Автор Тема: Українці ви готові до того, що УНА - УНСО візьме владу в свої руки ?  (Прочитано 4975 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
З сата ПС

\\Глас народу:

Потрібно скликати майдан з приводу бездіяльності влади. На сході льється українська кров, а ми у відповідь тільки показуху влаштовуємо, ніяких дій. Декілька населених територій на сході натурально окуповані: українців викрадають, залякують, вбивають, окупанти контролюють рух транспорту, встановлюють комендантську годину. При владі або дурні або відверті зрадники.\\

Готові ?
« Останнє редагування: Квітня 28, 2014, 06:10:51 18:10 від Геннадій-Умань »

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
Re: знову з сайта ПС
« Reply #1 : Квітня 28, 2014, 06:09:48 18:09 »
Українці ви готові до того, що УНА - УНСО візьме владу в свої руки ?

Offline partiz

• Newbie
  • *
Не готові, але владу змінювати НЕОБХІДНО

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
Я українець і я не хочу, щоб владу брали УНА-УНСО  :smiley16:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
аргументи і альтернативу будьте ласкаві

Offline buffer overflow

• Jr. Member
  • **
Це буде останній етап дестабілізації.
Впаде центральна влада - тоді хана.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Скільки там чоловік в УНА-УНСО? 300-400?
І яким чином вони візьмуть владу? :smilie11:
If you are going through hell, keep going.

Offline Ronin

• Ветеран форума
Я українець і я не хочу, щоб владу брали УНА-УНСО  :smiley16:

Аналогічно!  :smiley24:

Хоча владу треба міняти терміново. Але легитимним шляхом і на когось рішучого та патріотичного, але хто: 1) Буде сприйнятий усією Україною 2) Буде сприйнятий в Європі та в США - бо грошей таки немає.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
 \\Але легитимним шляхом і на когось рішучого та патріотичного\\ - це фантастика синку - не при нинішній верховній раді - як би була така можливість її давно б використали

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...

Offline colibri

• Sr. Member
категорически нет! сразу зайдуцца в истерике восточные колорадские соловьи...и путин вприпрыжку ломанецца в новороссию...
как провокация это будет неподражаемо! если у вас цель сделать свою радикально-украинскую власть на правобережной Украине,то это вариант для вас закончить со всеми этими злукамы рас и назавжды.И кроме того это мечта путина...отколоть радикальную Украину от остальной...

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
категорически нет! сразу зайдуцца в истерике восточные колорадские соловьи...и путин вприпрыжку ломанецца в новороссию...
как провокация это будет неподражаемо! если у вас цель сделать свою радикально-украинскую власть на правобережной Украине,то это вариант для вас закончить со всеми этими злукамы рас и назавжды.И кроме того это мечта путина...отколоть радикальную Украину от остальной...

він вже забрав Крим і забирає новоросію - без жодного спротиву

Offline finli

• Ветеран форума

він вже забрав Крим і забирає новоросію - без жодного спротиву

Давайте так ...Спочатку УНА УНСО перемагає наших ворогів, а потім бере владу.
Згода?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
\\Давайте так ...Спочатку УНА УНСО перемагає наших ворогів, а потім бере владу.
Згода?\\

наших ? - по постановці питання я бачу, що ви не хочете боротись ? Чи ви думаєте, що я хочу йти вмирати ? Я просто не бачу іншого вибору

Offline finli

• Ветеран форума
\\Давайте так ...Спочатку УНА УНСО перемагає наших ворогів, а потім бере владу.
Згода?\\

наших ? - по постановці питання я бачу, що ви не хочете боротись ? Чи ви думаєте, що я хочу йти вмирати ? Я просто не бачу іншого вибору

А ми про що говоримо?Про те що треба терміново комусь віддати владу, чи про те  яким чином захистити Україну?

Offline Stan

• Hero Member
  • Же през шаблю маєм права!
Оптимальним варіантом було б усунення Турча реальною хунтою  :gigi: , тобто групою патріотично налаштованих вищих офіцерів, яких би підтримали силовики. Кролика можна залишити ПМ для вирішення економічних проблем.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
УНА-УНСО - спецпроект КГБ
Mocsia delenda est

Offline Stan

• Hero Member
Бо ні армія, ні СБУ ні тим більше мєнтовка, не визнають влади ПС якщо вони захоплять урядові будинки і викинуть звідти БЮТошоблу. І тоді почнеться реально всі проти всіх, і за тиждень Путінські "миротворці" разом з донецькими сепараторами будуть в Києві. Бо не буде кому організувати оборону , щоб зупинити їх.

Offline Ronin

• Ветеран форума
УНА-УНСО - спецпроект КГБ

Доречі - а де наркоман Шкіль? Десь далі по Європам ховається від злочинного режиму?

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
\\Оптимальним варіантом було б усунення Турча реальною хунтою  :gigi: , тобто групою патріотично налаштованих вищих офіцерів, яких би підтримали силовики. Кролика можна залишити ПМ для вирішення економічних проблем.\\

так я тільки за. Але дивимся реалії - в нас такі є ?

Offline colibri

• Sr. Member
Бо ні армія, ні СБУ ні тим більше мєнтовка, не визнають влади ПС якщо вони захоплять урядові будинки і викинуть звідти БЮТошоблу. І тоді почнеться реально всі проти всіх, і за тиждень Путінські "миротворці" разом з донецькими сепараторами будуть в Києві. Бо не буде кому організувати оборону , щоб зупинити їх.

однозначно.

Offline colibri

• Sr. Member
надо стимулировать власть бороться с местными референдумами 11 мая.

Offline Stan

• Hero Member
\\Оптимальним варіантом було б усунення Турча реальною хунтою  :gigi: , тобто групою патріотично налаштованих вищих офіцерів, яких би підтримали силовики. Кролика можна залишити ПМ для вирішення економічних проблем.\\

так я тільки за. Але дивимся реалії - в нас такі є ?

На 99.9% немає. Але я в роботі керуюся правилом: не можна валити систему, якщо ми не запропонуємо ефективнішу назаміну. Бо будь-яка, навіть теперішня система, для організації спротиву окупантам, є кращою, аніж відсутність взагалі будь-якої.
А попартизанити, ми ще завжди встигнемо, на жаль ...  :smilie2:

Offline olegae

• Sr. Member
Мені цікаво, яку територію матиме Українська держава через місяць-другий після того, як владу в ній візьме ПС? Хоч, найпевніше, це буде хатина в Канаді, де засяде уряд ПС в екзилі й видаватиме відозви із закликом повстати проти російської окупації. Теперішня влада й так погано контролює армію — і не тому, що не хоче, а просто через майже повну відсутність серед генералітету та старшого командного складу українських патріотів. А як до влади прийде ПС, військо взагалі втратить керованість, і Путін не дасть часу на його реорганізацію. Тоді ми втратимо не лише схід (на жаль, до цього йде), а й усю Україну.
Я розумів би претензії ПС, якби він справді становив могутню силу і зараз вів запеклі бої з сепаратистами в Донецьку. Але він не веде — мабуть, береже сили для боротьби зі злочинним урядом у Києві.

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
\\Я розумів би претензії ПС, якби він справді становив могутню силу і зараз вів запеклі бої з сепаратистами в Донецьку. Але він не веде — мабуть, береже сили для боротьби зі злочинним урядом у Києві.\\

ні в Києві їх мало на теперішній момент - чим вони на разі займаються самому цікаво

Offline щек

• Sr. Member
тобто, щоб повторили "героїчний шлях" більшовиків?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Знаєте, мабуть краще, щоб в Україні владу взяла будь-яка політична сила, яка буде здатна захистити Україну від московської окупації.
Але, боюсь, при теперішній "новій владі" в недалекому майбутньому ми вже не будемо вибирати собі владу.
Буде одна - влада путіна.
P.S. Якщо хтось скаже, що я панікер, то спочатку нехай назве хоч одну реальну перемогу "нової влади".

Offline Читач

• Ветеран форума
УНА-УНСО невелика група обмежених, хоч і патріотичних, чоловіків,
вони набрати хоч якусь політичну вагу в Україні не здатні були за  років,
де вже там владу захопити...
Так от, як кров свою лили батьки за Москву і Варшаву, і вам, синам, передали свої кайдани, свою славу!

Offline livandovy4

• Sr. Member
2 Геннадій-Умань
Назвіть будь-ласка хоч декілька прізвищ тих, хто мав би "взяти владу". Якщо можна - ДУЖЕ коротко декілька слів про них...

з.і. імхо структуру, котра будь-яку незгоду зі "старшим" вирішує "буками"  ні в якому разі  до влади допускати не можна
Якщо Тобі дали папір в лінійку - пиши впопрек!

Offline colibri

• Sr. Member
УНА-УНСО это будет знатная путинская провокация! громче Правого сектора! не приведи Господи.... :smilie2: