0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Справа ще в тому, що подібна ситуація не тільки на Півдні була, керівництво держави фактично самоусунулося від оборони, сприяло ворогу
Ну дык это тоже не новость
Цікаво до речі, їхні димові завіси хоч якось працюють? Бо скільки не бачу - спершу все закриває сірим димом їхнім, а потім наші влучають по цілях, й додається чорний. Після чого русня робить фотодоказ що ми влучили.
Эти завесы против лазерного наведения Так что это из серии "не помешает" учитывая то что используемые ракеты таким наведением не пользуются
Внаслідок атаки України на штаб Чорноморського флоту Росії в Севастополі загинули щонайменше 9 осіб, поранення отримали 16. Серед них — російські генерали. Про це в ексклюзивному коментарі українській службі Голосу Америки повідомив начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов.“Серед поранених — командувач угруповання генерал-полковник (Олександр) Романчук, в дуже важкому стані. Начальник штабу генерал-лейтенант (Олег) Цеков, перебуває без свідомості. Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які не є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона, і так далі — вони не входять у той перелік, який я вам озвучив”, — повідомив Голосу Америки Кирило Буданов.Олександр Романчук — командувач угруповання російських сил на Запорізькому напрямку, отримав звання генерал-полковника у 2023 році. Генерал-лейтенант Олег Цеков — командир 200 ОМСБР Берегових військ Північного флоту ВМФ РФ.Водночас Буданов не підтвердив повідомлень про імовірну загибель командувача Чорноморського флоту РФ адмірала Віктора Соколова. Про його стан інформації в ГУР наразі немає.На питання, яку роль в плануванні удару відіграли партизани та місцеві мешканці, Буданов відповів, що розвідка збирає дані з усіх джерел. “Зрозуміло, що агентурні джерела — одні з основних”, — додав він.Водночас начальник ГУР не став відповідати, чи для атаки на штаб Чорноморського флоту РФ використали ракети західного виробництва.“Тут я маю утриматись від відповіді, думаю ви маєте мене зрозуміти”, – сказав він.Нагадаємо, 22 вересня у Севастополі сталося кілька вибухів. Російська окупаційна влада повідомила про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ. Збройні сили України згодом підтвердили удар по штабу Чорноморського флоту Росії в тимчасово окупованому Севастополі.
Оновлена інформація по втратам противника в результаті проведення спецоперації ССО зі знищення БДК «Мінськ» та штабу чф рф.❗Враховуючи факт, що БДК «Мінськ» мав на наступний день вийти на бойове чергування, особовий склад був присутній на БДК. Безповоротні втрати склали 62 окупанта.❗Після ураження штабу чф рф загинуло 34 офіцера, серед них командувач чф рф. Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу не підлягає відновленню.Йдемо далі!https://t.me/mortisaeterna/5278
Там до речі "люди кажуть", що ракета прилетіла прямо в кабінет головнокомандуючого чф рф, після чого він пропав без вісті
ПОПЕРЕДЖАЮ: НА ПОВНИЙ ШЛУНОК НЕ ДИВИТИСЯ...
заміна антисептика, гнилиця підїдається і зараження менш ймовірне.
... Якось читав, що до винайдення антибіотиків від поранень помирало десь половина чи третина бійців