Автор Тема: похоже зебил положил глаз на территорию ВДНГ (ЗеСколково)  (Прочитано 2384 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
 от же пидар зеленый
« Останнє редагування: Травня 31, 2021, 11:03:44 23:03 від majesty »

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А боксьор що ?

Offline Geo

• Ветеран форума
А боксьор що ?

Нічого.

Територія ВДНГ належить "Дусє". Державному Управлінню Справами. Тепер там все знесуть, порубають і віддадуть під житлові комплекси. ВЖЕ почали.

І будєт круто. Как в Крівом Рогу.

Бабло - єдина мета всього життя Зеленого Джокера- Галапаротька. Ні Разу Нє Баригі.

Offline Geo

• Ветеран форума
Голосухє і ВДНГ - труба. На це навіть риги не наважились.

Ця зелена влада - просто відморозки. Повні. І їх підтримуює Мудрий Український Нарід.

Я просто живу в 3 хвилинах від ВДНГ.

Offline RG

• Ветеран форума
Дуся-дусею, але дозволи на забудову видає місто.

Так що боксьору відпетляти не вийде.

Offline Geo

• Ветеран форума
Дуся-дусею, але дозволи на забудову видає місто.

Так що боксьору відпетляти не вийде.

Тоді подивимось на Кличко vs Зеленський.

Там ДУЖЕ жирна територія. Унікально жирна.

Offline RG

• Ветеран форума

В мера є спонсори з забудовників. Так що може взяти земельними наділами для своїх.

Хотілось би помилитись, звичайно  :smilie2:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

Можливо, це і є причина наїзду на Кличка.

Offline majesty

• Ветеран форума
кусок очень жирный
трудно  поверить, что киевляне с легкостью это допускают
и неясно где эти все активисты, нацкорпусы и прочий околозеленые голодные клоуны

Offline majesty

• Ветеран форума
В мера є спонсори з забудовників. Так що може взяти земельними наділами для своїх.

Хотілось би помилитись, звичайно  :smilie2:
основной массе застройщиков покуй кому бабло платить

Offline zhudyuk

• Jr. Member
  • **
Re: похоже зебил положил глаз на территорию ВДНГ
« Reply #10 : Травня 31, 2021, 08:14:08 20:14 »
І житло, і робота разом?
За словами Ляшка, там створять ... BSL-3 лабораторію для вивчення збудників, які викликають захворювання в людей та тварин.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #11 : Травня 31, 2021, 09:19:21 21:19 »
не удевлюсь если зеленые клоуны пустят Жуляны под застроку
Боисполь есть и хватит :fp2

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #12 : Травня 31, 2021, 10:06:51 22:06 »
Я там три роки в фото-конторi працював... - терiторiя там... наче Голлiвуд, а поруч - Пiроговiв - Музей нар. архiтектури...
До смiшного дiшло - перепустка не дiяла, тому я - аби не платити вхiдной квiток - йшов в лiс та перелазив через паркан...
Знаю, що Iподром й Теремки -1 - поруч, Окружна - з повiями та Жуляни...
Гарний район - вже й метро ходить...
Все, що бажае Зеленьский - лише його хотелкi - Клiчко повинен пiдняти питання передачi ВДНХ (свого часу - Ви-Пер-Дос - Виставка Передового Досвiду) - Киiву... - нехай ДУСя опiкуеться дачами в Кончi та Пущi...
 :smilie7:
« Останнє редагування: Травня 31, 2021, 10:10:22 22:10 від Бувалий »

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #13 : Травня 31, 2021, 10:09:21 22:09 »
не удевлюсь если зеленые клоуны пустят Жуляны под застроку
Боисполь есть и хватит
Фантазii Великого Киiва переходять навiть Жуляни та простягаються до Васiлькова та Корчуватого...
Киiв, як Столиця, повинен рости, тому новi територii в областi будуть забудовуватися з Коцюбiнського та Iрпеня аж до Броварiв та Василькова - тим паче, пiд Васiльковим... мiське кладовище...

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #14 : Травня 31, 2021, 10:46:04 22:46 »
Я там три роки в фото-конторi працював... - терiторiя там... наче Голлiвуд, а поруч - Пiроговiв - Музей нар. архiтектури...
До смiшного дiшло - перепустка не дiяла, тому я - аби не платити вхiдной квiток - йшов в лiс та перелазив через паркан...
Знаю, що Iподром й Теремки -1 - поруч, Окружна - з повiями та Жуляни...
Гарний район - вже й метро ходить...
Все, що бажае Зеленьский - лише його хотелкi - Клiчко повинен пiдняти питання передачi ВДНХ (свого часу - Ви-Пер-Дос - Виставка Передового Досвiду) - Киiву... - нехай ДУСя опiкуеться дачами в Кончi та Пущi...

как по мне это был лучший район когда то

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #15 : Травня 31, 2021, 11:48:44 23:48 »
Голосухє і ВДНГ - труба. На це навіть риги не наважились.

Ця зелена влада - просто відморозки. Повні. І їх підтримуює Мудрий Український Нарід.

Я просто живу в 3 хвилинах від ВДНГ.

Гео...не сип мені сіль на рану.  :smilie2: Я з часів студенства так звикла до цього чудового району, і тепер з жахом дивлюсь на оці коробочки, що з"явились в районі  вітряка та Пирогово.  Стирчать в небо як драстє і ніякої філософії та гармонії в них не видно. А головне, що ще й правила безпеки для будівництва жилих будинків порушені. Я би боялась купувати квартиру в такому будинку.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #16 : Червня 01, 2021, 08:00:27 08:00 »
Гео...не сип мені сіль на рану.  :smilie2: Я з часів студенства так звикла до цього чудового району, і тепер з жахом дивлюсь на оці коробочки, що з"явились в районі  вітряка та Пирогово.  Стирчать в небо як драстє і ніякої філософії та гармонії в них не видно. А головне, що ще й правила безпеки для будівництва жилих будинків порушені. Я би боялась купувати квартиру в такому будинку.

А Теремки - то просто взірець архитектури.
Особливо дім Гео :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline arrow

• Ветеран форума
Це піар заготовка на наступні вибори. Клоун відкриватиме власний університет.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 01, 2021, 08:32:41 08:32 »
Фантазii Великого Киiва переходять навiть Жуляни та простягаються до Васiлькова та Корчуватого...
Киiв, як Столиця, повинен рости, тому новi територii в областi будуть забудовуватися з Коцюбiнського та Iрпеня аж до Броварiв та Василькова - тим паче, пiд Васiльковим... мiське кладовище...
відчепіться вже від ірпіня. й так вже корки на години рахувати стали.   :smilie9:  птахів не чутно, а білку вже тіки в зоопарку будуть показувати. понаїхало..

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #19 : Червня 01, 2021, 09:00:14 09:00 »
как по мне это был лучший район когда то
Для тих, хто там мешкае - я в 80-90 роки не раз був на Теремках-1, а коли в Пiрогiв iздив - звертали на трасу до Феофанii...
Але справа на в районi - Зеленському треба за три роки... набрати собi територiй - Клiчко його не лякае - знайдуть замiну...
Виставка... велика по територii - вiд Хрещатика туди далеко iхати, вiд Печерська, моста Патона - трохи ближче - 20-25 хв. автiвкою.
За Виставкою... - Голосiево - чудовий природний парк, який мае статус заповiдника - Кiтаево, Мишеловка, Корчувате... - чудовi краевиди, навiть в жовтнi та в зимку...
Якщо все це порушити новобудовами... Киiв... отримае... новий Чорнобиль - адже на пр. Науки е реактор, хай малий та науковий...
відчепіться вже від ірпіня. й так вже корки на години рахувати стали.   :smilie9:  птахів не чутно, а білку вже тіки в зоопарку будуть показувати. понаїхало..
Нi хто "твiй" Iрпiнь (поки ще...) не чiпае - заспокойся...

Offline majesty

• Ветеран форума
зеленые пидары тупо копируют все у хуйла

не зря богдан признавался что лепили из ушлепка путлера

Offline Бувалий

• Ветеран форума
зеленые пидары тупо копируют все у хуйла
не зря богдан признавался что лепили из ушлепка путлера
Ни кто Зеленскому не даст там строить...
Как всегда - нагонят кранов, а потом... будут Суды и пикеты...

Offline Geo

• Ветеран форума
https://hmarochos.kiev.ua/2021/05/31/na-terytoriyi-vdng-planuyut-zbuduvaty-prezydentskyj-universytet-de-same/

На території ВДНГ планують збудувати президентський університет. Де саме?
На 16 гектарах Виставкового центру збудують 11 кампусів.

На 16 гектарах, що на території Виставкового центру, протягом трьох років планують збудувати президентський університет. Володимир Зеленський підписав указ про створення закладу 31 травня.

Президентський університет готуватиме спеціалістів таких напрямків, як інформаційні технології, кібербезпека та штучний інтелект, нанотехнології, аерокосмічні, енергетичні технології, біотехнології тощо. Університет фінансуватиметься за державні та приватні кошти. Буде передбачена можливість компенсації вартості навчання з боку роботодавця.

Міністр освіти і науки Сергей Шкарлет повідомив, що університет займатиме ділянку площею 16 гектарів на ВДНГ. Загальна площа забудови складатиме 25,8 тисячі квадратних метрів.

«Розвиток президентського університету спільно з біокластером і біоклінікою є логічним завершенням просторового розвитку території ВДНГ»

Згідно з концепцією, на території закладу розміщуватимуться 11 кампусів, серед яких п’ять профільних наукових кампусів, адміністративний корпус, апарт-готель для студентів, апарт-готель для педагогів, лікарня, дипломатична служба і корпус з офісами іноземних компаній.

Концепцію мають затвердити до липня цього року, а завершити будівництво планують до вересня 2023 року. Реалізація всього проєкту, разом із документацією, новим будівництвом й обладнанням, коштуватиме 7,2 мільярда гривень.

Експоцентр має концепцію розвитку на 40 років, яку було презентовано у 2017-му. Згідно з нею, передбачається віддати під освітній квартал 16 гектарів на південний схід від центрального павільйону.

За концепцією розвитку ВДНГ, нові кампуси споруджуватимуть між наявними павільйонами. Масштаб будівель має відповідати людському виміру і не «принижувати велич» історичної забудови.

:smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 01, 2021, 10:18:21 10:18 »
А Теремки - то просто взірець архитектури.
Особливо дім Гео :smilie5:

Звичайна совкова 9-поверхівка. Цегляна, тепла і страшна, як і вся у*біщна архітектура забудов в СССР. Жити можна...

Offline Бувалий

• Ветеран форума
...
Так вот оно что, Михалыч...

:)

Offline div

• Ветеран форума
Цитувати
Президентський університет готуватиме спеціалістів таких напрямків, як інформаційні технології, кібербезпека та штучний інтелект, нанотехнології, аерокосмічні, енергетичні технології, біотехнології тощо.

"Автомотовелофототракторотелегосбыт"

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #26 : Червня 01, 2021, 10:36:18 22:36 »
Звичайна совкова 9-поверхівка. Цегляна, тепла і страшна, як і вся у*біщна архітектура забудов в СССР. Жити можна...

І вона не стирчить якоюсь коробочкою в небо. Я сьогодні їздила на Позняки - там багато висоток, але й багато цікавих архітектурних рішень. Деякі будівлі досить симпатичні. Але якщо заїхати на Григоренка - то теж острах бере -  висотки  одна біля однієї стирчать в небо - чисто кам"яні джунглі. На випадок великої пожежі або землетрусу великих руйнацій не уникнути. :smilie2:

Offline Шарик72

• Hero Member
Київський Президентський університет ім. В.О. Зеленського.

Ось про що він мріє, а то все неук, неук, а насправді він великий просвітитель українського, гойського народу.

ПС: 'Я збудував двісті мостів та сотні км доріг, але ніхто не називає мене великим будівничим.
Я побудував цілий університет, але ніхто не називає мене великим просвітителем.
Але варто було один раз зіграти членом на піаніні..."

Offline irpin

• Ветеран форума
я тут думав-думав з цього приводу і зробив висновок, що блазень дурний і дурних слухає.
ці ідіоти продовжують колективно писати сценарію.
вони не розуміють законів природи і її розвитку. ніц не вдупляють.

грьобаним придурам вважається, що університет - це будівлі, апарти для професури, а головна подія закладу - випускний у мантіях з фотозоною, сука.

коротше, навіть час витрачати на цю маячню немає зиску. ніхєра не вийде.

Offline arrow

• Ветеран форума
я тут думав-думав з цього приводу і зробив висновок, що блазень дурний і дурних слухає.
ці ідіоти продовжують колективно писати сценарію.
вони не розуміють законів природи і її розвитку. ніц не вдупляють.

грьобаним придурам вважається, що університет - це будівлі, апарти для професури, а головна подія закладу - випускний у мантіях з фотозоною, сука.

коротше, навіть час витрачати на цю маячню немає зиску. ніхєра не вийде.

Їм не треба нічого вдупляти.
Вони у своїй соціально-еволюційній ніші посіли вершину харчого ланцюга та задовільняють свої базові інстинкти й набуті рефлекси.