Автор Тема: Чи всі правильно розуміють навіщо кацапам російська державна в Україні?  (Прочитано 2290 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ukraine

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • http://fbet.org.ua
    • Вигравай на футбольних прогнозах
Не потрібна вона їм
випереджуючи тих кто скаже про знищення нації і тд і тп...ви помиляєтесь
кацапи знають що Захід і Центр категорично проти цього і підуть за це вмирати
тобто маємо те що маємо...росія з самого початку поставила умови такі при яких держава Україна не може існувати як цілісне утворення
Їй пох ті перемовини
Вони зробили свій вибір...якщо не вся Україна...то точно її частина буде їхньою

Offline iМолодéць

• Full Member
Ну якщо немає супротиву з боку місцевих, значить так вони хочуть... до довічного "брацтва"  :af. А те що це "братерство" - це гра в одні ворота, то як часто буває в російських казках: молодший брат завжди дурень; а дурнів треба опікувати, та за них все вирішувати  :bm.

Offline DeL1T

• Hero Member
Я до сих пор не догоню почему овощ не внедрил русский 2м гос языком

Offline ursusus

• Hero Member
Не потрібна вона їм

Ну, а як проти цього вмирати?

Offline aag

• Hero Member
Не потрібна вона їм

І яка відповідь може бути?  :Sho_za:
« Останнє редагування: Квітня 26, 2014, 06:45:30 06:45 від aag »

Offline Читач

• Ветеран форума
Не згоден я з автором.
Друга державна в Україні це вікно до асиміляції рускім міром української ідентичності.
Ні заходу ні сходу не доведеться вмирати за мову, крок за кроком, канал за каналом, газетка за газеткою,
книга за книгою, школа за школою, вуз за вузом, і не помітять, як це все стане рускім.
Підкорення України одного разу вже відбулось із примітивного союзницького договору...
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline Ukraine

• Hero Member
Не потрібна вона їм

Ну я мав на увазі щоб не допустити російську 2 -ю державною....Це був би 3 майдан

Offline Ukraine

• Hero Member
Не згоден я з автором.
Друга державна в Україні це вікно до асиміляції рускім міром української ідентичності.
Ні заходу ні сходу не доведеться вмирати за мову, крок за кроком, канал за каналом, газетка за газеткою,
книга за книгою, школа за школою, вуз за вузом, і не помітять, як це все стане рускім.
Підкорення України одного разу вже відбулось із примітивного союзницького договору...

Я мав на увазі саме це....що захід і центр не допустить 2 державну....Навіть кров'ю. ..і кацапи це добре розуміють

Offline ursusus

• Hero Member
Не потрібна вона їм

Ну я мав на увазі щоб не допустити російську 2 -ю державною....Це був би 3 майдан

Майдан - це зрозуміла річ, але майдан то аж ніяк не громадянська війна і тим паче не війна проти Хутіна.
Не дуже їмовірно, щоб Хутін так хотів нового майдану в Україні. Якщо тільки заради поглибшення дестабілізацї в країні, але то якось мелкувато для "сильного лідеру".

Offline Читач

• Ветеран форума
Не згоден я з автором.

Я мав на увазі саме це....що захід і центр не допустить 2 державну....Навіть кров'ю. ..і кацапи це добре розуміють

насправді, формальний статус нічого не вирішує...
в РФ тих державних більше десятка і ще купа офіційних і що це їм допомогло...

якось спитав "притомного" росіянина С-300 на ФУПі: "ну от є ці держмови
де вузи де дублювання кіно де ТБ і газети і книги цими мовами"
а він:
"ну так немає попиту був би попит то було б"

і немає не те "і так паймут" ради в РФ і так саме намагатимуться зробити і тут

пам'ятаєте, як у нас всі заговорили російською щоб догодити Криму - не допомогло,
але досвід, як з добрих намірів примусити і захід і центр говорити російською залишився
не буде відкритого конфлікту, буде прищеплення вірусу через права людини, єднання держави, пошук спільного між громадянами і ніякої крові і захисту до останньої барикади   

Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline dreamer

• Hero Member
Друга державна - это кость в толпу, чтобы отвлечь внимание от того, что делают шаловливые ручки под столом...  Так что любые разговоры на эту тему - это или провокация, или профанация...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline demos

• Sr. Member
  • Я єсть народ...
Вже писав, мова на рівні з релігією, ідеологією (тіпа русскага міра) є елементом довгострокової стратегії підкорення і поневолення. Про це вчать курсантів фсб ще на першому році.
Та проаналізуйте зрештою з цієї точки зору сучасні події на сході беручи трохи довшу історичну перспективу.

Offline Ukraine

• Hero Member
Вже писав, мова на рівні з релігією, ідеологією (тіпа русскага міра) є елементом довгострокової стратегії підкорення і поневолення. Про це вчать курсантів фсб ще на першому році.
Та проаналізуйте зрештою з цієї точки зору сучасні події на сході беручи трохи довшу історичну перспективу.

я і кажу про те що фсб не випадково наполягає на 2 державній...знають що роблять..б"ють у саме серце

Offline natusya

• Ветеран форума
Друга державна - это кость в толпу, чтобы отвлечь внимание от того, что делают шаловливые ручки под столом...  Так что любые разговоры на эту тему - это или провокация, или профанация...

и всегда перед выборами
ігнор Квант

Offline Ukraine

• Hero Member

и всегда перед выборами

поки комі і пр з цим грались...то підтримка цього знизилась мабуть до 10-15 % :lol:
тепер вже у виродків нічого нема на чому спекулювати можна...думають що россія змусить це Україну зробити...ну не ідіоти?
якщо не дай бог почнеться...кпу і пр почнуть знищувати фізично...це прямий наслідок буде того що мразота допомогає окупантам

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Я до сих пор не догоню почему овощ не внедрил русский 2м гос языком

Это как бы козырь на руках, которым можно вечно размахивать в преддверии выборов, чтоб завоевать поддержку Донецка, Луганска, Крыма.