0 Користувачів і 17 Гостей дивляться цю тему.
Хе-хе, як бидланівці йорзають сраками на залупі Хуйла
Sen. @tedcruz: "On Sunday, June 20th, Joe Biden will have been president for exactly five months. And in these five months, we've seen crisis after crisis after crisis."
писдобольство ни о чем
Тобі із дєрєвні Попльовіно, Ряжского района, Рязанской ґубєрніі краще видно...
откуда такие познания кацапии?родом с тех мест ?
Тебе вираховував за акцентом...
я вас ольгинских жопомоев за две версты вижурагулье дешевое
Я ж кажу - Жоржович правий щодо твоєї рязанської мармизи...
термин абсолютно к слову вам рагулям понятный а т с жоржовичем в каких отношениях? спищь вместе ?
20:35 США і РФ почали двосторонній діалог щодо стратегічної стабільності, зокрема по контролю озброєнь. "Це означає, що наші дипломати і військові експерти зможуть зустрітися і обговорити, як ми можемо захистити наші народи від небезпек, які представляє нове, витончене озброєння, що підвищує ризик військового конфлікту", - сказав Байден. За його словами, також порушувалося питання кібербезпеки. За словами Байдена, він передав Путіну список з 16 сфер критичної інфраструктури, які не повинні піддаватися кібератакам, від енергетики, до систем водопостачання.
Цедзіп ще б список з 16 штатів, котрі не повинні піддаватися збройному вторгненню докинув Загалом зрозуміло. Хуйлу треба буде випустити потєшного опозицйонера навального з потєшной тюряги, й можна буде вибудовувати нові стратегічні відносини з чистого аркушу.
Він міг це зробити і по телефону. Або письмово.
A Трампові бзділи пальцем тицяти межи очі...
дурачок это признак доверительных отношенгийпалец выставляют при донесении важной информации
он не тыкает в него пальцема доносит инфу , палец признак важноститак же доверительность подчеркивает то что Макрон подошел , а Байден сидитпо статусу Макрон в ращговоре тоже должен сидеть
Він тицяє пальцем ніби каже: Ти, старий поц, скільки можна тобі пояснювати?“
твое рагульское умишко не для таких материйдаде сам по себе Макрон не воспитан в твоих рагульских границаха
Як там життя в Ряжском уєздє, кацапчуку?
Зупиніть будьласка безпредметний срач
Uki!Покажи мені срач у гілці де нема Кота і Алі, і я буду винен тобі пляшку.