Його спонсори Пінчук і Сорос. Плюс Atlantic Council, який так активно радів за Зєлєнскава.
Це якщо сказати дуже
особистісно-конкретизовано, називаючи
безпосереніх Сірожиних ляльководів.
...Пам"ятаєш липень 2005 ? Я хоча й дуже критично ставлюся до В. Ющенка, але в липні 2005, він тоді ще нічого крамольного не наробив (навіть на мою упереджену до Ющенка думку).
Але тоді в 2005, раптом прямо серед літа, з"являється серія статейок
за авторством того ж Сірожі "Андрій Ющенко - син Бога". Пам"ятаєш ?
Ющенка тоді якось несподівано почали клювати. А знаєш за що ? В мене нема документальних доказів, але трохи пізніше, через 9 років, я раптом зрозумів чому почали тоді клювавати Ющенка.
Бо в Україну запустили кредити і від Ющенка почали вимагати "реформ" , таких, які робив Яценюк в 2014 році
Особисто я вважаю, що ті реформи Україні абсолютно не потрібні (підвищення тарифів до небес) приватизація, роздержавлення держ. підприємств і т.д., ні в 2005-му, ні в 2014-му.
Але я не про це. Я про те, що те що відбувається з Україною зараз потрібне не тільки Хуйлу й Кремлю, а й найвищого рівня Сірожиним спонсорам і замовникам також.
Але тут потрібне пояснення моєї особистої політично-світоглядної позиції.
Моє особисте ставлення до Хуйла, Кремля й Руського міра є незмінне вже декілька десятиліть. (близько трьох десятиліть).
А от моє ставлення до Західного Світу, до США, Євросоюзу таки вже змінилося. І сталось це приблизно десь в 2016-му році.
Так, сусідство з Хуйлостаном це наша велика біда й проблема.Але й Західний Світ нам теж не друг. Так,я трозумію, становище в нас суперкритичне.
..........
Але я трохи відволікся.
Сірожа в даний момент спонсорований Західним Світом, а конкретніше "Всесвітньою Синагогою", а ще точніше тими,кого ти конкретно назвав.
Хоча той Сірожа особа досить безпринципна, при потребі може і брати гроші і просувати в своїх публікаціях будь-яку ідею.
Я пам"ятаю, ти колись казав, що ти не схильний вірити в якісь "теорії змов" і т.п.
Влітку творились безчинства в США. Я ніколи тут не встрявав в обговорення амер. виборів і ніколи не висловлювався ні за Трампа, ні за Байдена.
Безчинства творились влітку, а восени, на виборах Трампа, просто нахабно й віроломно прокинули, в стилі донбасоти , в 2004 році.
(Підрахунок голосів був чисто в стилі Україна-2004).
...Скажи, як ти вважаєш, організована крадіжка голосів в Трампа то було що?
Змова чи не змова ?
...........
Я не нав"язоватиму тобі свою думку на всі оті приклади з політичних подій в різні роки і в США, і в Україні.
Я тільки стверджуватиму, що в спонсоруванні таких як Сірожа, в безпрецедентних фальсифікаціях на останніх виборах в США, і ще більше скажу - в майже всіх революціях, в інфляціях, в соросовських фінансових оборудках по всьому світу, в створенні і розпаді багатьох країн, в підготовці й організації обох світових воєн, в епідеміях і в пандеміях, в голодоморах, багаторічному злиденному існуванні багатьох країн і народів, в періодичному викачуванні фінансів з багатьох розвинених країн
іт.д., і т.д. це все завжди,у всі століття робилося і робиться руками Сірожиних співплемінників. Ще з часів Римської імперії і по-сьогодні.
Так, Хуйлостан є великою всесвітньою і українською проблемою, але, повір, не тільки він. Сірожині мега-спонсори є проблемою й бідою для України й українців не меншою ніж Хуйло й Руський мір.
......................................
Це моя особиста приватна думка, я сам особисто не представляю якусь політичну партію, до таких висновків я прийшов вже досить давно і не під чиїмось впливом.
Хто з цим твердженням теж згоден - дуже добре, а якщо ні - то хай думає, аналізує і свої особисті висновки робить про все сам.
......................................
ЗІ: Написано мною цей великий пост,бо трохи було вільного часу і персонально Сірожу з його Залупоголовим корифаном я ненавиджу лютою ненавистю і дуже давно.