Автор Тема: Тимчук: БЮТ - зрадники  (Прочитано 7541 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Тимчук: БЮТ - зрадники
« : Квітня 28, 2014, 10:32:36 10:32 »

Dmitry Tymchuk
26 хв ·
Заявление группы «Информационное Сопротивление»
относительно хода АТО на 28.04
Ситуация
По непонятным причинам, де-факто свернув активную фазу антитеррористической операции до ее завершения, ее руководство не приняло мер, достаточных для полного блокирования Славянска (не смотря на то, что официально заявило об этом).
Подтверждением этому является беспрепятственное прибытие на прошедших выходных в Славянск представителей руководства так называемой «Донецкой народной республики», «дружеский визит» 15 вооруженных боевиков на Новокраматорский машиностроительный завод с целью захвата инженерных машин разграждения и беспрепятственный отход диверсионной группы оттуда. Отдельная история - захват заложников от миссии наблюдателей ОБСЕ в якобы изолированном районе и доставка из Горловки в Славянск трех захваченных сотрудников Альфы.
Всех этих деморализующих моментов можно было избежать, будь город действительно блокирован.
Более того: не смотря на чрезвычайно резонансные акции, проводимые экстремистами в зоне АТО, некоторые представители руководства операции уже несколько дней находятся вне зоны ее проведения.
Но самое главное: подразделениям силовых структур, задействованным в ходе АТО, не поставлены четкие приказы по завершению уже начатых было действий по нейтрализации групп экстремистов. Тогда как к выполнению таких задач личный состав полностью готов. Наоборот: в случае достижения тактических успехов, вместо их закрепления, по непонятным причинам неизменно следует приказ на отвод сил.
Отмечается совершенно неудовлетворительный уровень координации действий различных силовых структур, участвующих в АТО – не смотря на то, что представители руководства всех силовиков представлены в штабе АТО.
Выводы
В этих условиях различные обвинения в недостаточной эффективности в адрес рядовых «силовиков», мы уверены, отвлекают внимание от главной проблемы – отсутствия политической воли высшего военно-политического руководства страны и степени компетентности непосредственного руководства операции. Между этими должностными лицами нет промежуточных звеньев, потому виновных в непозволительном пробуксовывании АТО определить очень легко.
Складывается впечатление, что проводимая высшим руководством державы игра идет вразрез с национальными интересами Украины.
Мы уверены, что особенно недопустимо это безволие в преддверии майских праздников (1 и 9 мая), когда прогнозируется резкое повышение активности экстремистов.
Доводы вроде утверждения, что АТО может спровоцировать вторжение России, выглядят неубедительными. Наоборот: допущение распространения заразы пророссийского экстремизма по региону дает Москве повод начать такое вторжение. Нейтрализация же экстремистских групп, управляемых Россией, лишает Путина необходимых ему «аргументов» относительно «помощи соотечественникам в Украине, не признающим бандеровскую нелегитимную власть».
Убедительно просим высшее военно-политическое руководство и руководство АТО осознать всю степень недопустимости фактического сворачивания операции и отсутствия адекватных действий в ходе ее проведения

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Re: Тимчук: БЮТ - зрадники
« Reply #1 : Квітня 28, 2014, 10:35:05 10:35 »
в случае достижения тактических успехов, вместо их закрепления, по непонятным причинам неизменно следует приказ на отвод сил.

БЛЕСК

суки бютожопые ...
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline Валька

• Full Member
« Reply #2 : Квітня 28, 2014, 10:41:47 10:41 »
Блін, що ще треба?! Вже Тимчук про зраду заявляє! Це треба транслювати по всім ЗМІ, де журналісти?!
Люди! В мене від безсилля мізки закипають. Ми сидимо в форумах і обговорюємо окупацію в прямому ефірі :smilie11:
Де, блядь, патріоти?!
Давайте щось робити, Юльку треба мочити :smilie9:
Расія- тюрма народів.(с)

Offline b_ware

• Sr. Member
« Reply #3 : Квітня 28, 2014, 10:41:51 10:41 »
Ничо нового, Тымчук, мы тут пару месяцев об этом трем-перетираем. заходь на фуп-суп

Offline Convers

• Jr. Member
  • **
« Reply #4 : Квітня 28, 2014, 10:43:06 10:43 »
 :Ganba:

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #5 : Квітня 28, 2014, 10:43:12 10:43 »
\\Давайте щось робити, Юльку треба мочити

згоден - так що будемо робити ?

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #6 : Квітня 28, 2014, 10:43:26 10:43 »
Дійшло нарешті? Ось вам і вага цього "експерта". Ну нехай краще пізно, ніж ніколи.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #7 : Квітня 28, 2014, 10:44:44 10:44 »
чому мовчить ПС ?

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #8 : Квітня 28, 2014, 10:46:10 10:46 »
чому мовчить ПС ?

меньше русоТВ смотри .. того правого сектора на всю страну меньше тысячи и половина калеки.

Offline Blokh

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #9 : Квітня 28, 2014, 10:47:59 10:47 »
чому мовчить ПС ?
===============

Хіба  тільки  він??? :Sho_za:

А  супер-патріот  Олежка  Тягнибик (ц)  ??
Теж  язика до дупи затягнув, покруч  така! :smiley14:
За Родину, за  Путина, бля!  (ц)     сказав один колорад

Offline Валька

• Full Member
« Reply #10 : Квітня 28, 2014, 10:51:35 10:51 »
\\Давайте щось робити, Юльку треба мочити

згоден - так що будемо робити ?
Ну в нас же є ПС, Тризуб, ОУН УПА та інші...
А що ми, прості люди, можемо зробити? Хіба що вийти з мирним протестом?
Я готова.
Ходжу на акції з часів "України без Кучми". Готова і зараз. Давайте щось вирішувати?
Расія- тюрма народів.(с)

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #11 : Квітня 28, 2014, 10:52:01 10:52 »
чому мовчить ПС ?
===============

Хіба  тільки  він??? :Sho_za:

А  супер-патріот  Олежка  Тягнибик (ц)  ??
Теж  язика до дупи затягнув, покруч  така! :smiley14:

Тягнибок - це, як виявилось, спецпроект ФСБ. Фальш, продажність за посади і т.д. - все те чого від націоналістів ми не чекали. Надій на цього виродка немає.
Навколо кого будемо гуртуватися? Потрібне лідер.

Offline Помадка

• Hero Member
« Reply #12 : Квітня 28, 2014, 10:52:22 10:52 »
Сказали вслух нарешті.  Але Пастор не вірить що ми здатні вийти з-під контролю.  Нас водять за ніс мантрами "мир ради виборів".  А всі незгодних з бютошоблою уже оголошено провокаторами.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #13 : Квітня 28, 2014, 10:52:54 10:52 »
\\того правого сектора на всю страну меньше тысячи

мені нема чого телевізор дивитись - я і вживу непогано бачу - то що їх мало це зрозуміло - але раніше вони на себе ініціативу брали

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #14 : Квітня 28, 2014, 10:59:20 10:59 »
зараз це 1-9 травня нам не на руку. боюсь, що до виборів нам не дожити.
думаю, що хтось має взяти на себе відповідальність, люди підуть. Важливо чи підтримають кияни?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #15 : Квітня 28, 2014, 11:02:33 11:02 »
\\що хтось має взяти на себе відповідальність, люди підуть. Важливо чи підтримають кияни?

залежить чи буде щось взамін - взяття верховной зради не покращить ситуацію - потрібно брати всю владу в руки - вводити військовий стан - питання більше до армії - чи підтримає армія ?

Astronaut

• Гість
« Reply #16 : Квітня 28, 2014, 11:03:40 11:03 »
Блін, що ще треба?! Вже Тимчук про зраду заявляє! Це треба транслювати по всім ЗМІ, де журналісти?!
Люди! В мене від безсилля мізки закипають. Ми сидимо в форумах і обговорюємо окупацію в прямому ефірі :smilie11:
Де, блядь, патріоти?!
Я давно кажу що пасторат треба кліщами витягувати на світ божий кожного дня і змушувати доповідати: влаштовувати пресухи з журналістами в прямому ефірі. Інтернет не конає. Тоді всім стане ясно хто є хто :smilie9:

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #17 : Квітня 28, 2014, 11:04:51 11:04 »
я сподіваюсь, що бютівське кодло зникне з України вслід за партією регіонів. Дай Бог лише вберегти країну
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #18 : Квітня 28, 2014, 11:05:36 11:05 »
що ти витянеш кліщами ? якщо продажні тварі то тут ніяки пресухи не поможуть - треба привселюдно стратити

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #19 : Квітня 28, 2014, 11:08:45 11:08 »
думаю, що хтось має взяти на себе відповідальність, люди підуть. Важливо чи підтримають кияни?

Не меліть херні про переворот.Як Ви його уявляєте?Заходять дебелі мужики у Раду, проломлюють довбешку пастору і все, влада змінилася?
Вплив зрадників БЮТ треба анігілювати через парламент.Терміново у Раду Акакія, та Наливайченка, Пастора зі звітом по АТО, по фактам саботажу.Рада вирішує .

Astronaut

• Гість
« Reply #20 : Квітня 28, 2014, 11:09:03 11:09 »
\\що хтось має взяти на себе відповідальність, люди підуть. Важливо чи підтримають кияни?

залежить чи буде щось взамін - взяття верховной зради не покращить ситуацію - потрібно брати всю владу в руки - вводити військовий стан - питання більше до армії - чи підтримає армія ?
Ступінь підтримки прямо пропорційна вагомості аргументів: під'їхати на танках, порівняти кілька блок-постів разом із захисниками, і дамбас не тільки зрозуміє, що його почули, але й почне чути інших. Потрібен лідер серед військових. А щоб ним стати йому потрібно привселюдно притиснутий пастора до стіни простими питаннями. Як не дивно а спочатку прозорість і відкритість, а потім танки.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
« Reply #21 : Квітня 28, 2014, 11:09:52 11:09 »
Не меліть херні про переворот.Як Ви його уявляєте?Заходять дебелі мужики у Раду, проломлюють довбешку пастору і все, влада змінилася?
Вплив зрадників БЮТ треба анігілювати через парламент.Терміново у Раду Акакія, та Наливайченка, Пастора зі звітом по АТО, по фактам саботажу.Рада вирішує .

ага

комми на ЗП кремля вам решат . .или царев ..

будут аплодировать пастору стоя.... суки ...

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #22 : Квітня 28, 2014, 11:09:57 11:09 »
Де, блядь, патріоти?!
Я давно кажу що пасторат треба кліщами витягувати на світ божий кожного дня і змушувати доповідати: влаштовувати пресухи з журналістами в прямому ефірі. Інтернет не конає. Тоді всім стане ясно хто є хто :smilie9:

Цікавить інформація: є організації, які реально можуть змінити ситуацію в країні?

Offline abandon

• Hero Member
« Reply #23 : Квітня 28, 2014, 11:10:52 11:10 »
Мовчання Порошенка, який не може не розуміти, що саме выдбувається.

Astronaut

• Гість
« Reply #24 : Квітня 28, 2014, 11:12:01 11:12 »
що ти витянеш кліщами ? якщо продажні тварі то тут ніяки пресухи не поможуть - треба привселюдно стратити
Саме тому я пропонував: офіційні запити з максимальним розголосом. Такого-то числа пастора запросили на пресуху - не прийшов. Такого-то числа Авакова запросили - не прийшов. А далі люди підтягнуться "запросити" з вулиці. :smilie7:

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #25 : Квітня 28, 2014, 11:12:13 11:12 »

Я теж про це думаю: чому він мовчить? Але є така думка, що до виборів ситуацію так просто не "розрулити". Але діяти треба вже зараз. Я готовий.

Astronaut

• Гість
« Reply #26 : Квітня 28, 2014, 11:12:54 11:12 »
Де, блядь, патріоти?!

Цікавить інформація: є організації, які реально можуть змінити ситуацію в країні?
Генштаб ЗСУ.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #27 : Квітня 28, 2014, 11:14:11 11:14 »

ага

комми на ЗП кремля вам решат . .или царев ..

будут аплодировать пастору стоя.... суки ...

Ок. Пропонуйте свій варіант.

Є Удар,  є Свобода, є міжфракційні, є частина юльків які не в тємі
« Останнє редагування: Квітня 28, 2014, 11:16:36 11:16 від finli »

Astronaut

• Гість
« Reply #28 : Квітня 28, 2014, 11:15:27 11:15 »

Я теж про це думаю: чому він мовчить? Але є така думка, що до виборів ситуацію так просто не "розрулити". Але діяти треба вже зараз. Я готовий.
Мовчить тому, що або щось знає, або на щось розраховує. І це "щось" зовсім не таке, як ми з вами знаємо. Будьте певні, він би такого шансу скочити "на трактор" не впустив би. :smilie7:

Astronaut

• Гість
« Reply #29 : Квітня 28, 2014, 11:16:55 11:16 »

Підтримую Finli  :smiley24: