Автор Тема: Інтерв'ю Турчинова про стан ВПК, армії, загрози від кацапів  (Прочитано 760 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Неприємні речі каже. Дурачкам не сподобається. Бо там немає ніхуя заспокійливого про "дональдкук" і "байдєнвсєхспасьот".

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума

Offline majesty

• Ветеран форума
Неприємні речі каже. Дурачкам не сподобається. Бо там немає ніхуя заспокійливого про "дональдкук" і "байдєнвсєхспасьот".

и тут нкасрал :fp2

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Мене його інтерв"ю і інтерв"ю генерала Забродського досить таки зачепило. Бо знаю, що в армії урізали не тільки виплати, а й взагалі не виплачують гроші контрактникам, окрім зарплати, ще з минулого року. Вже більше року. Хлопці тепер вже не знають, як від армії відкараскатись, а нові люди взагалі йти на ті незначні виплати не хочуть.
Отаке.
При цьому десь проскочила інфа, що заборгованість по виплатам в армії 1.5 млрд гривень. Схоже, що Хомчак криса й крис порозводив в частинах. І матеріальне забезпечення армії стало погане.
При цьому Зеля зображає з себе великого головнокомандувача.  :smilie9:

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Мене його інтерв"ю і інтерв"ю генерала Забродського досить таки зачепило. Бо знаю, що в армії урізали не тільки виплати, а й взагалі не виплачують гроші контрактникам, окрім зарплати, ще з минулого року. Вже більше року. Хлопці тепер вже не знають, як від армії відкараскатись, а нові люди взагалі йти на ті незначні виплати не хочуть.
Отаке.

При цьому десь проскочила інфа, що заборгованість по виплатам в армії 1.5 млрд гривень. Схоже, що Хомчак криса й крис порозводив в частинах. І матеріальне забезпечення армії стало погане.
При цьому Зеля зображає з себе великого головнокомандувача.  :smilie9:

Вісім місяців першої , а то й другої ліній не є незначними коштами для особового складу - більше тридцяти тисяч у місяць виходе.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Вісім місяців першої , а то й другої ліній не є незначними коштами для особового складу - більше тридцяти тисяч у місяць виходе.

Виходить не виходить, а платить не платять.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Виходить не виходить, а платить не платять.
Що саме не платять?

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
ВПК в Україні пизда. Все що не має експортної перспективи або вже вмерло (80%) або доживає останні дні. (20%).
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Що саме не платять?

Не платять саме ті виплати, що повинні заплатити по контракту.
Слухай, Юрась, ти в МО працюєш?  Якщо так, то давай обговоримо це детально.

Offline Outlander

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Не платять ті додаткові виплати які були введені при Пороху. Так звані "бойові", "підйомні" "атошні" і тд. Платять мінімум за контрактом. Це приблизно третина від того що було при Пороху. Але юридично хрін підкопаєшся.
"El leon es fuerte porque los otros animales son debiles" / Лев сильний лише тому що інші звірі слабкі / Subcomandante Marcos

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Навіщо в МО служити аби знати , що платять? Достатньо спитати знайомих вояків, ніж відосіки дивитися. Платять: платню (від 10), бойові ( 17 перша, 6 друга (з нюансами) лінії, третя не знаю; від 5 за відсутність "синьки", збереження здоров'я (якщо цікавить, то формулювання дізнаюсь). Усього: 10+17+5=32. Це перша лінія. Матеріалка щось від 500, на оздоровлення - приблизно платня, раз на рік, але наразі практично не платиться, обіцяють до кінця року. За піднайом нібито платять.
 Це дані по батальону, в якому односельчани служать.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Не платять ті додаткові виплати які були введені при Пороху. Так звані "бойові", "підйомні" "атошні" і тд. Платять мінімум за контрактом. Це приблизно третина від того що було при Пороху. Але юридично хрін підкопаєшся.

Правда. Саме тому й не хочуть зараз йти до арміі, бо один лишень мінімум то незначні гроші. А сам контракт юридично складений так, що там точно не визначені терміни додаткових виплат. І це великий недолік цього контракту.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Навіщо в МО служити аби знати , що платять? Достатньо спитати знайомих вояків, ніж відосіки дивитися. Платять: платню (від 10), бойові ( 17 перша, 6 друга (з нюансами) лінії, третя не знаю; від 5 за відсутність "синьки", збереження здоров'я (якщо цікавить, то формулювання дізнаюсь). Усього: 10+17+5=32. Це перша лінія. Матеріалка щось від 500, на оздоровлення - приблизно платня, раз на рік, але наразі практично не платиться, обіцяють до кінця року. За піднайом нібито платять.

Можеш мені про знайомих вояків не розповідати. У мене 2 родичі служили при Пороху і з виплатами проблем не було. Зараз пішов служити 3-ій і попав. Вже прослужив довгий термін, і думає, як відкосити, бо з тією мінімалкою нормально не проживеш. А він спеціаліст хороший й може й на гражданці непогано заробляти.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
 Якщо вже нема , де дізнатися, то почитайте коменти у Бірюкова на цю тему:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3014204108848386&id=100007764793287

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Можеш мені про знайомих вояків не розповідати. У мене 2 родичі служили при Пороху і з виплатами проблем не було. Зараз пішов служити 3-ій і попав. Вже прослужив довгий термін, і думає, як відкосити, бо з тією мінімалкою нормально не проживеш. А він спеціаліст хороший й може й на гражданці непогано заробляти.
Не читайте п'ятою точкою, розмір від лінії залежить, приблизні суми я вказав.
 А відкосити просто - алкоголь.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Якщо вже нема , де дізнатися, то почитайте коменти у Бірюкова на цю тему:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3014204108848386&id=100007764793287

А що там у Бірюкова? Вони там те саме пишуть.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Не читайте п'ятою точкою, розмір від лінії залежить, приблизні суми я вказав.
 А відкосити просто - алкоголь.

Не п"є взагалі.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
А що там у Бірюкова? Вони там те саме пишуть.
Якщо читати, то не те саме.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Не п"є взагалі.
Ви написали, що не знає як відкосить, я написав як. "Не п'є" тут зовсім ні до чого.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
и тут нкасрал :fp2

Насрав - мовчи. Нікому не цікаві твої анальні подвиги.  :smiley14:

Краще взбдни щось про дональдкук і мі-6, а то давно не чути мудрої аналітики.  :hot: