Автор Тема: Патологический выродок Гетьманцев опять намалевал очередной антинародный бред  (Прочитано 423 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Южанин

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

И этот зебильнвый моноскот это уродство пропихнет.

Гетьманцев это враг и скот , который только тем и занимается , что издевается над народом Украины в то время когда народ ведет войну , когда ззебильные скоты только прожирают народные деньги и уклоняются от воинского долга.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Я читав про ці "innovations"...
Це нова колективізація в інтересах купки виродків, яких треба було перевішати на гіляках у 2014.
Якщо це пройде, то я вже не знаю, що те населення здатне не ппроковтнути...
If you are going through hell, keep going.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

И этот зебильнвый моноскот это уродство пропихнет.

Гетьманцев это враг и скот , который только тем и занимается , что издевается над народом Украины в то время когда народ ведет войну , когда ззебильные скоты только прожирают народные деньги и уклоняются от воинского долга.
Не тільки ж нам страждати. 73 відсотки та інші, хто не прийшов на вибори у 2019, теж повинні скуштувати і зрозуміти ціну Зевлади. Як на мене, все ще тільки починається.

Offline RG

• Ветеран форума
Хороше відео   :smiley24:

Щось таке треба крутити по Прямому, а не натужне плямкання гівнопольських за грубе бабло  :smilie7:

Offline irpin

• Ветеран форума
Хороше відео   :smiley24:

Щось таке треба крутити по Прямому, а не натужне плямкання гівнопольських за грубе бабло  :smilie7:
а хіба ганя ще працює?

Offline RG

• Ветеран форума
а хіба ганя ще працює?

Та хз. Останній раз, коли вмикав ТБ і Прямий (крім хвудболу з Євро), то ніби бачив його пику. Але це вже десь з півроку тому було, не менше  :smilie11: