ФУП як Єдиний марафон.
Wolter
18 листопада 2022 22:50:51
IP/Host: ---.77.206.197.zap.volia.net
Коли пересічний манюпас, або хтось, у кого хоч трохи працюють клепки, вперше відкриває ФУП він бачить напис: «КЛУБ ФУП Найзапекліші політичні баталії.» То це не вір очам своїм. Бо «НІТ»!
Тепер це зветься « Політсрачем» і за баталії банять. Модери звертаються, що це війна, мовляв, тому про владу як про небіжчика-або гарно , або мовчить. Ну війна в нас 9 років і до цього були такі «баталії», що аж трусило- і нічого. В часи Майдану тут на ФУПі був такий собі синій як донецька лазур TAG, який банив усіх патріотів, але ж не так як зараз і не ховався.
Але нехай. Ми тут стримуємось відносно «Найвеличнішого», взагалі то якось оминаємо як нерозірвавшийся «Іскандер» «Неназиваємого», а питати про призначенців їх- це суто мінне поле, коли тобі закриють рота днів на 10 чи на місяць у будь який момент.
Але мені жаль бідного модера. Точніше, судячи з стилю, модериню (не люблю фемінітиви – бо це сексізм та дурня), бо як зайде на ФУП, а тут звичайно хтось політично сере! «Та що ж це робиться! –у відчає вигукує вона.- Душили їх душили!» і починається рубанина з усіх сторін. Бани летят як шахеди з півдня та калібри з Каспію.
Отсидівши в бані 10 днів за повну фігню , я вийшов на свободу з чистим сумлінням, де пробув рівно десь 5 хвилин. Бо спитав, а що там таке з Притулою та англіцьким контрактом на БТРи? Що там з цінами? Питання нормальне і взагалі, Чи Притула вже влада?!!! Але питаннічко, яке не порушує норм ФУПу які ж самі модери написали під час війни виявилося підступною пелюстковою міною, яка відірвала мене від ФУПу ще на 10 днів.
Тому я знаходжуся в великому спантеличенні, бо хотів спитати: а про НЮСЮ ШУФРИЧА вже те ж питати не можна? Його ж просунули в Комітет по НОК від модифікованої ОПЗЖ і взагалі то ОПЗЖ-2 вкрай цікаво голосує…Правда вони у вечорі якось самовисунулись, але ж хтось їх туди встромляв. А тим часом я тихенько хотів спитати, чи Нюся їздить в свій величезний кримський маєток, який придбаний та добудований по російським законам. Тобто окупаційним. Нюся, виходить, те ж влада! Бо депутат, доречі. Мабуть я підчипився за політичну розтяжку і мене знов забанять.