Автор Тема: що змушує кацапську бидлоту ставити україномовним запитання на псячєм нарєчіі?  (Прочитано 2580 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
і що змушує україномовних відповідати на це хамство?

Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline dreamer

• Hero Member
...
« Reply #2 : Квітня 28, 2014, 01:33:14 13:33 »
Ап чем бредишь, дядя? :smilie5:
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
... Власне кажучи, зараз, коли Кацапія веде проти нас війну, на телеканалах якийсь такий безперервний бум кацапофільства.

Питається, а чого це так??? Повчитися треба в самих кацапів, окупувавши якусь територію вони перше що знищують - все чужомовне.   А в нас ОЦЯ ідіотська заставка Єдіная страна - Єдина країна вивішена вже третій місяць. НУ й що ? Скільки її ще терпіти? Та такого ницого лизоблюдства не було ні при Януковичі ні при Кучмі.

Що за ці 2 місяці змінилось? Що, в Росії чи десь в Донбасі стало краще ставлення до укр. мови ? То скільки вже можна прогинатися?
Що це таке, що ПЕРШИЙ ТЕЛЕКАНАЛ, який є скрізь обличчям країни, транслює наймасовіше політ-шоу з ведучим, що абсолютно спокійно використовує іноземну мову ?
Кожен політик і журналіст має зрозуміти, що холуйство перед кацапомовністю тільки принижує всх нас і тільки розпалює антиукраїнське оскаження серед самих кацапів.  Цей собачий а-а-акаючий "язик" - це найголовніший засіб окупації. і хто стверджує, що він на тер. України може використовуватись повноцінно як і державна мова - той найперший ворог України.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
по відео:

підпиті російські нацисти йшли латвійським ринком і шукали собі РОСІЙСЬКУ ялинку.

"А ЕТА ОТКУДА?" - запитують руссонацисти.

"а ета" - означає, що вони з даним питанням підходили і до інших продавців ялинок. тобто нацистами є саме вони.

мудрий дідусь відразу просік нациків і відповів їм на своїй мові. бо він у своїй країні. в підсумку російські нацисти пішли далі, шукати собі російську ялинку.

Offline elko

• Hero Member
Хорошо вам. Никаких проблем нет. Потеря Украины не волнует. Главное языу. Может вы переодетая Фарион. Та тоже волновалась об языке 21 февраля. Вот ее переживания и воплотились в жизнь.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Бумеранге, + до карми. але канали - то таке, там є об'єктивні причини. типу керівництва каналів, до якого лояльне керівництво країни. але коли в побуті до явно україномовного звертаються "русскім язиком" - це вже ні в які ворота. це банальне русонацистське хамство.

Offline Geo

• Ветеран форума
Хорошо вам. Никаких проблем нет. Потеря Украины не волнует. Главное языу. Может вы переодетая Фарион. Та тоже волновалась об языке 21 февраля. Вот ее переживания и воплотились в жизнь.

Он не переодетая Фарион. Я точно говорю. Я знаю, кто такой Егорий.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
коротше, я більше не відповідаю на запитання, поставлені "русскім язиком". звернення расійською до україномовних розцінюю, як прояв зневаги.

Offline Geo

• Ветеран форума
коротше, я більше не відповідаю на запитання, поставлені "русскім язиком". звернення расійською до україномовних розцінюю, як прояв зневаги.

Добре. Як, наприклад, відповідати на твоє постійне хамство в мою адресу? Українською? А, горобець?

Offline Sturmer14

• Hero Member
Єгорій
90% твоїх дописів на російській мові
Што с табой случілось ?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
Єгорій
90% твоїх дописів на російській мові
Што с табой случілось ?

ти при розумі? :smilie10:

Добре. Як, наприклад, відповідати на твоє постійне хамство в мою адресу? Українською? А, горобець?

де ти побачив хамство, тим більше постійне? :smilie10: лише один раз, сьогодні, написав тобі, щоби ти не переймався охороною коломойського. це і є "постійне хамство"? :smilie10:

Offline Geo

• Ветеран форума

де ти побачив хамство, тим більше постійне? :smilie10: лише один раз, сьогодні, написав тобі, щоби ти не переймався охороною коломойського. це і є "постійне хамство"? :smilie10:

Справді?  :smilie5: Один раз?

Єгор, не давай мені поради взагалі. Тим більше хамським тоном. Ти ж для мене особисто - публічна людина. Я про тебе набагато більше знаю, чим ти про мене...Повір мені...Не чіпай мене, будь ласка...1036.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
гео, роз'яснюю перший і останній раз, персонально для тебе. єгора воробйова я знаю особисто, але бачив його лише раз в житті, коли тільки починався дорожній контроль. тоді ми з дружиною приїжджали на першу зустріч активістів ДК. не повторюй тієї маячні, яку несли слобожаніни та інші бляді-фьодори з матроскіними. :smiley15: до речі, цю маячню на фупі спростовував особисто керівник ДК. його я теж знаю особисто, хоча бачилися теж один раз :smilie5:  необхідність пояснювати це обумовлена моїм занепокоєнням щодо долі цього хлопця. дуже не хочеться, аби у нього на рівному місці з'явилися проблеми лише через те, що якийсь виблядок запустив дезу, що нібито єгор - це форумний єгорій. тому будь ласка не поширюй цієї маячні, аби не стати співучасником лиха. "ніхто не знає, хто я, ніхто не знає, де я" (с) :smilie3:

тому в своєму твердженні

Я про тебе набагато більше знаю, чим ти про мене...Повір мені...

ти сильно помиляєшся  :smilie5:
« Останнє редагування: Квітня 28, 2014, 03:18:17 15:18 від Єгорій »

Offline Geo

• Ветеран форума
гео, роз'яснюю перший і останній раз, персонально для тебе. єгора воробйова я знаю особисто, але бачив його лише раз в житті, коли тільки починався дорожній контроль. тоді ми з дружиною приїжджали на першу зустріч активістів ДК. не повторюй тієї маячні, яку несли слобожаніни та інші бляді-фьодори з матроскіними. :smiley15: до речі, цю маячню на фупі спростовував особисто керівник ДК. його я теж знаю особисто, хоча бачилися теж один раз :smilie5:  необхідність пояснювати це обумовлена моїм занепокоєнням щодо долі цього хлопця. дуже не хочеться, аби у нього на рівному місці з'явилися проблеми лише через те, що якийсь виблядок запустив дезу, що нібито єгор - це форумний єгорій. тому будь ласка не поширюй цієї маячні, аби не стати співучасником лиха. "ніхто не знає, хто я, ніхто не знає, де я" (с) :smilie3:

тому в своєму твердженні

ти сильно помиляєшся  :smilie5:

А я ніде не говорив про Єгора Воробйова... :lol: , правда?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
А, горобець?

чого ти корчиш дурня? ти що, маленька дівчинка?

Offline Geo

• Ветеран форума

Offline Geo

• Ветеран форума

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
канєшна птах! канєшна!

Offline Geo

• Ветеран форума
канєшна птах! канєшна!

:lol:  :lol:

Ето жесть!

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
набухалсо в понеділок серед дня? :kk:

Offline Geo

• Ветеран форума
Ні, накурилсо, як ти... :laugh:

- вы часы не видели тут такие...
- "Полет", черный циферблат, 23 камня? Нет, не видел.

Offline Дрейк

• Ветеран форума
  • Всем недовольным можно идти жаловаться на ФУП
Єгорій денька два в баньке почитай русский словарь. знание иностранных языков ни кому ещё не вредило
Веточку прикрываю
Я ведьма а Feral Catмой фамильяр )))