Твоя Бенина манда так старательно уничтожала Ющенко что-бы выйти во второй тур с дважды судимым дегенератом в паре с которым она имела иллюзорный шанс выиграть. Те 10% оказались самыми мудрыми электоратом и отказались играться навязываемой твоей макакой игру "тупой , еще тупее".
Зебил тоже вынашивает планы разыграть этот же сценарий . Если клоун попытается такое сделать , то будет уже не 10% , а значительно больше.
Ти що, хочеш згадати весь перебіг всіх політичних подій
23.01.2005 - 25.02.2010 в період президенства Ющенка ?
А для чого? Ну в мене не буде часу залишити роботу й сидіти на форумі й писати на цю тему великі пости, в яких згадувати факти, співставляти їх і аналізувати і головне, нагадувати при яких подіях(хронологію) відбувалось те чи інше.
да-да, поправочка. В 1-му турі (2010) тоді за Ющенка проголосувало не 10%, а 5,45%, 5-те місце. Явка в 1-му турі тоді була 66,76%.
Не хочу вже зараз багато говорити про весь той період (2005-2010), згадаю зараз тільки
головні злодіяння, вчинені Віктором Ющенком, за ті 5 років:1.
Меморандум з Януковичем, після якого Янукович і Ахметов повернулися в Україну і стартував реванш ПР і всієї донецької шобли. (вересень 2005)
2. Зупинив газовий договір з Росією, по якому Україна отримувала газ по 50 дол. і за транзит отримувала протсто безплано рос. газ (куб за 3). Формально - нібито Росія не погоджувалась виконувати той
діючий! газовий договір ( ще кучмівський). А фактично - щоб
вставити в схему газових поставок фірташівське Росукренерго ( посередник, через якого знімалась маржа, з якої отримував свою доляху й сам Ющ). Безпосереднім виконавцем був Єхануров - (січень 2006)
3.
Універсал з Ригами, в результаті була створена ширка НУНС+ПР, і Прем"єром став Янук, а його першим помагальником Пахло-Азаров. (серпень 2006).
4. Практична допомога в посадженні в Президентське крісло В. Януковича в 2010р.Яким чином? Між 1-м і 2-м туром було внесено зміни в закон про Вибори Президента, які давали можливість ходити зі скриньками по території округів і голосувати прямо на дому. І. також, дозволялось змінювати склад виборчих дільничних виборчих комісій, буквально за день перед 2-м туром.
Тільки ВР проголосувала за ці зміни, спікер Литвин тоді підписав їх миттєво, а Президент Ющенко на другий день.
Це не мало допомогло всадовити Хама в През. табуретику.(січень 2010).
Я давно вже не люблю говорити про Ющенка. В нас різні бували і Президенти, і Прем"єри.
Але як можна згадувати В, Ющенка хоч якимось добрим словом ?
В будь-якому випадку, в 2010 році,
В. Ющенко не мав жодних шансів потрапити в 2-й турІ 5-те місце з 5,45% тому є підтвердженням.
.....................
Южанин, я нікому нічого не нав"язую, нікого ні за що не агітую, але ж ти, людина, яка добре пам"ятає і всі ті часи, і давно слідкуєш за політикою, як ти можеш жалкувати, що Ющенко вдруге не став Президентом - то я такого в принципі не розумію.