Шановні хлопчики й дівчатка !
Я прочитав всі ваші коментарі і думав кожному персонально відповісти.
А потім вирішив, що робити цього не варто.
Чому ? Тому що ви думати, співставляти й аналізувати хід подій і вчинки різних політиків при різних обставинах все одно не здатні, а слухати звикли тільки самих себе.
Тому ще раз і коротко, і для всіх.Залиште Юлю в спокої! Вона вам нічого не винна, кожному з вас. Вона вже
більш як 10 (десять) років не займає жодної державної чиновницькой посади. До ВР вона балотується й обирається, бо вона давній послідовний і досвідчений політик, завжди притримувалась власних, усталених, політичних поглядів і за них навіть не побоялася сісти до тюрми
( на відміну від
абсолютно всіх інших політиків України).
Ю. Тимошенко буде в ВР, доки будуть люди, які їй довіряють і її розуміють. Юля ніколи не стрибала по різних партіях і партійних блоках, на відміну від різних європолюбивих політичних підарасів або на відміну від російських політичних холуїв, які без кремлівського сяйва свого життя не уявляють.
Але й стрибати на барикади вона вже не буде ніколи й ні за що. (Вчора ввечері я це досить чітко й дохідливо пояснив.).
І можете навіть не звертати увагу на її зачіски й іміджі. Це немає ніякого значення!
І підкреслювати в неї наявність єврейських ген теж не потрібно. Бо ці гени мають не менше половини українських політиків (Порошенко, Яценюк, Кличко, Разумков, Шмигаль, то що) І акцентувати увагу на її комплекції теж не варто. І на зовнішньому вигляді теж не варто.
Бо можна згадати Наталку Яресько, яка своєю сракою не в кожні кабмінівські двері проходила. Чи згадати Уляну Супрун (полум"яну ЛГБТешницю), в котрої обличчя наче господарське мило. Чи згадати Валерію Гонтарєву-Сатановську, що має всі зовнішні ознаки гемафродита.
Тому. Не заводьте й не відкривайте нові теми про Юлю. Я вам це чисто по-дружньому, робити цього не раджу.
.....................................
В довершення цієї теми про Юлю. Ось тут подивіться, її сьогоднішній виступ в ВР, щодо газових тарифів і все що з ними пов"язано. Там ж й 3-хвилинний відеоролик.
Тимошенко «на пальцях» показала, як українців дурять із тарифами https://glavcom.ua/news/timoshenko-na-palcyah-pokazala-yak-ukrajinciv-duryat-z-tarifami-732641.html