Просто цікаво стало. Що мають зробити кацапи, щоб ви перестали їх слухати, читати та дивитися? Ходити дивитися кіношечкі в зону-рушеньку? Тикати на посиланнячко, бо типу як його не тикнути якщо йутубчик\фейсбучєк пропонує?
Є якась межа, після перетину якої у вас все, що з ними пов'язано, й вони самі, будуть викликати відчуття щирої відрази?
Я не збираюся комусь нотації читати та вчити як жити, мені просто хочеться розібратися. Я ж бачу, що в принципі відчувати потужну відразу не рівні неможливості спілкування та сприйняття люди можуть. Хтось так ставиться, наприклад, до геїв. Хтось, наприклад, до "чужинців". Тобто зрозуміло, що вони принципово не будуть вмикати якесь там гомс-тб, дивитися стрічку "гачімучєнік", та слухати подкаст мулли Абдурахмана в гостях у мамби Чхармунти. "Вони не наші".
Ок, зрозуміло.
А на наступній сторінці ті самі люди тулять посилання на якийсь московскій відосік. Типу, от подивіться. Автор правда кацап, але нічо так, вкуснєнько. А от ще один кацап, верзе якусь хтонічну хрінь, така мерзота - я чотири рази передивився й оце вам приніс. А от третій відос, якийсь кацап в гостях у іншого кацапа про щось базікають, я тут це просто залишу й далі побіжу - мені ще три таких відосіка в сьогоднішній черзі на перегляд, й ви не подумайте - це я їх так вивчаю. Сорок років. Й ще сорок планую.
Як це працює? Як цьому зарадити?
P.S.
Ті хто кацапське не споживає, так само запрошуються з ідеями