Автор Тема: Тепер мої расклади  (Прочитано 3778 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline термаміл

• Hero Member
Тепер мої расклади
« : Квітня 25, 2014, 12:43:08 12:43 »
Не полізе сюди Пу, бо знає що кривавими соплями вмиється.
Подивіться на Слов*янськ з іншого боку: 3 тисячі терористів утримують і паралізують місто, а скільки "наших терористів" буде на шляху Пу
по Україні?
Він це прекрасно розуміє і бряцання залізом - це ескалація напруги в Україні.Таким чином він не дає затухнути конфлікту.
Дуже вже демонстративно він бряцає
Будьте реалістами.

Offline wind

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Тепер мої расклади
« Reply #1 : Квітня 25, 2014, 12:45:01 12:45 »
треба це пояснити нашій сцикливій владі

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #2 : Квітня 25, 2014, 12:45:42 12:45 »
якщо бути реалістами, то з досвіду двох місяців Путіну нічого боятись кривавих сопель 
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #3 : Квітня 25, 2014, 12:46:57 12:46 »
Ну от така у нас сциклива влада, але нажаль, іншої найближчим часом не прогнозується.

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #4 : Квітня 25, 2014, 12:48:53 12:48 »
якщо бути реалістами, то з досвіду двох місяців Путіну нічого боятись кривавих сопель
Ню-ню, будете сидіти і чекати доки "Альфа" вас захистить?
Чи може самі спробуєте з своїми друзями захистити?

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #5 : Квітня 25, 2014, 12:50:49 12:50 »
може бути і так, і так... пу має нестабільну психіку...
по великому рахунку економіка раши вже має проблеми і пу треба чи вперед, чи назад...
я не вірю в назад шизіків...

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #6 : Квітня 25, 2014, 12:51:33 12:51 »

якщо я зі своїми друзями то це не криваві соплі для Путіна, це плюс у небесну сотню 
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #7 : Квітня 25, 2014, 12:57:12 12:57 »
Ви насправді не будете чинити ніякого опору? :smilie11:

Offline koksnick

• Hero Member
  • Si vis pacem, para bellum
« Reply #8 : Квітня 25, 2014, 01:00:45 13:00 »

якщо я зі своїми друзями то це не криваві соплі для Путіна, це плюс у небесну сотню
І шо? Вдома сидіти? До нас у батальон самоборони прийшов дідусь 43-го року народження, доброволець. Його додому відправили, але факт значучий. В мене заст.ком. взводу 1946 року народження, міцний дідуган. Більше нема кому. Ілюзій ніхто не має, більшість не переживе першого бою. То що Ви пропонуєте - сидіти вдома?

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #9 : Квітня 25, 2014, 01:02:32 13:02 »
вже були такі. що казали " та не полізе він у Крим" навіщо . та й  Б. угоди він ніколи не порушить. Авторитетні ж люди говорили. І що? Маємо! Треба до гіршого готуватись.
Український бойовик має жити з жінкою, в крайньому разі - з чоловіком, але ніколи - зі своєю правою рукою, бо нею він високе і шляхетне чинить: ворогів України вбиває! (с)

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #10 : Квітня 25, 2014, 01:02:41 13:02 »
А ось які розклади силовиків: ми ваєвать нє пайдьом, а вдруг кавото убьом...

Силовики не пойдут на штурм Славянска. Тогда может быть много жертв и пострадавших, - руководитель АТЦ
Участники антитеррористической операции не пойдут на штурм Славянска Донецкой области, поскольку это может привести к жертвам среди местного населения.

А допускать жертвы среди мирного населения нельзя. Об этом заявил первый заместитель главы Службы безопасности Украины, руководитель Антитеррористического центра при СБУ Василий Крутов, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на "Интерфакс-Украина".

"Мы не пойдем на жертвы, штурм в городе… Мы понимаем, что тогда может быть много пострадавших. Мы ради каких-то побед не пойдем на жертвы мирных граждан, но преступники, террористы, сепаратисты должны понести и понесут ответственность ", - сказал он на брифинге в Киеве в пятницу

Обращаясь к жителям как Славянска, так и других городов, в которых действуют сепаратисты, он призвал их с пониманием отнестись к проведению спецоперации. "Здесь в большей степени ответственность должна лежать также на каждом гражданине. Поймите правильно, мы вас защищаем. Сегодня парни жизни кладут, живут в ужасных условиях, у них тоже есть семьи, родители, но их долг - защищать вас, и вы должны нам помогать", - отметил Крутов. Источник: http://censor.net.ua/n282652

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #11 : Квітня 25, 2014, 01:07:15 13:07 »
 Вони військові і їм в даній ситуації видніше.
Мені не хотілось би, щоб нашими військами командував маршалЖуков з його теорією "баби ще нарожають"
Є , напевно ще методи перемогти, крім як закидати ворога трупами

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #12 : Квітня 25, 2014, 01:07:49 13:07 »
А ось які розклади силовиків: ми ваєвать нє пайдьом, а вдруг кавото убьом...

Силовики не пойдут на штурм Славянска. Тогда может быть много жертв и пострадавших, - руководитель АТЦ
Участники антитеррористической операции не пойдут на штурм Славянска Донецкой области, поскольку это может привести к жертвам среди местного населения.

А допускать жертвы среди мирного населения нельзя. Об этом заявил первый заместитель главы Службы безопасности Украины, руководитель Антитеррористического центра при СБУ Василий Крутов, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на "Интерфакс-Украина".

"Мы не пойдем на жертвы, штурм в городе… Мы понимаем, что тогда может быть много пострадавших. Мы ради каких-то побед не пойдем на жертвы мирных граждан, но преступники, террористы, сепаратисты должны понести и понесут ответственность ", - сказал он на брифинге в Киеве в пятницу

Обращаясь к жителям как Славянска, так и других городов, в которых действуют сепаратисты, он призвал их с пониманием отнестись к проведению спецоперации. "Здесь в большей степени ответственность должна лежать также на каждом гражданине. Поймите правильно, мы вас защищаем. Сегодня парни жизни кладут, живут в ужасных условиях, у них тоже есть семьи, родители, но их долг - защищать вас, и вы должны нам помогать", - отметил Крутов. Источник: http://censor.net.ua/n282652

так це поки "мир"...
офіційний перетин кордону все змінить...
та й Крутов - особа трохи слизька... про це вже пізно говорити...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #13 : Квітня 25, 2014, 01:09:47 13:09 »
Вони військові і їм в даній ситуації видніше.
Мені не хотілось би, щоб нашими військами командував маршалЖуков з його теорією "баби ще нарожають"
Є , напевно ще методи перемогти, крім як закидати ворога трупами

Ну так, знайома позиція ще з часів совка: в цека всьо знают і там умнєє нас...
І Турчинов з Сєнєю - волкі матьориє...
Ага, щаз. Соплі жують вони матьоро і більше нічого. Те саме стосується і військових.

Offline Читач

• Ветеран форума
« Reply #14 : Квітня 25, 2014, 01:11:05 13:11 »

І шо? Вдома сидіти? До нас у батальон самоборони прийшов дідусь 43-го року народження, доброволець. Його додому відправили, але факт значучий. В мене заст.ком. взводу 1946 року народження, міцний дідуган. Більше нема кому. Ілюзій ніхто не має, більшість не переживе першого бою. То що Ви пропонуєте - сидіти вдома?

ні, я не пропоную сидіти вдома, якщо час прийде я готовий,
але наша рішучість не є фактором стримання для дій Путіна,
оце і все, що я хотів сказати

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #15 : Квітня 25, 2014, 01:11:55 13:11 »

Ні, не змінить. Як не змінила жодна подія останнього часу, якою б знаковою вона не була.
Військо розбіжиться, юльки дременуть по європам, як синяки по росіям.
А ми залишимося знову сам на сам вже з більшою загрозою.
Отак буде.

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #16 : Квітня 25, 2014, 01:15:23 13:15 »

Ні, не змінить. Як не змінила жодна подія останнього часу, якою б знаковою вона не була.
Отак буде.

дременуть керівництво та запроданці...
патріоти візьмуть справи у свої руки...

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #17 : Квітня 25, 2014, 01:17:28 13:17 »
а я про шо...

Offline BaoBab

• Hero Member
« Reply #18 : Квітня 25, 2014, 01:21:46 13:21 »
Путлер уже не остановится. Ему это засчитают за поражение ...
Поэтому надо готовиться оторвать жопу от стула а руки от клавы и наметить конкретные планы действий для себя.
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #19 : Квітня 25, 2014, 01:22:01 13:22 »
а я про шо...

в армії теж є патріоти...

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #20 : Квітня 25, 2014, 01:28:04 13:28 »

Отак буде.
Ну незгодна я з вами
Найбільша цінність для нашої держави юльки, грицьки, петьки?
Ви будете їх захищати, чи пробачте за пафос свій дім?
УПА воювало за Бандеру чи Шухевича, чи захищало інші цінності?
УПА хтось підтримував крім простих людей?
І скільки вони протрималися?
Ви ж самі закликаєте до рішучих дій, щоб держава змінювалася не роками  так як зараз, а за місяць.
От місяць відкритої війни , якщо вона буде, все докорінно змінить. Стане чіткий поділ свій - чужий, патріот - колабораціоніст,
вояка - комп*ютерний суслік,
Ми в силі протистояти ворогу, але.....
  Що ви виберете? Поганий мир, як зараз , з поступовими змінами, чи війну у якій поллються ріки крові, не обов*язково вони вас оминуть, але після цієї війни всі стануть враз щирими патріотами

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #21 : Квітня 25, 2014, 01:31:33 13:31 »
У вас, Термаміл, якась каша в голові. Юльок?
Бачити картину реальну, а не уявну - вже правильна дія.
Є вороги зовнішні, є внутрішні, є купа колабораціоністів. Є реальна загроза вторгнення агресора.
І ці реальні факти не змінять жодні ваші розклади.

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #22 : Квітня 25, 2014, 01:33:41 13:33 »
Не полізе сюди Пу, бо знає що кривавими соплями вмиється.
Подивіться на Слов*янськ з іншого боку: 3 тисячі терористів утримують і паралізують місто, а скільки "наших терористів" буде на шляху Пу
по Україні?
Він це прекрасно розуміє і бряцання залізом - це ескалація напруги в Україні.Таким чином він не дає затухнути конфлікту.
Дуже вже демонстративно він бряцає
Будьте реалістами.

Шановний, ми з Вами можливо і реалісти, на відміну від Путіна. Ви не припускаєте, що Путін частков втратив зв'язок з реальністю і всі наслідки його вже не так цікавлять, як можливість нагнути хохлів, світову закулісу та показати всю міць Росії тобто себе на чолі цієї самою Росії?
... і хай Росія згине як держава

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #23 : Квітня 25, 2014, 01:40:41 13:40 »
100% дременуть. Ну і хай. Я вважаю, що наш супротив - це війна партизанська. Тому, що  досвіду в нас мало. Отже будемо тихо, із-за  кутка.  :shuffle:
Український бойовик має жити з жінкою, в крайньому разі - з чоловіком, але ніколи - зі своєю правою рукою, бо нею він високе і шляхетне чинить: ворогів України вбиває! (с)

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #24 : Квітня 25, 2014, 01:42:58 13:42 »
Ну не можу я терпіти оце "Всьо прапало", нас поработят,  нас слілі, кругом адні прєдатєлі, всіх разагнать, ВР спалить на, забрасать Славянск трупами. Це називається панікерство і пораженчєство.
Вас щось не влаштовує - дійте.
У ваших силах змінити світ на краще. Є купа маленьких справ, які роблять нашу країну сильнішою.
Треба бути бійцем у тяжкий час, а не камлати как всьо плохо.
Важко, страшно, але не треба заганяти себе у безвихідь.
Вірите чи не вірите, що буде війна - але в тир сходіть обов*язково.
Це корисніше, як нагнітати. 

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
« Reply #25 : Квітня 25, 2014, 01:46:38 13:46 »
Не можете - читайте Пашинського на ніч. Особливо виділене.
А як, як бачу такі заяви таких діячів, розумію - всьо пропало...

Россия может начать военное вторжение на украинские территории в любой момент.

Об этом на брифинге сообщил и.о. главы Администрации президента Украины Сергей Пашинский*, информирует Цензор НЕТ со ссылкой на ЛІГАБізнесІнформ.
"Это может произойти, к сожалению, в любой момент. Вы знаете, какую кампанию развернули в России, знаете о решении российской Думы, но я хочу сказать как должностное лицо, как человек, который располагает информацией: в случае пересечения российскими войсками украинской границы на территориях Луганской, Донецкой или любой другой области мы будем это квалифицировать как военное вторжение и будем уничтожать нападающих. Никакие лживые заявления о какой-то гуманитарной миссии мы не воспринимаем", - сказал он.
На уточняющий вопрос, что Украина может противопоставить военному вторжению России, Пашинский отметил: "Это очень серьезный вопрос… Полтора месяца назад мы приняли армию в полных руинах. На сегодняшний день все небогатые ресурсы нашего государства были направлены на мобилизацию, на вооружение. И я как человек, который не так давно приехал оттуда (из Донецкой области., - Ред. ), хочу сказать: я бы не советовал господину Путину экспериментировать жизнями своих военных". Источник: http://censor.net.ua/n282660

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #26 : Квітня 25, 2014, 01:47:29 13:47 »
Ну не можу я терпіти оце "Всьо прапало", нас поработят,  нас слілі, кругом адні прєдатєлі, всіх разагнать, ВР спалить на, забрасать Славянск трупами. Це називається панікерство і пораженчєство.
Вас щось не влаштовує - дійте.
У ваших силах змінити світ на краще. Є купа маленьких справ, які роблять нашу країну сильнішою.
Треба бути бійцем у тяжкий час, а не камлати как всьо плохо.
Важко, страшно, але не треба заганяти себе у безвихідь.
Вірите чи не вірите, що буде війна - але в тир сходіть обов*язково.
Це корисніше, як нагнітати.

так не ходять до тирів...
хто купує зброю, хто молиться на штати, хто на пс... а не стріляють...
такий от парадокс нашого життя :)

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #27 : Квітня 25, 2014, 01:50:20 13:50 »
Ну, подивимось, за 10 днів.

Offline Таратута

• Full Member
« Reply #28 : Квітня 25, 2014, 01:56:19 13:56 »
  за 14 днів. Віж же з фашистами воювати йде. До 9-го приурочити може.  :moskali:

Offline Merk

• Sr. Member
« Reply #29 : Квітня 25, 2014, 01:58:54 13:58 »
  за 14 днів. Віж же з фашистами воювати йде. До 9-го приурочити може.  :moskali:
При таком раскладе, до 9-го ему уже закончить надо, а если шо не так пойдет(тут не Крым...)?