Поведінка тих двох боксьорів цілком очікувана. Дивно, що вони не виїхали з України на другий день після початку війни, зі словами "ми за мир, спорт поза політикою!".
З початком війни, побачивши, що практично всі громадяни не просто проти хуйла а й конкретно проти Руського міра, вони розгубилися, не знали що їм робити, щоб і не потрапити в перспективі в лещата ФСБ і не виглядати перед всією Україною як сцикливе лайно.
Ломаченко навіть в Одесі в тероборону записався.
Але ж це ніяк не могло змінити їх природнє, руськомірне нутро. Всі ці дні вони сиділи й тільки й думали, щоб все якось закінчилось, аби тільки пошвидше.
І от,нарешті, знайшлась хороша нагода, треба їхати за кондон на поєдинки.
Мовляв, ми ж не зрадники, просто поєдинки були раніше заплановані
.......................
Але в душі, абсолютно не кажучи жодного слова на людях, їхня ненависть до України й до всього українського тільки посилилась.
...Чи хтось сумнівається, що 70-80-% так званих "спортстменів України" все Українське абсолютно чуже і навіть вароже, і навіть прямо сьогодні ?
Чи сумнівається хтось
....................................................
Особисто я бачив і спостерігав за нутром отих "укр.спортстменів" ще з початку 90-х років.
Найпізніше, ще з кінця 90-х, особисто я, ніколи не вболівав за ту спортивну наволоч, бажав їм тільки поразок, травм, всіляких житейських бід і негараздів.
І таким як Усик і Ломаченко я бажаю цього самого в найпершу чергу.
Добре що вони виїжджають, користі з них все одно не буде ніякої (а от шкода, при певному збігові обставин, може бути), хай в Україну й не повертаються ніколи.