Бачу, у Фоми бомбануло не по-дитячому вчергове - провокується за 5 секунд
. Я вже навіть боюсь підраховувати кількість його постів, призначених моїй скромній особі. От здавалось би, у день Святого Валентина, замість того, щоб розважати своїх дружин, ці істоти сидять годинами в інтернеті і тролять віртуальних бегемотів (дехто при цьому заливши беньки
). Я чогось не розумію на цьому святі життя? не можу уявити, щоб мій чоловік таким займався, тим більше у такий день. Якби спіймала на такому, то б вигнала нафіг.
Месидж для медведки: я тобі не раджу наїздити на Сергія. Хоча б тому що з тих, що дописують у тій темі, він і Кадра люди з integrity і у яких є честь, совість та гідність. Хоч Сергій там тебе трохи беззлобно тролить (ключове слово - беззлобно, бо інші - цілком серйозно і таргетовано).
Тому що я помилково думала, що якщо піду, то (враховуючи мою контроверсійну постать) ці собачі весілля, хайп та нездорова атмосфера гризні закінчаться. Але це все не тільки не закінчилося, а і набуло нових форм, і соціопатична кліка почала переключатися на інших. Загін бегемота закінчився, і наступний етап - загін динозавра (у якого bullseye на спині уже давно), а після того - і загін медведа не забариться.
Тих, хто хоч рота посмів відкрити, зразу биренько поставили на місце (жалюгідне видовище, скажу я вам, для поставлених), і лише Сергій та Кадра не здалися і залишилися людьми.
Ось так-то.
ПС. Вино пили оце - dirt cheap, 14-16 КАД за пляшку (хоча нам хтось подарував). Смачне (але в мене смак невибагливий).
https://www.wine-searcher.com/find/de+bortoli+emeri+sparkling+pink+muscat+australia