я вже повторююсь- Ви це серйозно?
1. Німеччина ніколи після ІІ Світової не відправляла свою зброю в зону конфлікту, навіть є якийсь відповідний закон. Зараз відправляє
2. Франція завжди була "другом" росії. Зараз вони свої "Цезар" відправили в Україні раніше, ніж Німеччина свої Панцергаубице"
3. Японія ніколи не приймала жодних біженців-переселенців, і загалом це досі досить закрита країна. Принаймні, так стверджує наш посол. Тепер приймає й навчає японської- щоб швидше адаптувались. При цьому ще раз нагадали росіянам, що Південні Курили ( "Північні Території" з боку Японії)- їхні, після чого москалі, що вже відправили певний контингент морської піхоти в Україну, зняли їх з поїзда та повезли зворотно, на Сахалін.
4. Про допомогу англосаксів я вже мовчу. Скільки б протрималась Україна, якби її не було?
5. Ви, здається, математик. Мусите мати поняття про різного роду функції, не лише, які Ви приводите у приклад. В тому числі й про ті, що мають релейний характер, коли функція має постійне значення до певного порогу зміни аргументу. Те, що для мене поріг уже пройдено, для Вашої зони чутливості ( а у Вашому разі- нечутливості) він може бути вищим. І до чого тут конспірологія чи "Анаконда"?
6. "Анаконда" давала набагато адекватнішу картину подій, ніж Ваша власна, на мою думку. Не Вам її використовувати як загальне місце, в неґативному сенсі
Так, серйозно.
Німеччина відкрито відправляла зброю тим самим курдам, Франція не стала ворогом расіі, плюс в нас різна трактовка одних й тих самих подій. Якщо ви в діях США-Франції-Німеччини вбачаєте незадоволення системою що склалася після 2 світової, то я в цих діях бачу змушену, дуже запізнілу реакцію, націлену на її збереження. Оця підтримка "англосаксів" є абсолютно недостатньою та запізнілою саме тому, що вони дуже-дуже-дуже хочуть обмежитися лише абсолютно необхідним. Оці німецькі приколи "віддамо нові танки ну кому завгодно, аби не в Україну" - звідти ж.
Я не вважаю "англосаксів" суперменами, але з того як в кацапів виходить воювати з нами - у випадку, коли "англосаксам" реально захочеться діяти, я расіющці дам десь два тижні до повної капітуляції, це разом з перемовинами по її змісту.
Що Японія з радістю позбудеться обмежень, з якими жила після 2 світової - то не питання, але мова йде про США/ЮК/Франсе.
Чутливість, чесно кажучи, тут зовсім ні до чого. Просто тому, що вона ніяк не впливає на розмови. Аргументи на кшталт "в мене суперове розуміння ментальності англосаксів, в у вас ніт" ніхто не сприймає за визначенням, бо якщо на співбесідника так моляться, що такі аргументи проходять - то це вже не діалог а проповідь, ну й зазвичай люди один одному не поклоняються (за виключенням випадків, коли мова про хорошево руссково швєца: швєц, чи принаймі гордон - то точно бог).
Тому все зводиться до дуже простих речей. Наприклад, до літаків.
На початку війни Польща демонструє ідею передачі Україні літаків. Видно що є бажання, ну й якісь дії.
Коли всі інші починають демонструвати анакондочку, тут все зрозуміло навіть тим, в кого релейний характер ще з 2014го заважає бачити дебілізм та нездатність до довгострокових стратегій ключових сил західного істеблішменту.
Так що анаконда не дає адекватну картину подій, вона просто трохи заспокоює "простий нарід" на рівні "всьо буде добре, я узнавала". Ще "простий нарід" заспокоюється ледокаїном гетьмана, й арестовичем. Оскільки тут на форумі таким ніби ніхто не страждає, я в популярності анаконди вбачаю тільки любов людей до гіперускладнення там, де це абсолютно не потрібно.