Автор Тема: Нові розробки наших винахідників  (Прочитано 614 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Нові розробки наших винахідників
« : Серпня 25, 2021, 11:00:27 23:00 »
Робот для Місяця, домашні помічники для догляду за тваринками - креативність наших розробників радує.

https://2plus2.ua/zateryannyj-mir/novyny/na-misyac-poletit-ukrainskiy-robot-rozvidnik-eksklyuzivne-intervyu-vinahidnika

https://2plus2.ua/zateryannyj-mir/novyny/gollivudski-zirki-u-zahvati-vid-vinahodu-ukrainciv-devays-dlya-tvarin-pidkoryue-svit

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Нові розробки наших винахідників
« Reply #1 : Серпня 26, 2021, 12:09:06 00:09 »
2+2? Серйозно?  :fp2

Я уже мовчу що коли новина про Petcube була актуальною на Банковій ще Яник сидів.  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #2 : Серпня 26, 2021, 09:36:54 21:36 »
2+2? Серйозно?  :fp2

Я уже мовчу що коли новина про Petcube була актуальною на Банковій ще Яник сидів.  :gigi:

А по суті? Буде наш робот на Місяці чи ні?

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #3 : Серпня 26, 2021, 11:51:38 23:51 »
А по суті? Буде наш робот на Місяці чи ні?
По суті 2+2 канал належить Коломойському. Він входить в медіагрупу 1+1. Цитувати цей канал на патріотичному форумі уже моветон. Передача "Затерянный мир" на цьому каналі, я так розумію це щось типу "новини високих технологій позаминулого сторіччя для домогосподарок".
Якщо ще ближче до суті. Petcube це стартап який був створений ще за Яника (тобто "новині" уже 10 років), і до цих пір щось там борсається на межі окупності для фаундерів. Павло Танасюк, герой другої новини, ще 15 років тому уїбав з України в Лондон, заснував там стартап, і на даний момент новину про робота-павука з Україною не пов'язує взагалі нікуа.
Я сподіваюсь я відповів вам по суті?  :gigi:
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #4 : Серпня 27, 2021, 12:05:52 00:05 »
По суті 2+2 канал належить Коломойському. Він входить в медіагрупу 1+1. Цитувати цей канал на патріотичному форумі уже моветон. Передача "Затерянный мир" на цьому каналі, я так розумію це щось типу "новини високих технологій позаминулого сторіччя для домогосподарок".
Якщо ще ближче до суті. Petcube це стартап який був створений ще за Яника (тобто "новині" уже 10 років), і до цих пір щось там борсається на межі окупності для фаундерів. Павло Танасюк, герой другої новини, ще 15 років тому уїбав з України в Лондон, заснував там стартап, і на даний момент новину про робота-павука з Україною не пов'язує взагалі нікуа.
Я сподіваюсь я відповів вам по суті?  :gigi:

Ой, моветон...і як це я так опростоволосилась.  :fp2 І Павло до Лондона виїхав....та чомусь не перестає себе вважати українцем. :smilie10:

Offline Outlander

• Ветеран форума
« Reply #5 : Серпня 27, 2021, 12:13:29 00:13 »
та чомусь не перестає себе вважати українцем. :smilie10:
А з чого ви взяли що він не перестає себе вважати українцем? Тому що так на каналі у Коломойського сказали? Він менеджер стартапу. Для розкрутки стартапу, будь-якої реклами яка зможе забезпечити йому наступний раунд інвестицій він назветься ким завгодно. Тому у нас він буде українцем, в Британії - британцем, в Ізраїлі - іудеєм, а в Папуа-Новій Гвінеї вставить в носа кільце і заплете кістку в волосся.
https://spacebit.com/teamspacebit - от команда цього стартапу. Схожі на українців?
https://spacebit.com/contact - ось офіси цього стартапу. Згадки про Україну є?

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #6 : Серпня 27, 2021, 12:27:33 00:27 »
А з чого ви взяли що він не перестає себе вважати українцем? Тому що так на каналі у Коломойського сказали? Він менеджер стартапу. Для розкрутки стартапу, будь-якої реклами яка зможе забезпечити йому наступний раунд інвестицій він назветься ким завгодно. Тому у нас він буде українцем, в Британії - британцем, в Ізраїлі - іудеєм, а в Папуа-Новій Гвінеї вставить в носа кільце і заплете кістку в волосся.
https://spacebit.com/teamspacebit - от команда цього стартапу. Схожі на українців?
https://spacebit.com/contact - ось офіси цього стартапу. Згадки про Україну є?

Ну й якщо ти відкриєш якийсь стартап по всьому світу, то будеш на кожному офісі згадувати Україну? Тим більш, що в Україні офісу немає, а розпочав в Лондоні. Чи перестанеш себе після цього вважати українцем?
Він започаткував свій бізнес на заході. В Україні на нього, можливо, працює команда людей, але офісу немає. І що такого? Головне, що вони самі не заперечують внесок українців у розробку того роботу.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #7 : Серпня 31, 2021, 10:18:21 22:18 »
Попри всіляку недовіру Аутлендера Україна таки летить на місяць зі своєю розробкою  :smilie3:

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #8 : Серпня 31, 2021, 10:22:13 22:22 »
А ось і Харківський ФЕД піключився до нових технологій