То було щодо ліфа Довбика
А щодо Шеви... Він настільки тупо висловлюється, що на виборах Президента України міг би скласти конкуренцію Зе. Він наче каже лохторату- дивиться, я такий же тупий, як і всі ви, навіть тупіше- але як же на мені костюмчик сидить!
Магнат Берлусконі був хрещеним батьком його першого сина. Всі імена, всіх чотирьох синів- неукраїнські ( навіть Александр- це ім'я грецького походження, але з пивом піде,- про Джордана, складно скрученого Габріела та ще когось я навіть згадати не можу). В нас таких людей як Берлусконі називають вслід за ряшою олігархами ( оксюморон, насправді). Справжніми олігархіями були Флоренція, Венеція, Генуя- бо вони були республіками. Мілан, як і П'ємонт, був монархією. Але нобілі (знать, магнати) існували й в олігархіях і в монархіях. Берлусконі успадкував такий стиль життя. А Шева при ньому був тим же, що й Зе при Коломойському
Але тренерський штаб у нього чудовий. Італійці наразі вважаються найкращими тренерами. Тому у Шеви пішли такі успіхи. Сам він лише говоряча голова, якщо те можна назвати "говорити"