0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.
Автори Карл Маркс і Фрідріх Енгельс.Жодна книга не спричинила стільки смертей, вбивств, страждань, насильства, і зубожіння як цей витвір двох людиноненависників, які вважали що торгують цим шлях до вічного щастя і справедливості.
я не думаю що ти знайдеш тут підтримку. Ураїнці перехворіли хворобою совку але не розуміють реально основ що привели до цього. мені так здається.
Ви хлопці довбні!У мене в родині не було жодного комуніста, ні серед батьків, ні серед дідів. Мої старші покоління пережили революцію, усі голодомори, і усю радянську гидоту, і в сім'ї це завжди обговорювалося.Ми дуже гарно знаємо хто в чому винен.А ви обидва пихаті ковбасники, і до того ж не дуже розумні.
Ali, зверни увагу, як вони все перебріхують, адже серед того натовпи, який пробрався в Капітолій, не було жодної людиною із зброєю.Той так званий штурм Капітолію така ж сама хуйня як підпал Рейхстагу в 1933 році.
Іудушка, ти не заіпався тут пиздіти ?https://www.theguardian.com/commentisfree/2021/jan/11/us-capitol-attack-warning-signs-charlottesville-michigan
Що, пиздюк ти кацапський, підгорає очко ? Police seized alarming number of weapons on Capitol rioters, court documents show
Ага, на документах в суд
Не засирай гілку. Вона не про це.
Іудушка, ти ж сам почав тут пистіти про мирних пацанів, які прийшли на екскурсію в Конгрес
Знатно палає
Хлопці, ви тут сваріться хоч до скону, але той привид знову блукає - і Європою, і Штатами. І що дивно, якщо за часів царизму, його ідеї підхопили малоосвічені люди - люмпен та пролетаріат, то нині він блукає поміж ніби-то розумних людей.
Найбільш абсурдні і злочинні ідеї завжди народжувалися так званими інтелектуалами.
Автори Карл Маркс і Фрідріх Енгельс.Жодна книга не спричинила стільки смертей, вбивств, страждань, насильства, і зубожіння як цей витвір двох людиноненависників, які вважали що торують цим шлях до вічного щастя і справедливості.