А пан Бумеранг взяв собі за звичку періодично маніфестуватися та звинувачувати таких як я в поточній ситуації в країні - то гадаю не буде нечемним та зайвим спитати в пана Бумеранга, чи він пам'ятає
1) Як відреагував на 08.08.08 Ющенко й підпорядкований йому МЗС
Перші пару днів - ніяк. А на третій день загавкав його вірний пес Віктор Балога. Причому, як: на кшталт "А чому мовчить Тимошенко???"
А Тимошенко мовчала, не даваши коментарів, бо міжнародні справи, то справа Президента, а не Прем"єра. А якби вона сказала б хоч слово поперед Ющенка, то той же Балога загавкав би "А як вона сміє, Це не її повноваження!" і т.д. і т.п.
І правильно Юля робила, не даваши першою жодних своїх коментарів про російське вторгнення в Грузію..
2) Як відреагувала на 08.08.08 пані Тимошенко та підпорядкована їй фракція БЮТ
Якщо пам'ятає, то прохання до пана Бумеранга - як людини, що за власними словами усвідомлювала що таке кацапи й що вони будуть робити ще в часи Тузли - розказати про хід своїх думок під час тих подій.
Я вже сказав, на початку - ніяк. А потім, коли настала розв"язка - то вона просто приєдналась до загального хору засуджуючих Росію і хуйла. Але те вже її засудження ні на що не могло вплинути.
...Так само як і "героїчний" політ Ющенка літаком до Тбілісі, разом з іншими лідерами європейський країн, тоді коли вже втрутились США, коли хуйло повернув вже свої голоблі назад і, по факту, теж вже все було вирішено.
Ну, щось на кшталт "сиджу я, дивлюся як БЮТ засуджує напад Грузії на расіюшку, й розумію що це моя політсила, кращої нема й не буде".
Дякую
А тепер про хід моїх особистих думок в той день. Думки мої були такі: якщо США не втрутиться і серйозно не пригрозить хуйлові, то Грузії як країни скоро просто не стане. Слава Богу, так не сталось. Саакашвілі тоді достукався до лідера США і Грузія була врятована, хоча окупавана Росією її територія ще трохи збільшилась.
...............................................
В ті дні нічого визначного не проявили ні В.Ющенко, ні Ю. Тимошенко
..............
Ще раз пояснюю:
Грузія зберегла тоді свій суверенітет, бо тоді нею керував Саакашвілі. Людина, принаймні щира й не боягузлива.
Те, що він пізніше, в Україні, перетворився в веселого клоуна - то вже зовсім інша історія.
Якби в той час Президентом Грузії був би Ющенко, або такий політик як Ющенко, то Грузія б втратила свій суверенітет. Бо Ющенко тільки сидів би в себе на дачі, пас би свої бджоли і бавився б з трипільськими глечиками. А не пресконференціях тільки робив би глибокодумне обличчя і час від часу лише поправляв би манжети на рукавах.
Якби в той час Президентом Грузії була б Ю.Тимошенко, то Грузія б однозначано зберегла б свій суверенітет в наявних на той момент межах. І до війни й вторгнення 08.08.2008 навіть і не дійшло б. Бо головні проблеми Грузії полягали в тому, що там була космічна корупція, як наслідок - бідність і відтік населення, поступова деіндустріалізація (навіть совєцької спадщини) і бал правив чистий кримінал, як на Донбасі.
Тимошенко дуже швидко змогла б очистити ці авгієві конюшні, навіть майже б не знадобилися б іноземні кредити й іноземні радники з МВФ, так як вона це робила в 2000 році, працюючи віце-прем"єром з енергетики, коли всілякі суркіси й "вугільні королі" з Донбасу кричали благим матом благаючи Кучму про її усунення.
Їїї тоді таки усунули в 2001 році й відразу ж арештували.
Перший раз вона пробула за гратами близько 40 днів.
І Тимошенко навіть не вела б якихось розмов про реформи, про європейське майбутнє, про шлях до НАТО і т.п., бо спочатку потрібно очисти власну домівку від корупціонерів і криміналітету. Хуйлові вона б навіть була б не цікава.
Але Саакашвілі хуйла зацікавив, бо хуйло тільки чув слова "Євросоюз", "НАТО", то в нього від разу вуха трусились від страху.
.....
Коли прийшов до влади Саакашвілі, то він і зробив якраз те, що й в Україні могла б зробити Ю. Тимошенко, якби прийшла б до влади в 2010 році.
...................................
Комашки, все я Вам відповів, чи щось не повністю?