0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Президент має мати іншу сукупність якостей - і гнучкість в тому числі, гнучкість во благо. Але їй можна доручити міністерство охорони здоров'я - видлити кошти і хай реформує і контролює.
Моя думка, президентами / гетьманами не стають, ними народжуються. Україні була дана видатна і дуже світла людина - В'ячеслав Чорновіл.
Цитата: Квітка від Квітня 26, 2014, 11:33:27 23:33Моя думка, президентами / гетьманами не стають, ними народжуються. Україні була дана видатна і дуже світла людина - В'ячеслав Чорновіл.Тобто по темі — Богомолець і поруч не стояла.
Цитата: Квітка від Квітня 26, 2014, 11:33:27 23:33Моя думка, президентами / гетьманами не стають, ними народжуються. Україні була дана видатна і дуже світла людина - В'ячеслав Чорновіл.В світлі останніх подій в мене немає жлдних сумнівів, що Чорновола прибрали спецслужби расії. Вони добре розуміли, куди поведе Чорновіл у разі перемоги. Так само вони нейтралізували Ющенка. Адже неясно, чим би все скінчилося, якби йому не підточили здоров'я, зовнішність=харизму. Тривожно за Порошенка