Rи
Gайлику, я так зрозумів, що ти абсолютно не уявляєш і не розумієш природи й сутності Росії.
Хоча не тільки ти один, в Україні таких як ти остолопів, щонайменше 73 %.
----
Росії заробіток від продажу газу важливий, але зовсім не критичний. Газ десятиліттями транспортувався через Україну й ніхто й не думав будувати труби по дну Балтики.
А ось зараз-стало необхідно!
Чому? Та щоб додушувати Україну, як удав кролика.
І зменшення заробітків від газу на СП-1, це не та ціна, від якої Росія відмовиться щоб продовжувати нас душити.
Якщо треба буде, якщо не вдасться "порішать", - то Росія навіть демпінгуватиме саму себе, аби тільки їхній газ не йшов через Україну.
Чи ти в це не здатен повірити своїм розумом ?
Ну так Росія і не жила ніколи розумом, а жила завжди звіриними інстинктами.
Ти думаєш, їй сильно треба був Крим, за який її їпуть санкціями вже сім років?
І нічого, тратить на Крим не мало грошей і ні про що навіть слухати не хоче- Крим наш і все тут!
Головна стаття рос держ бюджету це експорт нафти. Експорт газу важливий, але зиск від цього разів в 5-6 менший.
Якщо й не вдасться в Німеччині "порішать", ну то й хрен з ним, значить демпінгуватимуть самих себе, але ВВП України впаде дуже суттєво, що викличе складні соціальні проблеми і з'явиться шанс відтяпати ще якісь регіони або й окупувати майже все.
Викинь зі своєї галицької макітри оту всю європну лабуду і не живи мареннями про силу європейських судових інституцій.
Це єдине, що я тобі можу порадити.
Мабуть, РиГайлику, тебе життя ще мало било, але цей пробіл воно неодмінно наверстає