0 Користувачів і 8 Гостей дивляться цю тему.
вся сеть засветиласьуки и ты все еще считаешь что нашу площадку не юзают?просто как последних лохов
оппавылезло
Що там у тебе вилізло, балєзний? Наслідки присідань на пляшці далися взнаки? Терпи, родінка-рассіющка тєбя наградіт за твої муки. Пасмєртно.
Хохли ніколи не будуть мати успіху, на жаль. Дай боже помилятися.
А хіба....
ПНХ
Скажите, с какой целью вьі это постите?
Щоб засрати форум тупою хуйнею.
Выпустили вонючего упыря? Разложившийся труп русскава советника Теляева И Валька, бригадирша Сугробина, где то рядом танцует Пропал теперь дом. Пропал..
хехевафел тут как тут
когда я писал что украинскими делами очень интересуется британская разведка тут многие тоже корчили вид посвященныха оно воно как обернулось
Як завжди "абєрнулось" - пшиком.
что абернулась пшиком дежурный дурочек кацапский?
Ота хуйня від "руссссскіх іхспєртів", що ти постиш сюди сидячі ачьком на пляшці, пиздомажка ти рязанська.
Господи, невже заробітчани із Західної України не зможуть більше будувати кацапам дачі і борщі варити?
Жри лекарства пригоршнями лучше!
Їй жерти не можна!Вона і так як два тебе, три мене, пів слона, і поганяло її Бегемот.
Да мне глубоко похер ее габариты. Я просто вижу, как "девочка раскрылась", когда я перестал быть модератором....
Я тебя ВООБЩЕ ТРОГАЛ?
Раніше я її теж не чіпав.Їй це було абідна, і одного разу вона сама причепилася.
кацапоботы вы понимаете насколько вы ничтожно выглядите? идите на кацапофорумы и заливайте там про старого Байдена
Ось як Байден “спасає Америку“ призначаючи на посаду міністрєра охорони здоров“я лівого прокурора з Каліфорнії