Автор Тема: Тепер мої расклади  (Прочитано 3742 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
Re: Тепер мої расклади
« Reply #30 : Квітня 25, 2014, 02:10:39 14:10 »
Саме тому найближчий час найбільш загрозливий.

Offline Merk

• Sr. Member
« Reply #31 : Квітня 25, 2014, 02:12:24 14:12 »
Думаю, до недели...

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #32 : Квітня 25, 2014, 02:16:29 14:16 »
зараз будуть вихідні, новий виток протестів/захоплень/ трупів. Понеділок -вівторок в РФ сходняк, дають відмашку, окупанти входять. все треба зробити до 9гомая, шоб і пабеда була каноніческа + 11 референдум під пильним оком окупантів як в Криму. План вже давно намальований. Хотів би звичайно помилятись

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #33 : Квітня 25, 2014, 02:16:57 14:16 »
Вікно можливостей до 25 травня
http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3329165-vikno-mozhlyvostei-dlia-rosiiskoho-vtorhnennia-zakryietsia-pryblyzno-v-seredyni-travnia-ekspert
Ну і ще десь мені зустрічалася ця дата кілька раз

Offline free UA

• Ветеран форума
« Reply #34 : Квітня 25, 2014, 02:33:33 14:33 »
Люди да умейтеж вы слушать наконец!

Отказ от идеи прямой интервенции и ввода войск совершенно не означет отказ от планов порабощения Украины

Путен НЕ СКРЫВАЕТ планов – он уже прямым текстом говорит но мы упрямо не слышим.

НИ ОТ ЧЕГО ОНО НЕ ОТКАЗАЛОСЬ И НЕ ОТКАЖЕТСЯ.

Его реальные планы – подрыв ситуации изнутри. МАССОВО внедреные зеленые человечки и диверсионные групы. Еще миллион подлых гебистких методов ослабления страны вплоть до  полного. А тогда уже переход в фазу открытых действий.

Сейчас и в ближайшее время бронетехника у границы – обычное бряцание мускулами для поддержки морального духа колорадов и их воздыхателей

Скрытую агрессию нельзя недооценивать – она ГОРАЗДО ОПАСНЕЕ чем прямое вторжение. Хутлеровская крыса это отлично понимает. Особенно учитывая импотентность попыток противодействия нынешней власти

Offline Вася Ем

• Ветеран форума
  • Ворогів я закидаю квітами — у труні. С. ДАЛІ
« Reply #35 : Квітня 25, 2014, 02:54:44 14:54 »
Люди да умейтеж вы слушать наконец!
Отказ от идеи прямой интервенции и ввода войск совершенно не означет отказ от планов порабощения Украины

Де ви бачили відмову? Всі москалі кажуть лише про наступ...

Offline focus

• Hero Member
« Reply #36 : Квітня 25, 2014, 03:03:00 15:03 »
Вже більше року маю в розпорядженні одне негарне передбачення..
Якось вранці (десь більше року вже минуло з того дня) дружина сказала, що наснилася їй наступна "маячня" - якась паніка в людей, літаки якісь військові ведуть вогонь (куди - незрозуміло) недалеко від  нашої хати. Боялася, що можуть влучити по нашій вулиці.  Всі були вдягнені легко - ...футболки.., але ще було НЕ літо. ( Місце події - кіровоград.) Тоді я посміявся з цього, вона взагалі не дивиться ніяких фільмів з військовими діями і боєвики не дивиться теж. Але їй тоді самій було цікаво, до чього то все?
З початку  рашистського нападу на Україну намагався у дружини вияснити чиї літаки то були..? Відповіді не отримав - не знає. (або знає і не каже). По життю вже не раз зтикався з цими її пророчими сновидіннями. Колись -( з початку) було смішно, потім вже  не дуже.. Бачить їх рідко, але загалом вони правдиві і негативні по суті. Особливо неприємно все це зараз - бачу що мабуть і цього разу не помилилась.

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #37 : Квітня 25, 2014, 04:54:01 16:54 »
Ну це залежить в ніч з якого на який день снилось. :rotate:
Якщо з четверга на п*ятницю то точно збудеться, Якщо з суботи на неділю, то збудеться до обіду, якщо на новий місяць, то до кінця місячного циклу. :smiley25:
Не партесь Ви снами.

Offline free UA

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 25, 2014, 05:23:06 17:23 »
Де ви бачили відмову? Всі москалі кажуть лише про наступ...

ой... "ВСІ" москали що тікі не кажуть
два часа назад:

Цитувати
Валентина Матвиенко выступила против ввода войск на юго-восток Украины  Интерфакc | 15:06:48        Спикер Совета Федерации Валентина Матвиенко считает, что в настоящее время нельзя рассматривать сценарий с вводом российских военных в юго-восточные регионы Украины.
        "Я считаю, что нельзя рассматривать такие сценарии", - заявила Матвиенко журналистам в Петербурге в пятницу, отвечая на вопрос о том, возможен ли ввод российской армии.
        "Нельзя бросаться обвинениями друг в друга, надо садиться за стол и разговаривать и добиваться исполнения договоренностей. Я считаю, что мы не должны допустить гражданской войны", - сказала спикер Совета Федерации.

http://www.utro.ru/news/2014/04/25/1191946.shtml

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #39 : Квітня 25, 2014, 05:27:24 17:27 »
Если начнет, я предсказываю украинских партизан в тылу врага.