Чуваків, які розказували що вакцинація почнеться 15 лютого американською і вже випробуваною вакциною Pfizer, але через тиждень після "початку вакцинації" міністр полетів за вакциною в Індію.
І вони хочуть після того провести нормально вакцинацію в країні де з освіченістю все "швах"? Довівши ще й рівень довіри до мінусових значень.
Більше того, замість якихось адекватних рішень, роз'яснень, пояснень, вибачень, чуваки витягують блогірів за рублі, ортістів за рублі, самого санича за рублі, влаштовуючи за їх участі роад-шоу вакцинування.
Да, імєнно рубльовим блогірам і рубльовим ортістам я повірю. Вони мене ніколи не обманювали.
Це просто прекрасна реклама вакцини, коли її захищає на словах зашкварена псіна.
Це просто прекрасна реклама вакцини, коли її рекламує Руслана, яка їздила в "днр" до захарченка з "мирними ініціативами". Ще б немиту монтян витягнули.
То що робити владі, щоб відновити довіру?
Я думаю, рішення очевидне:
У влади ж є 637 157 прекрасних людей, які 2 роки тому приєдналися до команди Зеленського, на сайті
https://ze2019.com всього за декілька днів.
Є кадровий резерв, який команда Зеленського сформувала для заміщення посад голови СБУ, Генпрокурора, всіх адміністрацій, "яких маєш призначати ти".
Можна взяти отих добровольців і отой кадровий резерв, і ще отих визначних блогірів, які рекламують індійську вакцину, їх родичів і провести за їх участю масову вакцинацію. А всі інші побачать яка це гарна вакцина і почнуть їй довіряти.
Хороший же план. Дарю бісплатно