0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.
Сучка і підар.Гарне подружжя!
Невже в когось залишались ще якись сумніви на рахунок цього ФСБешного агента ще й дуже жадібного до грошей?
А народним депутатом у ВРУ минулого скликання він був від якої партії?Напевне від Свободи?
вони з найемом вроді в партії пороха були......
О, сволотівський "правдоруб" випірнув.Ну-мо, нагадай нам, до якої партії вступила Ірина Фаріон у 1989 році - у Львові, коли з совка вже пісок сипався.
Хоч я і не любитель Лєщенка...... Але яка проблема в тому шо хтось з України поїде в Москву та поворушить кацапів трохи? ще й за це бабла з них збере....
До комуністичної.
Але ж сволотівець "Старий" це знає.Тут у нього задача стоїть продовжувати накидувати на Петра.Попри підтримку ЄС Кошулинського на останніх довиборах, попри продаж сволотівцем Мудачуку свого каналу кілька місяців тому.Попри тенюхів, швайок та мохніцьких....Проста работа такая
Я не знаю, що він знає. Я його заігнорив.
Воно тупе (там інших не тримають) та накидує за протухлими методичками.Відчувається, що гебня забила на ВО Сволота і не бачить особливих перспектив для них.
на 87 округе швадода просрала не Петруа своим союзникам
До СДПУо, до ПР? Чи до партії членом якої були Турчинов, Луценко?Зате які кадри викувала ваша фракція минулого скликання!!!Тут і Лєщенко і Найєм і Заліщук і купа інших нині зелених!!!
Ви тут що собі дозволяєте? Сірожа Лєщєнка - улюбленець послиці Йобановічь, Атлантік Коунсіл, Держдепу, та всіх інших запеклих друзів України.А ви тут на Сірожу женете...Негарно так ображати улюбленця Демократичної партії. Куди Сукерберг дивиться?
Виявляється що «журналіст» Сергій Лєщенко зареєстрований на форумі Української правди під ніком -semen, (що в перекладі українською -сперма)Так що ті секс іграшки які появлялися на його ютубних відео на задньому фоні в його кімнаті були не випадковими. Він не просто гнида, він ще й збоченець!