0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.
А чим це, до речі, суперпогано для США економічно? Вони ж, наскільки мені відомо, працювати охочі.
ну взагалі у США є система імміграції що якраз накачує перевіреними людьми що гарантовано будуть працювати. там є паравірки та таке інше.оця біомаса то кримінал, соціал та дно. воно ото працювать??якщо потрібно більше мігрантів- господи та лоторею по грінкам збільшити та й усього! але ж то нормальні люди приїдуть а хіба домам то треба???
Просто десять років тому у Тампі якщо хтось фізично й працював, то були мексиканці з афроамериканцем-прорабом, ну й білі цисгендерні сиділи по офісах Так-то воно зрозуміло, що коли є система міграції, а її можна отак обійти і теж нормально - то таке собі. Але реально навряд чи це натовп криміналу та соціалу
Всіляких мегаманагерів докуя розвелось, відповідно й нікому в авто мастило міняти Тому мекси і гондурасці всілякі - це позитив, вони категорію манагерів не поповнюють
Всіляких мегаманагерів докуя розвелось, відповідно й нікому в авто мастило міняти
мигрантов надо гнать в шеюпофиг украинских или гондураских рагулейамерика для реднеков
реднеки тоже откуда то приехали
З Європи. А не з Сомалі чи Гаїті йобаної.
ну я так розумію законно. і це основне. як і ми з Укі.
Яке, в пизду, мастило, коли єбланісти на всіх парах рухаються до "електрифікаціії всєй страни"(с)вілєнкін Не буде ніякого мастила.
прикольно гаитянцев в Техасе ловят. на лошадях ЛОЛhttps://twitter.com/MarinaMedvin/status/1439982510042226695
А ти не думаєш шо в якийсь момент ти можеш опинитись на місці цих гаітянців?
Це так само і за абортами полюватимуть в техасі?....
не не думаю. я в кали не собираюсь
Поки що такі сафарі лише в техасі ......
у вас там інші сафарі... як пейзани маски не носять то електрошоками їх... або хтось проти блма...а ті сафарі шо в тезасі я тільки за.
не не думаю.