Релігійні школи це те ж саме, але вид збоку......
Та і взагалі я не про конкретну проблему виховання конкретних дітей, а взагалі..... Про те що робити щоб зупинити цей процес переорієнтації освіти на пропаганду та політику.....
Ні, це не те саме. В даних умовах США та Канади релігійні школи - це єдиний світоч надії та протистояння червоній ліберастичній чумі. Ну під "релігійними" у цьому контексті я маю на увазі протестантів, бо релігійні школи бувають різні.
До того ж, ця школа одна із найкращих у місті за рівнем провінційних тестів (тобто дітей вчать і товчуть, що видно по результатах). Переважна кількість публічних шкіл і поряд не валялася.
З булінгом теж проблем нема як таких. Дітей менше, всі один одного знають. Одного разу малу хлопчик у джимі стукнув м"ячем по голові, то з його мамою розбірки відбулися за декілька годин. Мала ходить у школу із задоволенням.
Причому це все звичайні родини, ніякі не багачі. Більшість - багатодітні. По троє-четверо дітей це норма, і всіх записують у цю школу, хоча за навчання треба платити.
Я і написала про взагалі, що треба починати з освіти. І ще не боятися ставити на місце і вимагати, якщо щось не так.
Наприклад, приходить мала із танцювальної студії і каже - уявляєш, наш новий вчитель сказав, що він гей, що він не вірить у Бога і що ненавидить прихильників Трампа!
Мене це страшенно розлютило. Те, що він гей, оголошувати не потрібно, це і так видно
Але справа не в цьому. Якщо тебе найняли вчити дітей танцювати, то вчи, а не ділися персональними думками про Бога і Трампа, особливо враховуючи, що ці віруючі та трамполюби у тому числі оплачують твій пейчек!
Я сказала малій, що на перший раз я це пробачаю, але якщо на наступний раз він знову буде патякати про політику та Бога з дітьми, я матиму розмову із директором студії. Хоча я була настільки зла, що ручки так і чесалися відразу написати гнівний імейл - але чоловік відмовив
.