Автор Тема: Донбасу потрібно через це пройти  (Прочитано 6783 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
Re: Донбасу потрібно через це пройти
« Reply #30 : Квітня 23, 2014, 11:29:19 23:29 »
GizmoGremlin, иди в жёппу. Все что ты тут написал я желаю тебе и твоим детям(если они у тебя конечно есть или будут).
А если такой смелый, приезжай, я отвезу тебя в батальон Донбасс и свой стартпост расскажешь там устно и получишь ответ задним числом.

То філія цирку фсб.ру а не батальон донбас. Це все рівно, що сказати еврей - трахторист. Вночі вони - батальон, а вдень захоплюють будівлі. На 2 ставки, як у криму на 2 пенсії.

приезжай с гремлином. и сотню свою прихвати(черную) поможешь ребятам хотя бы ночью. кстати большая часть из них была на майдане не просто зрителями, у некоторых ожоги от длинных фитилей еще не прошли. кто в теме тот поймет.

Offline Ukraine

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • http://fbet.org.ua
    • Вигравай на футбольних прогнозах
« Reply #31 : Квітня 23, 2014, 11:29:43 23:29 »
Не, ну свалившим в Канаду конечно виднее что сейчас должны делать Украинцы...

який ти українець,кацап?

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
« Reply #32 : Квітня 23, 2014, 11:29:56 23:29 »
це фантастикаєв сенсі шо вони після анексії підуть кудись там партазинити
Ну, я Тебе за язика не тягнув! Якщо ідея їх самозахисту - фантастична, то ЯКИЙ ЗМІСТ в допомозі їм решти України?

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
« Reply #33 : Квітня 23, 2014, 11:31:49 23:31 »
приезжай с гремлином.
Я приїду. Давай адресу, де ваша армія дислокована.

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
« Reply #34 : Квітня 23, 2014, 11:32:01 23:32 »
А в загальному ідея, що право нації на створення власної держави має бути оплачено життями героїв поки що чітко підтверджується практикою

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #35 : Квітня 23, 2014, 11:33:04 23:33 »
Ну, я Тебе за язика не тягнув! Якщо ідея їх самозахисту - фантастична, то ЯКИЙ ЗМІСТ в допомозі їм решти України?

в Киев на майдан ехали со всей Украины, а этим не надо помогать. православенько. вспоминается плакат времен 2004 г. про три сорта.

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
« Reply #36 : Квітня 23, 2014, 11:35:22 23:35 »

Захищати треба, бо х*йло зупиниться тільки там де йому надають по його крисячому ібалу.
І краще це зробити на Донбасі, ніж десь під Хмельницьком

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
« Reply #37 : Квітня 23, 2014, 11:41:23 23:41 »
в Киев на майдан ехали со всей Украины, а этим не надо помогать.

Допомагати в чому? В плюванні жовчю на вас як на бандьор? В побитті ранених ногами на сходах метро? Може, то зільоний чєлавєчєк (а не ЛІКАРКА!!! ТВОЮ Ж МАТЬ!!!) добивав того хлопчину?!

Перед тим, як допомагати, - мають знати, допомога ЧИЯ і В ЧОМУ їм потрібна!

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #38 : Квітня 23, 2014, 11:43:24 23:43 »
приезжай с гремлином.
Я приїду. Давай адресу, де ваша армія дислокована.

Приезжай в Мариуполь, я отвезу на базу.

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #39 : Квітня 23, 2014, 11:48:20 23:48 »
в Киев на майдан ехали со всей Украины, а этим не надо помогать.

Допомагати в чому? В плюванні жовчю на вас як на бандьор? В побитті ранених ногами на сходах метро? Може, то зільоний чєлавєчєк (а не ЛІКАРКА!!! ТВОЮ Ж МАТЬ!!!) добивав того хлопчину?!

Перед тим, як допомагати, - мають знати, допомога ЧИЯ і В ЧОМУ їм потрібна!

Чем помогать?   :gigi:  А чем на Майдане помогали?  :gigi:
Руками, амуницией, информацией......
Тока в душу не плюйте, тут ватников не так и много. Да, региончик сложный, есть генетические проблемы.  :eyes: Но есть МНОГО нормальных людей, пусть и русскоязычных. Кстати не желающих иметь русский гос. языком.

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
« Reply #40 : Квітня 23, 2014, 11:49:47 23:49 »
Я щось пропустив про "суть", мабуть.

Да все очень просто, Гизмо. :smilie1:
Приезжайте в Украину, берите на себя командование на баррикадах и все такое.
А рассказывать из-за океана востоку Украины через что он там должен пройти (даже теоретически) как-то некрасиво. имхо.

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
« Reply #41 : Квітня 23, 2014, 11:52:34 23:52 »
Та не буду я, програміст, командувати армією народу, в якого не знайшлося свого командира.

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #42 : Квітня 23, 2014, 11:52:52 23:52 »
Я щось пропустив про "суть", мабуть.

Да все очень просто, Гизмо. :smilie1:
А рассказывать из-за океана востоку Украины через что он там должен пройти (даже теоретически) как-то некрасиво. имхо.

:smiley15:

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
« Reply #43 : Квітня 23, 2014, 11:57:29 23:57 »
Ну от, благо - якщо все вперлося врешті-решт в географію дописувача, то - добра новина! - тікаю я з цієї гілки, а то й закрию її. І в Україні запанують злагода і спокій.

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #44 : Квітня 23, 2014, 11:59:05 23:59 »
Та не буду я, програміст, командувати армією народу, в якого не знайшлося свого командира.

коллега, в батальоне собрались люди разных профессий есть очень даже мирные типа учителя, фермера и т.д. Я как вы уже поняли программист.
мне многое не нравится и действия милиции, сбу, турчинова, авакова... но со времен майдана милиции новой не появилось и сбу не поменялась. турчинов, аваков - отдельная песня. на Майдане создавали гражданское общество, теперь пора создать народную армию, милицию...

Offline GizmoGremlin

• Hero Member
« Reply #45 : Квітня 24, 2014, 12:05:47 00:05 »

коллега, в батальоне собрались люди разных профессий есть очень даже мирные типа учителя, фермера и т.д. Я как вы уже поняли программист.
мне многое не нравится и действия милиции, сбу, турчинова, авакова... но со времен майдана милиции новой не появилось и сбу не поменялась. турчинов, аваков - отдельная песня. на Майдане создавали гражданское общество, теперь пора создать народную армию, милицию...

Та я знаю... Проповідуєш монахові.
А їхати доведеться, на те подібно. Я стріляю непогано, зір чіткий і руки не трясуться.

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #46 : Квітня 24, 2014, 12:14:27 00:14 »

Та я знаю... Проповідуєш монахові.
А їхати доведеться, на те подібно. Я стріляю непогано, зір чіткий і руки не трясуться.

Ждем.  :smiley24:
По дороге заедь в Киев надавай по гениталиям турчинову&k и киевлян потормоши - время для эйфории еще не пришло.
Вообще пожеланий очень много и про улю и про петю... для начала нам бы обьявить ватников вне закона и приказ "дарить цветы". Ну и цветов бы побольше.

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
« Reply #47 : Квітня 24, 2014, 01:04:13 01:04 »
Ну от, благо - якщо все вперлося врешті-решт в географію дописувача, то - добра новина! - тікаю я з цієї гілки, а то й закрию її. І в Україні запанують злагода і спокій.

В географию уперся лишь сам факт раздачи советов.

Ваш "план развития региона" предполагает многолетний тлеющий конфликт. Донбасс это должен пройти - замечательно. Однако остальной Украине от этого легче не станет, в особенности от наличия под боком "горячей точки". И, в заключение, все это не отменяет того факта, что в Украине сейчас НЕТ лидера, способного объединить страну вокруг себя и действительно начать положительные изменения, вне зависимости от присутствия Донбасса в составе Украины. Пока такой лидер не появится (пока что имеем перестановки кроватей в борделе), не будет ничего нового. Ни-че-го. :smilie2:

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
« Reply #48 : Квітня 24, 2014, 01:08:11 01:08 »
GizmoGremlin,

что сейчас должны делать Украинцы...
Я їм, здається, нічого не радив...

тю, а это тогда что: "Їх кордон МАЮТЬ перетнути москалі"?

не звертайте уваги, у цієї людинки постійні складнощі перекладу з української мови на русскій язик. людинка постійно відстоює расійську мову з піною біля рота. це про неї мєдвєдчук знімав рекламу "нє понял ні слова?". тому - не виправдовуйтеся :smilie7:
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Бацилла

• Hero Member
  • м. Лісабон
« Reply #49 : Квітня 24, 2014, 01:21:57 01:21 »
GizmoGremlin,

что сейчас должны делать Украинцы...
Я їм, здається, нічого не радив...

тю, а это тогда что: "Їх кордон МАЮТЬ перетнути москалі"?

не звертайте уваги, у цієї людинки постійні складнощі перекладу з української мови на русскій язик. людинка постійно відстоює расійську мову з піною біля рота. це про неї мєдвєдчук знімав рекламу "нє понял ні слова?". тому - не виправдовуйтеся :smilie7:

Слухай-но, дєфєктiвний, я вiльно володiю як українською, так i росiйською. Так, я народився та зростав у росiйськомовнiй родинi. Але це не заважало менi навчатись українською, аж до написання кандидатської.

Я давно бачу твою активнiсть на фупi/супi (адже її важко не помiтити, ти як затичка у кожнiй гiлцi сереш) та, чесно кажучi, через всi твої мульонстопiццот повiдомлень поки що не побачив жодного конструктиву, взагалi. Все одне й те саме про мову та кацапiв, про кацапiв та мову, потiм ще кiлька разiв про кацапiв та знов трохи про мову. От i тут ти знову доїбався до моєї мови. Якщо тобi є що сказати за темою розмови - кажи. Нема - геть звiдси, клоун.
« Останнє редагування: Квітня 24, 2014, 01:23:50 01:23 від Бацилла »

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #50 : Квітня 24, 2014, 02:14:17 02:14 »

До дупи твої обідки, хто там кому винен, хто у кого не знайшов командира. Треба допомогати тим, хто намагається рятувати Україну, а не вальяжно чванливо повчати українців з-за океану.

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #51 : Квітня 25, 2014, 12:15:38 00:15 »
[/youtube]

Offline Matvik

• Hero Member
« Reply #52 : Квітня 25, 2014, 12:52:07 00:52 »
Пройти має. В 1939 році українці у Львові більшовиків натурально зустрічали з квітами, бо думали, що це буде просто воз"єднання з великою Україною. А за півтора роки, і до сьогоднішнього часу, москалі стали найзлішими ворогами. Авось і тут проканає

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #53 : Квітня 25, 2014, 01:03:48 01:03 »
Пройти має. В 1939 році українці у Львові більшовиків натурально зустрічали з квітами, бо думали, що це буде просто воз"єднання з великою Україною. А за півтора роки, і до сьогоднішнього часу, москалі стали найзлішими ворогами. Авось і тут проканає

От Вашего "авось" русским духом тянет за километр.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #54 : Квітня 25, 2014, 01:20:09 01:20 »
А в загальному ідея, що право нації на створення власної держави має бути оплачено життями героїв поки що чітко підтверджується практикою

Практика взагалі то показує, що держава будується швидше і краще , коли забирати життя у ворогів. 

Offline Granit

• Jr. Member
  • **
« Reply #55 : Квітня 25, 2014, 11:15:39 11:15 »

Практика взагалі то показує, що держава будується швидше і краще , коли забирати життя у ворогів.

:smiley24: