Розумієте, якщо ви вчасно звернетесь до спеціаліста, та почнете медикаментозне лікування, то звичайно ви навряд чи вилікуєтесь, але симптоматика можливо стане кращою.
І "імпліцитного" в вашому житті стане набагато менше. "Імпліцитних" демів які стоять за qanon, "імпліцитних" антіфа які штурмували Капітолій, "імпліцитного" інтересу до вас зі сторони дописувачів різних форумів, які на вашу думку жити без вас не можуть, а також "імпліцитних" вимог до модератора щодо вашого забану.
Розумієте, люди, які використовують у спілкуванні слова типу "імпліцитно", зазвичай не потребують психіатричного лікування хоча б тому, що є high-functioning individuals i здатні вибудовувати логічні конструкти, щоб формулювати свої думки.
А от чому люди мають за звичку щось квакнути і потім "фраєр здав назад", типу я не я і хата не моя, може дійсно бути питанням до профільних спеціалістів.
Ваш демарш можна вичерпно описати одним специфічним словом, що починається на літеру "с". Але оскільки я не одна із фупівських матюкливих бабців, я скажу просто - your efforts have been in vain
.
І це правда, що за кюаноном стояли не стільки деми, скільки спецслужби США. І правда, що у штурмі Капітолію брали участь провокатори і агенти різних спецслужб. Як і правда, що я одна із найпопулярніших і найвідоміших юзерів фупу, та і в принципі тут. І дехто дійсно не може без мене віртуально жити, хехе
. А Ви цього всього не вкурили, як і багато чого у цьому багатогранному житті (наприклад, що спецслужби рашки винищують українських воїнів).