Автор Тема: Полиграфия  (Прочитано 3853 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Huuut

• Newbie
  • *
Полиграфия
« : Грудня 15, 2020, 05:29:00 17:29 »
СЕйчас нахожусь в поисках компании, которая предоставляет услуги полиграфии. Нужно сделать красивые бумажные упаковки для товара, а также этикетки. Подскажите, пожалуйста, куда лучше обратиться?

Offline IlonkaD

• Newbie
  • *
Re: Полиграфия
« Reply #1 : Грудня 15, 2020, 05:36:31 17:36 »
Ну, смотрите, я около полугода заказывала листовки, буклеты в Подолье https://podillya.com.ua/ . По качеству вышло просто отлично, и по цене тоже. На сколько я знаю, в эту компанию можно обратиться и с Вашим запросом. Посмотрите на сайте перечень услуг. ну, или сразу позвоните

Offline vitalina

• Sr. Member
« Reply #2 : Грудня 26, 2020, 11:45:54 11:45 »
Много предложений есть.

Offline Натуся24

• Sr. Member
« Reply #3 : Травня 24, 2023, 08:46:08 20:46 »
СЕйчас нахожусь в поисках компании, которая предоставляет услуги полиграфии. Нужно сделать красивые бумажные упаковки для товара, а также этикетки. Подскажите, пожалуйста, куда лучше обратиться?

Сама шукаю, мені потрібна компанія, що зможе виготовити якісні самоклеючі етикетки. Можливо хтось співпрацював та може підказати варіанти перевірені?

Offline burda

• Sr. Member
« Reply #4 : Травня 24, 2023, 08:47:48 20:47 »
Для кожного бізнесу  етикетка - це чудовий спосіб висловити свою творчість та розповісти унікальну історію про продукцію.
Завдяки різноманітним матеріалам, формам і кольорам ви можете створити етикетки, які вразять споживачів і зроблять ваш бренд неповторним. Раджу вам замовляти ось тут самоклеючі етикетки https://www.t-druk.com/ компанія має великий досвід, робить все якісно, беруться навіть за великі партії.

Offline dalila

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #5 : Жовтня 24, 2024, 03:58:33 15:58 »
Сама шукаю, мені потрібна компанія, що зможе виготовити якісні самоклеючі етикетки. Можливо хтось співпрацював та може підказати варіанти перевірені?
так звісно, багато є але ж якісних типографій мало

Offline dalila

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #6 : Жовтня 24, 2024, 09:57:44 21:57 »
Давно працюємо з друкарнею АРТ-ПРЕС. Замовляємо в них багато друкованої продукції, флаєри, стікери, різноманітні наліпки, щоденники, нещодавно замовили друк пакувального папіру https://art-press.com.ua/uk/products/wrapping-paper/ Завжди виконують в строки матеріал якісний. Тому раджу звернутися саме до них. Ці фахівці забезпечують високий стандарт друку та пропонують широкий вибір матеріалів, що дає змогу створити довговічні та приємні на дотик щоденники. Дана друкарня надає можливість індивідуального дизайну і допоможе вам з розробкою макета, якщо у вас немає готового дизайну. Ви можете розмістити на обкладинці свій логотип і додати додаткові сторінки з інформацією про компанію