0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.
никак не пойму почему али не в рашке есче
ты был в нью йорке?
А.а.а...тобто у нас на форумі є:1. США (ті українці, хто проти рашки)2. рашка (ті українці, хто проти США)...тобто Україна - об'єкт міжнародної політики, (як каже Хуйло).... Мгм?Ой, людоньки....Ali(UA)...розумієш одну річ....Я ДУЖЕ підтримую той шлях, який обрали США, і ненавиджу Дику Рашку....Але, як казав Васілій Іванович Пєтькє..."єсть нюанс"Не дивлячись на це, я не з американським прапором, не з російським...З українським.І ваша допомога не дає права класти ноги на стіл.
Юкі!Я тебе обожнюю!Тільки не питай, чому.
а ты?
Херня. Про Манхеттен точно пиздіж. Є родичі в НЙ і в Чікаго, ніяких таких жахів не розповідають От буду якось балакати, то перепитаю ще
котику, ти не бачив Європи, принаймі тої що була ще 20 років тому. Відносно Америки, то це те місце де я був, і де я більше не хочу бути. Я теж був шокований Америкою - це зовсім інша культура, від якої нас (європейців) нудить.
В Києві я почуваюся спокійно і по-домашньому. Київ - свій. Нема в Європі Володимирської гори. Європа - гарна, чиста (сьогодні вже не дуже), але чужа. Ані Париж, ані Прага, ані Берлін - не дають того кайфу, як Київ. “Наш Київ“, як писав Гоголь Максимовичу.
великі міста - це вже не Європа. Треба подорожувати маленькімі містечками принаймі у Франції і західній Німеччіні.
Я б краще до Кілії чи Вилкового подався. Там риба добра.
Хто ж тебе а Америцi тримае?..То ти у нас ще й мандрiвник...