не правда.... приниження на національному грунті я викидаю в гілку срачу, а користувачів баню за таке...... Можу десь пропустити звичайно, тому прошу повідомляти.....
Я так розумію, що під цими словами:
Тут один дописувач останнім часом зловживає затиканням рота людям, начебто вони нічого не розуміють бо живуть не там де треба...... Часто такі затикання супроводжуються приниженнями які люблять застосовувати різні кацапи та совки до українців.......
Мене це трохи ображає, але я не впевнений що це досягає рівня приниження на національному грунті...... Прошу допомогти мені визначитись з цим.
Чи є затикання рота та приниження за проживання в певній країні приниженнями на національному грунті, які на цьому форумі не толеруються?
ви маєте на увазі, коли вас називають "ковбасниками". То "ковбасник" не є національністю, відповідно, не є приниженням на національному грунті.
По друге, не живучи в Україні, ви об'єктивно не володієте як оперативною інформацією, так і конфіденційною інформацією. То чому тоді ображаємося?
І по третє: щодо того, що вас особисто ображає: до чого ваші особисті образи до правил форуму? Ви ж правилами форуму користуєтеся для визначення неправомірної поведінки чи особистими образами?