0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Мене слабка нікчемна влада влаштовує більше за ту що намагається показати які вони сильні та згуртовані в єдиний кулак
Ага. Чернетка, насилля, та інша хуєта. Це те ж саме, що одна їбанута MTG вимагала. Навіть гірше, бо вона просто вимагала аудиту про те куди ті гроші йдуть і як використовуються.Як там нащот військового перевороту? Багато змовників знайшли?
Одна їбанута Та трампівське кодло роздмухало цю істерію настільки, що респи вже тролять деСантиса тим що він колись в 2014 підтримав резолюцію з підтримкою України .... тобто на повну використовують Україну у якості scarecrow
Які респи, де?Знову та ж їбанута? Я не чув нічого від респів подібних речей.
MAGA їбонуті. я вже не розрізняю хто там упороті та тупі американці чи кацапи замасковані. все змішалося. я так розумію там пів ольгіна під мага флагами
о.... вже не одна їбонута..... прогрес
я на счет этой писдоты еще в 2016 писал на фупесколько верескк было от кацапской писды тейлор и нашего алегарза славентияУкраина на сейчас есть только потому что седой дед трахнул быдлана 6 ноября
бідон не краще. слабкий старий імпотент.
обридло вже обговорювати цю мантру "анівсєадінакавиє". Дрочіть тут самі
для тебе - дрочіть - а люди в Бахмуті гинуть. із за якихось незрозумілих політик зажимання поставок зброї.
Тобто перекладаючи з твоєї на людську мову, виглядає так, що Україна може існувати лише завдяки єбланові. Нехуйово моцна нація...
Ага. Чернетка, насилля, та інша хуєта. Це те ж саме, що одна їбанута MTG вимагала. Навіть гірше, бо вона просто вимагала аудиту про те куди ті гроші йдуть і як використовуються....
Не пиздів би ти, бидланівець "Under Republicans, not another penny will go to Ukraine," Greene said at a Trump rally in Iowa. "Our country comes first."
Чого не скажеш задля спокою трудящих мас. У вас он хуєм по роялю - і одразу в президенти!
Трудящі в масі якраз таки розумніші, ніж хворі на бидланізм головного мозку
Парторг. нє?