0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Его выбрали спикером ВР. Все отказались тогда.
Цитата: Блакитний Апельсин від Квітня 29, 2014, 12:10:42 00:10люди добрі, тасувати цю колоду нескінченними майданами не тільки безперспективно, але й небезпечно для країни. тому давайте вже дочекаємося виборів преза, потім будемо домагатися проведення парламентських (доречі, чому їх досі не призначили?).я не розумію, за які заслуги саме пастор отримав табуретку, але треба було його скидати в той же день, коли це відбулося, а не тепер - за місяць до виборів преза.ПРоблема в тому, що новий през може уже бути без Донецька при такому підході. Керівництво явно гальмує
люди добрі, тасувати цю колоду нескінченними майданами не тільки безперспективно, але й небезпечно для країни. тому давайте вже дочекаємося виборів преза, потім будемо домагатися проведення парламентських (доречі, чому їх досі не призначили?).я не розумію, за які заслуги саме пастор отримав табуретку, але треба було його скидати в той же день, коли це відбулося, а не тепер - за місяць до виборів преза.
Почему Гриценко плохо? То что он , якобы, ноет? Он те, кто здесь собирается отличаются еще большим нытьем.
Рому хорошо знаю. Наконец докричался! Пацаны, во вторник мы завалим Раду! Турчинова повесим!
я не понимаю, почему в данной ситуации молчат журналисты первого ряда, такие как Мустафа и прочиетот же Мустафа - стоило ему написать в фейсбуке призыв выйти 21-го ноября - так вон что из этого вышлоа тут Мустафа как воды в рот набрал...типа, все хорошо, Мустафа ?
Цитата: Petrovich від Квітня 28, 2014, 11:40:22 23:40Давай сразу вече и шины палить, чего уж там мелочится. через месяц путин всем участникам отольет по медали за освобождение КиеваПутін там буде раніше, якщо нічого не робити.
Давай сразу вече и шины палить, чего уж там мелочится. через месяц путин всем участникам отольет по медали за освобождение Киева
хлопчик ти забув що більше половини теперішної ради звичайні зрадники? сітуація повністю відповідає складу сьогоднішньої ради. треба розганяти раду а не турчинова. але якщо розігнати цю ради іншої в нас взагалі не буде. буде совєт фєдєрацій і купка депутатів від партії регіонів в держдумі россії. андестенд?
ху із КабанЄнко
Цитата: DFMB від Квітня 29, 2014, 12:41:19 00:41ху із КабанЄнкотож постит постоянно то в фейсбуке то в твиттереподает инфу вроде бы и верную - типа - надо идти вперед, не тормозить ляля-тополя - но с душком а-ля грыць-илларионов - типа - мы все умрем, все будет херово и еще херовее
Цитата: Petrovich від Квітня 29, 2014, 12:47:40 00:47хлопчик ти забув що більше половини теперішної ради звичайні зрадники? сітуація повністю відповідає складу сьогоднішньої ради. треба розганяти раду а не турчинова. але якщо розігнати цю ради іншої в нас взагалі не буде. буде совєт фєдєрацій і купка депутатів від партії регіонів в держдумі россії. андестенд?Петрович, децкий сад. Позор.