0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.
ше вот таке постять, я хз шо за танк но то капец, той рів до сраки виходить
Цитата: DFMB від Квітня 28, 2014, 12:16:00 00:16ше вот таке постять, я хз шо за танк но то капец, той рів до сраки виходитьUS armyAbrams
Цитата: DFMB від Квітня 28, 2014, 12:16:00 00:16ше вот таке постять, я хз шо за танк но то капец, той рів до сраки виходитьтаки да. это немецкий леопард...уровень немецкой техники и специалистов сравнивать с ватниками смешно
я у танках не сільон, побачив відяху яку вони тиражують, що для танків ті рови до сраки получаються
по-1) як той "тигр" в той рів заїде? при тому рів має бути саме ширини "тигра" по-2) того "тигра" потім х.з. скільки треба буде викопувати
Ров сам по себе - не панацея. Но если хорошо пристреляться по рву - самое то.
Цитата: UnionJack від Квітня 28, 2014, 12:32:13 00:32по-1) як той "тигр" в той рів заїде? при тому рів має бути саме ширини "тигра" по-2) того "тигра" потім х.з. скільки треба буде викопуватита то и не тигр, а камазовский броник
Цитата: DFMB від Квітня 28, 2014, 12:30:43 00:30я у танках не сільон, побачив відяху яку вони тиражують, що для танків ті рови до сраки получаютьсята не. я бы так не сказал. в руках нормальных спецов любой танк серьезное оружие.но блин в руках у ватников...
Дарагие друззя!Сам факт того, что рузкие сняли енто кино говорит о том, что им очень ннада засрать нам моск и испугать типа до усеру. Шо такое, браццкий народ, очко жим-жим напрямую в бой? ННада попужать? Видели уже всяких завоевников, хочецца гореть в консервных банках - заедьте в наши гоорода, дарагие таварищи.
Цитата: koksnick від Квітня 28, 2014, 12:39:40 00:39Дарагие друззя!Сам факт того, что рузкие сняли енто кино говорит о том, что им очень ннада засрать нам моск и испугать типа до усеру. Шо такое, браццкий народ, очко жим-жим напрямую в бой? ННада попужать? Видели уже всяких завоевников, хочецца гореть в консервных банках - заедьте в наши гоорода, дарагие таварищи. а чим ви персонально готові зустрічати їхні танки в місті, маєте РПГ?
ше таке є виявляється
Цитата: Гонсалес від Квітня 28, 2014, 12:57:23 00:57Цитата: koksnick від Квітня 28, 2014, 12:39:40 00:39Дарагие друззя!Сам факт того, что рузкие сняли енто кино говорит о том, что им очень ннада засрать нам моск и испугать типа до усеру. Шо такое, браццкий народ, очко жим-жим напрямую в бой? ННада попужать? Видели уже всяких завоевников, хочецца гореть в консервных банках - заедьте в наши гоорода, дарагие таварищи. а чим ви персонально готові зустрічати їхні танки в місті, маєте РПГ?Хлопці, танк - це голова атаки, за танком їдуть бензовози, техобслуга і т.ін. Спочатку - їх, потім - танки, без палива і боєзапасу горять як фейверк. Хай проїдуть 200-300 км, обоз - наша мета. Чи мені бандерівців вчить?+++підтримую питаннятанк "молотовим" знищит важко, за той час він перебє купу людей
+++підтримую питаннятанк "молотовим" знищит важко, за той час він перебє купу людей
Ще раз кажу - танки і піхоту -пропускайте, не це є наша мета. Почитайте підручники партизанської війни Швейцарії. Мені 41 рік, я не можу кроси бігати вже на тому рівні, що хлопці у 20. Моя мета, особисто,- колони заправників, постачання. Танк без палива - залізяка. Спалити можна з 4-5 молотових.
Цитата: koksnick від Квітня 28, 2014, 01:12:07 01:12Ще раз кажу - танки і піхоту -пропускайте, не це є наша мета. Почитайте підручники партизанської війни Швейцарії. Мені 41 рік, я не можу кроси бігати вже на тому рівні, що хлопці у 20. Моя мета, особисто,- колони заправників, постачання. Танк без палива - залізяка. Спалити можна з 4-5 молотових.хуйня ваші "Молотови", не в образуякщо влада сама не дасть то треба захоплювт війс. склади з ПТУРСами, гранатометами і т.п.навіть Клашом з танками не навоюєш
Цитата: UnionJack від Квітня 28, 2014, 01:21:46 01:21Цитата: koksnick від Квітня 28, 2014, 01:12:07 01:12Ще раз кажу - танки і піхоту -пропускайте, не це є наша мета. Почитайте підручники партизанської війни Швейцарії. Мені 41 рік, я не можу кроси бігати вже на тому рівні, що хлопці у 20. Моя мета, особисто,- колони заправників, постачання. Танк без палива - залізяка. Спалити можна з 4-5 молотових.хуйня ваші "Молотови", не в образуякщо влада сама не дасть то треба захоплювт війс. склади з ПТУРСами, гранатометами і т.п.навіть Клашом з танками не навоюєшАбідна за Вас, як дитина. Не їде танк без топліва, млять. Точніше, їде, але недовго. Може, краще бочку з карасіном лехше спалить?
Читайте книжку про методи війни швейцарських резервістів. Шо Ви, шо я - не регулярна армія. Від лобової атаки від Вас один результат - свіжий труп. Може, я помиляюся, але навряд чи. Бочка на колесах - не танк, горить від трасера, дядьки з Афгана розповідали.
Цитата: koksnick від Квітня 28, 2014, 01:44:29 01:44Читайте книжку про методи війни швейцарських резервістів. Шо Ви, шо я - не регулярна армія. Від лобової атаки від Вас один результат - свіжий труп. Може, я помиляюся, але навряд чи. Бочка на колесах - не танк, горить від трасера, дядьки з Афгана розповідали. ну так трасер це однеа "молотов" іншетрасировочну кулю ви з Калаша випустаєте з відстані 100-200м, з укриття, прицілившися