0 Користувачів і 14 Гостей дивляться цю тему.
Ні, не краще...... це розпорошування голосів..... фактично це означає віддати голос за Елдера.......
Що теж по суті краще.
Ньюсома нема в списку.......
ну бля те кто Ноу проголосовал = Ньюсом. какая разница
а який сенс одночасно і ноу і за елдера?це хіба не спорчений бюлетень?
Дивлюсь аналітики кажуть те що і я казав......., Нюсом був під загрозою рівно до того моменту як трампіст під'єднався до кампанії........ Трампісти тепер респам сруть більше чим комусь іншому......
а шо там крім трампіста нікого не було? твій же отой чувак обісрався? список був довгий
бля я вже пояснював..... чи в тебе думалка взагалі не працює вже?......
быдлан завалил выборы в калифорнии
ну поясни що заважало людям за твого фалконера голосувать
та пояснив вже раз..... пояснюю вдруге...... В штатах за непрохідних не голосують....... немає сенсу
ну ти ж проголосував
бо я не є сумніваючимся чи вагаючимся.......... Я маю чітко визначені пріоритети та вподобання.......
а інші такі дурники вівці лише ти один дартаньян у білому?
Це я скоріше дурник....... фактично зіграв на користь ларрі, хоча і проголосував за фалкона..........Для більшості навіть тих хто злий на Нюсома - це є меньше зло чим упоротий трампіст-балабол......
ти хочаб розумієш що якби не "трампісти" то й виборів би не було? це фактично завдяки їх активності вдалося набирати підписи
Звичайно.......... витягнули збір підписів, а вибори тупо злили..... бо їх взагалі не влаштовують компроміси..... давай хардкор......
це позиція невдахи а не бійця - грати по правилам ворога. "віддам гроші аби не побили"