1.
Голова оборонного комітету Держдуми Картаполов залякує Україну: "Посміють вистрілити - нехай нарікають на себе".
"Сьогодні є лише один спосіб зупинити ці вбивства, ці злочини - це коли наш російський триколор буде видно їм не просто в прилади спостереження, а на власні очі на лінії зіткнення. А от якщо вони тоді ще посміють вистрілити - нехай нарікають самі на себе", - сказав Картаполов журналістам у Держдумі у вівторок.
2. "Наша територія - вся Луганщина": Терористи "ЛНР" закликали Україну добровільно відвести війська
"В межах законодавства наших республік є закони про держкордон, які чітко говорять про те, що територія "Луганської народної республіки" – це територія колишньої Луганської області… Є наша територія, окупована українськими військами. Я думаю, що ми маємо закликати Україну відвести війська добровільно. Якщо це не станеться, я думаю, буде ухвалено рішення, яке дозволить встановити мир та відновити нашу територіальну цілісність на всій території "Луганської народної республіки", - зазначив окупант.
Джерело:
https://censor.net/ua/