Автор Тема: Президент Мексики очолив боротьбу за свободу слова у світі  (Прочитано 325 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
MEXICO CITY (AP) — Mexico’s president vowed Thursday to lead an international effort to combat what he considers censorship by social media companies that have blocked or suspended the accounts of U.S. President Donald Trump.

President Andrés Manuel López Obrador’s administration is reaching out to other government to form a common front on the issue.

“I can tell you that at the first G20 meeting we have, I am going to make a proposal on this issue,” López Obrador said. “Yes, social media should not be used to incite violence and all that, but this cannot be used as a pretext to suspend freedom of expression.”

https://twitter.com/AP/status/1349877223289925634

Президент Мексики пообіцяв в четвер провести міжнародні зусилля для боротьби з цензурою, яку він вважає з боку компаній соціальних мереж, які заблокували або призупинили рахунки президента США Дональда Трампа.

Адміністрація президента Андреса Мануеля Лопеса Обрадора звертається до інших урядів, щоб сформувати спільний фронт з цього питання.

"Я можу сказати вам, що на першій зустрічі G20, яку ми маємо, я збираюся внести пропозицію з цього питання", - сказав Лопес Обрадор. "Так, соціальні медіа не повинні використовуватися для підбурювання до насильства і все таке, але це не може використовуватися як привід для припинення свободи слова".

:smiley24: :smiley24: :smiley24:
If you are going through hell, keep going.

Online majesty

• Ветеран форума
вместе с Трампом ? :weep:

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
То що, Трампуша 20-го переходитиме мексіканський кордон ?   :laugh:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
То що, Трампуша 20-го переходитиме мексіканський кордон ?   :laugh:
Они таки нашли друг друга...