Оскільки кота ще не випустили (і скоріше всього, не випустять), пора закруглятися, ЛОЛ!
Останні месиджі, які я ще не встигла чи забула сказати:
1) Почесне звання The Hottest Guy on FUP
TM переходить від ніка medved до sergey1974007. Сергій не тільки симпатичний і тримає себе у хорошій фізичній формі, але він успішний, прикольний, позитивний, впевнений у собі, з високою самооцінкою (тому що не принижує себе булінгом, як дехто), має хороше почуття гумору і, найголовніше, порядний та моральний чоловік - який зробив дуже багато хороших справ у реалі і допоміг багатьом людям. Сергій, якщо ти прочитаєш це повідомлення, all the best to you and keep marching on!
2) Дівчинко Фімо, щодо мого повернення.
Смали бамбук читай міфологію. The Queen of Heaven does not live in a pigsty. Твій рівень - це "неймовірні". Cпілкуйся з ними. Бо до рівня потворного бегемота ще треба ... кхм ... дорости.
Ти, напевно, вивчив фотку бегемота у снігу до найменших деталей. Подивися на неї ще раз. Блукаюча посмішка на фотці нагадує посмішку Джоконди. Знаєш, як інтерпретую її я? На мою думку, delightful Vikusya глузує з тебе і тобі подібних і ніби промовляє - go f**ck yourself, little Fima girl
I я з нею цілком погоджуюсь
.
3) По темі little girls and little boys. Черговий музичний привіт від тьоті Віки для the Little Boy Blue в крижаних штанцях (хоч я так і не знаю, що це, але влучно):
[/youtube].
Удачі!