Так нахуя цих мажок підкацапних слухати?
Будь яка дускусія з ними - їм на користь. Бо вони чітко знають, що їхній меседж винятково для дебілів, і на них вони орієнтуються. Бо в умовах ліберальної демократії дебільна більшість завжди перемагає.
Тому найкращий спосіб боротьби з ними, не вдаючись до насильства, - повний ігнор.
Бо ваші аргументи їм і їхній авдиторію абсолютно похєр...
Та я його не слухаю... Зазвичай. Його мені ю-т'юб нав'язує, через те, що він часто записує відео на філософські теми, які цікавлять мене. Ну я знаю, що він кацап й що мені буде неприємно його слухати, тому я його не слухаю. До того ж він є платоніком за поглядами, а я - ні.
На цей раз я його почав слухати через те, що на ю-т'юбі відео було підписано українською. Так що подумалось- невже Б..р нарешті заговорив українською, а давай-но послухаю, як це в нього вийде... Взагалі він зобов'язаний вміти говорити українською, бо викладає в якомусь виші ( доктор філософських наук), але ні хера не говорить. Ну як у нас усе в державі- на папері він читає українською, насправді- російською. Зате вчитиь нас життю, як треба Україну любити. Праґматично.
Неприємний тип, звісно. Любитель Франції та Німеччини. І нелюбитель, очевидно, англосаксів, особливо США
Головні тези цього підкацапника, підковбасника й піджабоїдника:
1) світ живе в багатополярному порядку, який нагадує йому епоху реакції європейських монархічних країн на наполеонівські війни та національно-визвольні, антидинастійні рухи в Європі... тобто створення Троїстого Союзу ( Австро-Угорщина, Росія, Прусія). З якого бодуна саме так, не знаю... Натяк на те, що буде після того поділ світу на Антанту та "держави центрально осі", а там і світова війна... Бо однополярний та двополярний світи ще підтримують стабільність, а багатополярний не може зробити це в принципі й питання війни є лише питанням часу
2) він крутий і про все попереджає українців, які тупі й наївні й живуть у світі романтичних, відірваних від реальності фантазій
3) він попереджав про Північний Потік - 2 , всі були наївні й не вміли рахувати, як бізнесмени... далі йде потік брехні й маніпуляцій, начебто (сланцевий) газ в США добувається в середині країни ( найбільші родовища саме сланцевого газу- в Техасі), що в Німеччині немає інфраструктури для приймання скрапленого газу ( маніпуляція... Німеччина має інфраструктуру трубопроводів, що пов'язують її з усіма країнами Європи, а деякі країни Європи мають інфраструктуру терміналів з прийому СПГ та регазифікації його та трубопроводів, і ця інфраструктура є надлишковою- дозволяє приймати СПГ в кількості, що значно перевищує їхні потреби...)... І всю цю пургу він штовхав саме бізнесменам, теж "українським"
4) у нього болить серце за Миколаївський Суднобудівний Завод, який закривається... в Україні немає стратегії, щоб бути гравцем... треба об'єднати бізнес, політиків і інтелектуалів ( типу нього ), щоб вони продукували стратегії, смисли, шляхи реалізації
5) Туреччина будує два авіаносці, розробляє свої танки й літаки. Конфліктує зі США, РФ і "нами" ( з ким це, цікаво? ). ТРеба, щоб Україна теж з усіма конфліктувала, "наривалась" на ризики, без чого неможливим є розвиток ( тут він виходить за рамки платоніка й перетворюється або на марксиста, або на геґельянця)