Відома українська телеведуча Кароліна Ашіон опублікувала на своїй сторінці Facebook пост. У ньому вона розповіла про діалог, який відбувся між нею і тодішнім генеральним директором 1+1 Media і теперішнім міністром культури і інформаційної політики Олександром Ткаченком
У своєму пості вона розповіла, що шість років тому Ткаченко відмовив їй у кастингу на ведучу ранкового шоу через колір її шкіри.
«Відповідь була карколомною: «Ви в дзеркало себе бачили? Аудиторія нашого каналу не те, щоб… Я не готовий ризикувати рейтингами…», — відповів, за словами Кароліни Ашіон, Ткаченко.
Після чого вона прийняла рішення звільнитися з каналу 2+2, на якому вона на той момент працювала.
Телеведуча пояснила свій пост тим, що наштовхнулася на Олександра Ткаченка на джазовому фестивалі Leopolis Jazz Fest, який в минулі вихідні проходив у Львові, і нагадала йому про неприємний епізод шестирічної давності.
За словами Ашіон, Ткаченко їй відповів: «Так, а що ви хотіли б від мене почути? Вас влаштує відповідь, що зараз я б такого не сказав?»