Автор Тема: Что больше всего бесит  (Прочитано 2603 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Astronaut

• Гість
Что больше всего бесит
« : Квітня 27, 2014, 09:29:02 21:29 »
Так это то, что нихрена не понятно, что делает власть. Что она вообще планирует делать.

Все, что мы видим, это в лучшем случае "недолугі коментарі" постфактум, когда совершенно "внезапно" происходит очередная лажа: то ли захват заложников, то ли сдача техники, то ли еще что-нибудь такое, что не лезет ни в какие ворота. Имхо, "пастор" и Ко не должны вылезать с экранов, общаясь с народом. Но похоже этого-то они и боятся. Думаю, в случае заварухи народная любовь к ним будет не менее искренней, чем к оккупантам.

Offline Людас

• Hero Member
Re: Что больше всего бесит
« Reply #1 : Квітня 27, 2014, 09:30:26 21:30 »
Чого ж тут незрозуміло ? Нічого.

Схоже це навіть пана Путіна заїпало....

Offline Agh

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Квітня 27, 2014, 09:32:43 21:32 »
Они тупо тянут время и сливают всё что можно, аргументируя необходимостью проведения выборов. Подозреваю, что перед самыми выборами объявят, что провести их невозможно и сольют остатки недослитого. :smilie9:

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #3 : Квітня 27, 2014, 09:38:49 21:38 »
Так это то, что нихрена не понятно, что делает власть. Что она вообще планирует делать.

Все, что мы видим, это в лучшем случае "недолугі коментарі" постфактум, когда совершенно "внезапно" происходит очередная лажа: то ли захват заложников, то ли сдача техники, то ли еще что-нибудь такое, что не лезет ни в какие ворота. Имхо, "пастор" и Ко не должны вылезать с экранов, общаясь с народом. Но похоже этого-то они и боятся. Думаю, в случае заварухи народная любовь к ним будет не менее искренней, чем к оккупантам.

Пастор ещо не много и физический труп. Будет висеть на Крещатике с пол дня. Доиграется сука. Наглость, с которой он держит народ за лохов будет наказана.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #4 : Квітня 27, 2014, 09:42:24 21:42 »
А невже ще хтось думає, що хоч щось робиться?... :shuffle:
Що, хтось бачить позитивні результати на Сході? Хоч одне містечко чи місто відбите у терористів?
Чи може проходить хоча б день, щоб терористи когось не захопили?
Я взагалі не розумію логіки, чому НІЧОГО не робиться? Чого чекає "нова влада"? :smilie2:

Astronaut

• Гість
« Reply #5 : Квітня 27, 2014, 09:48:48 21:48 »
Они тупо тянут время и сливают всё что можно, аргументируя необходимостью проведения выборов. Подозреваю, что перед самыми выборами объявят, что провести их невозможно и сольют остатки недослитого. :smilie9:
Но надо ж быть полным дебилом, чтобы не понимать, что тебя таки дотанут. И второе: неужели никого больше из учаснегов гонки это не парит? :smilie9:

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #6 : Квітня 27, 2014, 09:50:12 21:50 »
Що, хтось бачить позитивні результати на Сході? Хоч одне містечко чи місто відбите у терористів?
Я взагалі не розумію логіки, чому НІЧОГО не робиться? Чого чекає "нова влада"? :smilie2:

можна поставити питання ширше: а хоч якась влада хоч щось в нас робила заради країни?
я за всі роки нічого, окрім Тузли, пригадати не можу... і те - марно на сьогодні...

Astronaut

• Гість
« Reply #7 : Квітня 27, 2014, 09:50:22 21:50 »
Чого ж тут незрозуміло ? Нічого.

Схоже це навіть пана Путіна заїпало....
Я в такому випадку запитав би в Пороха. Або інакше вже готові висновки  :smilie2:

Astronaut

• Гість
« Reply #8 : Квітня 27, 2014, 09:51:15 21:51 »

можна поставити питання ширше: а хоч якась влада хоч щось в нас робила заради країни?
я за всі роки нічого, окрім Тузли, пригадати не можу... і те - марно на сьогодні...
Ти правий звичайно, але ж не кожного року війна.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #9 : Квітня 27, 2014, 09:56:46 21:56 »

+1
додам аффтару карми :gigi:

Astronaut

• Гість
« Reply #10 : Квітня 27, 2014, 09:58:09 21:58 »
На взаєм  :smiley15:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #11 : Квітня 27, 2014, 10:04:12 22:04 »

Взагалі, це мені чомусь нагадує період "мирного Майдану". Влада затихарилась, з надією, що воно саме розсосеться.
Аби скоро не рвануло. Або, можливо, нехай вже рване.
Чи пан, чи пропав, бо така імпотенція влади вже викликає лише сором. :smilie9:

Astronaut

• Гість
« Reply #12 : Квітня 27, 2014, 10:10:54 22:10 »

Взагалі, це мені чомусь нагадує період "мирного Майдану". Влада затихарилась, з надією, що воно саме розсосеться.
Здається мені, імпотент навпаки би доводив, що він не є імпотент, і для доказу робив би щось. А тут таке враженя, що навпаки — не роблять.  :smilie2:

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #13 : Квітня 27, 2014, 10:15:59 22:15 »

Здається мені, імпотент навпаки би доводив, що він не є імпотент, і для доказу робив би щось. А тут таке враженя, що навпаки — не роблять.  :smilie2:
[/quote]

Ну не знаю про імпотенцію, я не секоспатолог... :smilie5:
Але таке враження, що і "нова влада" і путькін щось чекають.
Але що?... :smilie8:

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #14 : Квітня 27, 2014, 10:18:21 22:18 »
Шановні, тут іноді здогадуються про причини всього цього бедламу, але, нажаль пояснюють абсолютно неадекватно.

Вся проблемя в Юльці, НМД. Але не тому, що ВОНА комусь продалась (ВОНА сама кого хочете купить і продасть), а тому, що виборча кампанія. Отже, хоче отримати голоси Сходу. А як це зробити - не знає. Лише здогадується, що якщо БЮТ, який зараз при владі, усіх там нах повбиває - навряд чи це їм додасть голосів.

Про це саме думають і Кролик з Пастором, але мають ще одну проблему: якщо почнуть робити щось і навіть просто виступати по ТБ - потім скаже, що піарились і завадили їй виграти вибори (знають вже, що програє і самі націлились вже на парламетську кампанію де без Батьківщини, якщо мамка вижене, пролетять).

« Останнє редагування: Квітня 27, 2014, 10:19:54 22:19 від polemistes »

Offline Agh

• Ветеран форума
« Reply #15 : Квітня 27, 2014, 10:20:27 22:20 »
Но надо ж быть полным дебилом, чтобы не понимать, что тебя таки дотанут. И второе: неужели никого больше из учаснегов гонки это не парит? :smilie9:
Объяснение одно, среди участников гонки нет ни одного Украинского патриота :( А на счёт достанут, надеются, что как Янук откупятся и умотают  :smilie9:

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #16 : Квітня 27, 2014, 10:22:10 22:22 »
Так, рішенням влади бракує прозорості. І не тільки в питаннях безпеки.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #17 : Квітня 27, 2014, 10:25:45 22:25 »
Ну можна було б думати, що Юлька хоче таким чином набрати голоси на майбутні вибори.
Але, що цікаво. Не знаю, як де, а от у нас у райцентрі в штабі БЮТ ніякої вказівки готуватись до виборів немає. Взагалі, ходять чутки, що не буде ніяких виборів у травні.
Про штаб Порошенка не знаю, у нас його не чути.
В той же час, така бездіяльність бютівських міністрів навпаки зменшує їх підтримку.
От щось тут не те. Щось вже "нова влада" замислила.
Лише цікаво, що. :shuffle:

Offline Palermo

• Hero Member
« Reply #18 : Квітня 27, 2014, 10:26:46 22:26 »
Мы можем строить лишь предположения, не зная истинных дел в армии, сбу, милиции. Ну с последними вроде понятно - поголовно бандюки. Так вот, омжет причина  втом, что сейчас у нас проблема со славянском, а начав операцию по зачистке, завтра будет реальная проблема, равноценная крымской: с харьковом, запорожьем, херсоном. Короче гаплык. Тянут время.

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #19 : Квітня 27, 2014, 10:28:21 22:28 »
Нова влада може замислювати що завгодно, але без чесно проведених виборів грошей їм ніхто не дасть. І залишаться вони один на один з народом.

Offline doktor21

• Newbie
  • *
« Reply #20 : Квітня 27, 2014, 10:29:17 22:29 »
На Пастора не варто розраховувати,він не встигає памперси міняти і тому в мокрих штанях ходить. Давайте Кроля витягувати, В Кроля більше легітимності ніж  в будь-кого,але він уникає відповідальності.

Offline shifr

• Hero Member
« Reply #21 : Квітня 27, 2014, 10:32:02 22:32 »
Есть мнение, что Турчинов боится ответственности и тупо ждет выборов преза, что бы Порошенко все решал. 

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #22 : Квітня 27, 2014, 10:40:31 22:40 »
Есть мнение, что Турчинов боится ответственности и тупо ждет выборов преза, что бы Порошенко все решал.
естественно.
в случае просира им Украины, ему никто не помешает улететь на Мальдивы или Бермуды и там спокойно доживать свой век
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline outsider

• Ветеран форума
« Reply #23 : Квітня 27, 2014, 10:41:40 22:41 »
На Пастора не варто розраховувати,він не встигає памперси міняти і тому в мокрих штанях ходить. Давайте Кроля витягувати, В Кроля більше легітимності ніж  в будь-кого,але він уникає відповідальності.

Легітимності нема ні в кого. Яценюк прийшов до влади у результаті парламентського маневру. Такі речі прийнято закріплювати новими виборами.

І якщо, чесно, то прозорості в діях і заявах Яценюка не більше ніж в діях і заявах Турчинова. Не ясно що буде з податками, що з тендерами, що з пенсіями, і так далі. Відповідно абсолютно неможливо планувати будь-яку економічну активність. Зате Арсеній Петрович охоче робить заяви по НАТО і статусу російської мови. Тобто по питаннях які його взагалі не стосуються.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #24 : Квітня 27, 2014, 10:44:04 22:44 »
Нє, а з путіним Турчинов теж домовився, що він зачекає до виборів? :smilie9:
Ще ж майже місяць, ця погань розлізеться ще далі.

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #25 : Квітня 27, 2014, 11:03:09 23:03 »
 Мені  дивно  от що: недовлада  поводить себе так, ніби  знає,що вона
потребує  легітимізації. Такі собі, тимчасові  діячі. :Ganba:
Підтримки у   "влади" в  народонаселення  десь   -100500 - саме  "мінус 100500".  :smiley23: :smiley23: :smiley23:

Але що  дивніше за все- будь-яка  влада в такій  ситуації  робить хоч  щось, щоб
 підняти до себе  довіру  народу, наші- навпаки вбивають навіть ту довіру, яка ще десь залишилася! :smiley14:
Звичайно, зрозумілим  є  бажання  БЮТ  "не злити" Путіна- тут якраз  нічого  дивного немає, якщо  згадати
як себе вела  Юля  під час  грузинсько-російської  війни 2008 року. Там теж  лейтмотивом  було-
"Вікторе Андрійовичу, що ви  робите?  Путін  може  піти на нас війною! Не зліть його!"
Зараз  ще  більше  зрозумілою  стала   поведінка  Путіна  відносно  Ющенка- він  його  до сих пір  люто ненавидить...
Чого не скажеш  про його відношення до  Юлі! :shuffle:

« Останнє редагування: Квітня 27, 2014, 11:04:57 23:04 від Blokh »
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline MakYury

• Hero Member
« Reply #26 : Квітня 27, 2014, 11:05:38 23:05 »

це - фірмовий стиль керування нашої влади...
влада діє або коли бачить гроші, або коли має шалену перевагу, проти окремо взятого слабого громадянина...
в решті випадків - нічого не робить "як би чого не вийшло"...

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #27 : Квітня 27, 2014, 11:11:24 23:11 »

Я в такому випадку запитав би в Пороха. Або інакше вже готові висновки  :smilie2:
=============================

В  нього  запитувати  можна все, що  завгодно, але  який  смисл-  при владі  зараз  БЮТ  і  Юля-
пастор Шланг, то так, недоречне  непорозуміння  з  дупою  замість  мордяки, яке  нічого не
вирішує без того, щоб не  запитати  Юлю-згадайте  скандальний склад  РНБО, коли  по  Криму
 радились ці потвори! :Ganba:

Цікаво, хоч  колись  опублікують телефонні  дзвінки  пастора до  Юлі???
Хоча, це питання  зараз не на часі, звісно! :smilie9:

Offline Blokh

• Hero Member
« Reply #28 : Квітня 27, 2014, 11:17:51 23:17 »

=============

Тримайте  "плюсика" ! :smiley15:

Ховаюцця, сцуки  від  народонаселення, щось там  підкилимно   приймають!
Кондоми штопані!  :smiley14:
Бояцця  людей, сто процентів!  Тому  і  зброю  не дають, тому і  ПС  мочать та саджають!
Для  цих  привладних  козлів  ПС  та Сашко  Білий  набагато загрозливіші  ніж  "колорадоси" та кацапи  чомусь! :Ganba:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #29 : Квітня 27, 2014, 11:43:02 23:43 »

Влада давно планує ні хера не робити. :smilie9:

Хоча ні, вони запланували зрубати з країни трохи бабла, поки при кориті.