри. Мова йде про сім'ю Януковича.

....В кабінеті Шахова автор знайшла ще цікавішу флешку – телефонної книги з особистого мобільного Шахова. Те, що це саме телефонна книга Сергія Шахова свідчить наприклад номер з підписом: "Брат Рома Шахов".

В ній купа номерів пов'язаних з прізвищем Пшонки і Януковича. Зокрема телефони "Алексадра Януковича (067 6254395), В. Януковича (099 0000777), (намерок блатной три семерачкі :gigi:) "Янукович Сергей Помощник", "Янукович Денис помощник", "Янукович водитель", просто "Янукович" (на фото його номер).

....В кабінеті Сергія Шахова на Гончара, 35 автор знайшла папку з виборів 2012. Там були розписані витрати на виборчу кампанію Сергія Шахова (він балотувався в нардепи в 2012-тому) та членів його команди, зокрема нинішнього керівника штабу Порошенка в Донецьку Артура Герасімова.

Пропоную читачам деякі цитати, які дають розуміння, що таке виборча кампанія по-шахівськи: "Следователю за сотрудничество" -2 тисячі доларів", "через Поликарпа по УД С.В. суд по мере пресечения" – 5 тисяч у.е.", "через Поликарпа по 2-м УД, решен вопрос по суду, приостановление дела на 1 месяц – 30.000 у.е.".
Як бачимо мова йде про корупцію- підкуп слідства і суду.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/5356b7e3e741d/
« Останнє редагування: Квітня 22, 2014, 10:21:37 22:21 від DFMB »

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Re: Дешо цікаве про Пороха від Т.Чорновол
« Reply #1 : Квітня 22, 2014, 10:19:14 22:19 »
даже не читал.
странно , да?

нас на 14-м(стёпа, вольтер - де вы???) и не тем лечили  :smiley14: :smiley14:
Mocsia delenda est

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #2 : Квітня 22, 2014, 10:25:05 22:25 »
даже не читал.
странно , да?

нас на 14-м(стёпа, вольтер - де вы???) и не тем лечили  :smiley14: :smiley14:

а шо такое, там з картинками, дакументіками

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #3 : Квітня 22, 2014, 10:55:27 22:55 »
Взагалі "команда Шахова" на тих виборах 2012 року була досить цікавим явищем. Його люди балотувалися по цілій низці округів Донецька і народ їх прозвав – "полтинники Шахова". Адже в їх виборчій компанії була одна спільна риса – на зустрічах з виборцями вони роздавали по 50 грн. кожному, хто прийшов на зустріч з виборцями.

Це була технологія погоджена з Сім'єю. Бо на тих же округах балотувалися старожили Партії Регіонів і завдання команди Шахова було наступне: Януковичі, які маніакально були стурбовані побудовою абсолютної влади, розробляли технологію, щоб "ніжно" помножити бренд Партії Регіонів на "нуль", щоб в Україні, як в сусідній Росії на виборах міг перемагати лише бренд "Янукович" і гроші "сім'ї".

До речі, всі 9 округів команда Шахова програла.

Однак "Сім'я" відшліфовувала технологію скупки голосів. До речі, Антону Яценко, який показав успішний приклад такої роботи на Черкащині,Янукович пообіцяв посаду керівника його штабу на виборах 2015 в центральному регіоні.

Як "сімейні" хлопчики обсіли уряд, так само Януковичі бажали, щоб "сімейні" кадри заполонити Верховну Раду і залишили старих динозаврів Партії Регіонів за бортом.

це про таких моложих політиків Пеця вещає зара за АйсіТіВі ?  :gigi:

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #4 : Квітня 22, 2014, 11:32:34 23:32 »
форум порохів чи мову всім відняло ?

Offline Старый Грек

• Hero Member
« Reply #5 : Квітня 22, 2014, 11:41:45 23:41 »
Не руководит Шахов штабом Порошенко

Он сам об этом написал еще 14 апреля

Одиозный луганской политик и бизнесмен Сергей Шазов опроверг информацию о том, что он является главой избирательного штаба Петра Порошенко в регионе.
Об этом он написал в Facebook.
"Я устал уже всем объяснять истинное положение вещей. Поэтому официально заявляю: я не возглавляю ничей штаб, в том числе и Порошенко. Я уважаю его как политика и бизнесмена, но к моим действиям в Луганске он не имеет никакого отношения. Все, что я делаю, вызвано лишь моей позицией. Я просто хочу мира в Украине, хочу, чтобы моя Луганщина не погружалась в хаос! Для меня дороги мои земляки, какую бы политическую позицию они не занимали! Люди! Не ищите в моих действиях политики!" - написал он.

http://www.0642.ua/news/514330

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #6 : Квітня 22, 2014, 11:59:15 23:59 »
Інформацію про призначення Шахова головою штабу Порошенка на Лугнщині подало агенство РБК-Україна 1 квітня. 2 квітня цю інформацію поширили інші ЗМІ. 8 квітня у Порошенка назвали голів штабів в регіонах, голови Луганського штабу, як і деяких інших областей на той момент не було названо.
Так що можливо Танічка промахнулась і даремно 8 разів згадала в статті прізвище Порошенка.
А тепер стосовно статті виникло декілька питань:
1. Вона написана журналістом Т. Чорновол чи урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики Т. Чорновол?
2. Обшук в кабінетах проводила журналіст Т. Чорновол чи урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики Т. Чорновол?
3. Чи розуміє Т. Чорновол, що вона повинна негайно подати у відставку з державної служби і лише після цього працювати на штаб одного із кандидатів у президенти.
4. Чи порушить ГПУ провадження проти Т. Чорновол за використання нею службового становища в корисливих цілях, якщо стане відомо, що матеріали для цієї статті вона отримала, як урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #7 : Квітня 23, 2014, 12:02:08 00:02 »
вона ж там написала, що так званий обшук провела зразу після того як всі свалили, тобто до призначень виходить.
писала як журналіст/блогер ну як акаков в фейсбуці постить XD

Offline кноп

• Hero Member
« Reply #8 : Квітня 23, 2014, 02:37:00 02:37 »
жду когда танюха чегото нам подарит на юлию володимировну.

Offline Loge

• Hero Member
« Reply #9 : Квітня 23, 2014, 02:39:50 02:39 »
Пани Черновол очень храбрая и очень энергичная, но не очень умная. Я ей искренне симпатизирую, но редко читаю её материалы.

:snoozer_09:

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #10 : Квітня 23, 2014, 02:52:11 02:52 »
 Просто у  некоторых сейчас  оччень непростая  задача-  любой  ценой  похоронить  рейтинг и влияние  Порошенко! :smilie2:
Ух, как стараюцца, а оно чёт не выходит! :smiley14:
Но нас ждут  ещё  ТАКИЕ  бимбы про  Порошенко, не сумлевайтесь! :super:

Закупайте поп-корн оптом!  Очень пригодицца скоро, уверяю! :gigi:
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline Loge

• Hero Member
« Reply #11 : Квітня 23, 2014, 03:32:54 03:32 »
Просто у  некоторых сейчас  оччень непростая  задача-  любой  ценой  похоронить  рейтинг и влияние  Порошенко! :smilie2:
Ух, как стараюцца, а оно чёт не выходит! :smiley14:
Но нас ждут  ещё  ТАКИЕ  бимбы про  Порошенко, не сумлевайтесь! :super:

Закупайте поп-корн оптом!  Очень пригодицца скоро, уверяю! :gigi:

Не вижу ничего смешного! По сумме показателей Порошенко "нужен Украине" ничуть не больше чем Тимошенко. Опять выбор между двумя сортами говна.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #12 : Квітня 23, 2014, 03:46:08 03:46 »
хз, я б не казав, що порох - лайно. скажімо, не найкращий варіант, але інших реально наразі не маємо. гіршим зараз є те, що Україна знов парламентсько-президентська. у президента з повноважень - тільки зовнішня політика, а ВР знов окупувала та сама ПРіБЮТ... тільки вони стали хитріші і зліші, бо тепер на них обох є кров. отже, чому підсумок цього разу повинен бути якимось іншим?

тому треба змінювати також і ВР. треба гнати звідти ширку назавжди і набирати замість них нормальних людей. той же "демократичний альянс", "удар" та, можливо, порохівську "солідарність" - дивлячись, якою буде їхня програма і персоналії. щоби не тільки президент був проєвропейський, а й парламент! це конче необхідно зробити, бо інакше... країна вже не витримає :smilie2:
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #13 : Квітня 23, 2014, 04:12:35 04:12 »
Між Тимошенко і Порошенком я обираю Порошенка. Інших варіантів реально не бачу.
Зараз противсіхство не проходить ніяк.
If you are going through hell, keep going.

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #14 : Квітня 23, 2014, 06:00:02 06:00 »

так само
Порошенко проти Тимошенко і Янукович проти Тимошенко це не одне й теж

Offline Ronin

• Ветеран форума
« Reply #15 : Квітня 23, 2014, 08:04:54 08:04 »
Якби Тетяна Чорновол не була таким ярим "юльком", якби не працювала на Турча у справі Музички - то може б її слова проти Порошенка і були варті уваги. Ще в часи Януковича на скільки я захоплювався її сміливісттю та "нестандартними рішеннями" у висвітленні кричущого казнокрадства та корупції "Сім`ї" Януковича - на стільки мене дратувало її вперте мовчання та заплющення очей на аналогічні гріхи "кАманди" Тимошенко. Більше того - не просто мовчання, а відверте відбілювання, робота "адвокатом диявола".

Виглядає не те, що Чорновол зараз, в часи предвиборчих перегонів, зайнялась "політичним кілерством" на замовлення штабу БЮТ, стала таким собі "Піховшеком у спідниці". Цікаво - очолюване нею Антикорупційне бюро теж стане ще одним інструментом БЮТ-у для розправи з конкурентами ?  :smilie2:
« Останнє редагування: Квітня 23, 2014, 08:07:17 08:07 від Ronin »

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #16 : Квітня 23, 2014, 08:19:21 08:19 »

==================

Аналогічно! :smiley24:

Що там ще вибирати- Порох таки  людина  діла та дипломат,
Юля  це  срач та  гризня  з  усіма та всюди!

До тогож  Юля, зараз ставши при владі  показала себе  як
відкритий ворог  України, що працює на її  розвал..
Так що вибір  однозначний! :smiley15:
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #17 : Квітня 23, 2014, 08:30:48 08:30 »
мне на пороха положить с прибором, но я прекрасно помню , как Т.Черновол выполняла поручение Турчинова поставить С.Музычко перед ультиматумом "бегство или смерть".

мне этого достаточно.

а наличие в записной книжке номера Овоща - это пиздец какой компромат  :laugh:
Welcome to the Dark Side of the Force